kalanlar aynı çıkıyo ay farkına baktığım zaman yüksek ihitimal erkek çıkıyo
Merhabalar cnm
Benim doğum tarihim= 06.10.1987
eşiminki=21.08.1984
14 haftalık hamileyim hatta 15 in içindeyim...
son regl tarihim 23.12.2011
kalanlar aynı çıkıyo ay farkına baktığım zaman yüksek ihitimal erkek çıkıyo
merhaba ben 03/09/1987
eşim 18/06/1981 doğumlu
sat 03/11/2011
bizim cinsiyet işimiz o kadar karıştı ki ilk erkek dediler şimdi kız olabilir dedi doktor :) çin takviminde kız görünüyo bir yöntem daha varmış ona baktık kız diyo bakalım bu yöntem ne çıkaracak :)))
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
erkek çıkıyo canım netleşince yaz
Merhabalar cnm
Benim doğum tarihim= 06.10.1987
eşiminki=21.08.1984
14 haftalık hamileyim hatta 15 in içindeyim...
son regl tarihim 23.12.2011
reyhan bisey sorabilirmiyimm en son kimin kromozomu yenilendiyse o cinsiyetmi oluyooduu
senin hesaba gore kiz cikiyo bana fakatt en son kimin yenilendi diye tarih olarak hesapladimm
esimin yenilenmis bisey anlamadimmm[/QU
canım yıl hesabında açık ara fark varsa ay hesaplanamaz eşlerin doğum tarihi aynı olunca anırım...... tabiki kalanlarıda aynı olacak bu durumda hamile kaldığı sat tarihini göz önüne alarak doğum aylarına bakıyoruz yani sat tarihinde eşlerden hangisi ay bazında kromozom yenilemiş anlaşıldı sanırım......
reyhan bisey sorabilirmiyimm en son kimin kromozomu yenilendiyse o cinsiyetmi oluyooduu
senin hesaba gore kiz cikiyo bana fakatt en son kimin yenilendi diye tarih olarak hesapladimm
esimin yenilenmis bisey anlamadimmm[/QU
canım yıl hesabında açık ara fark varsa ay hesaplanamaz eşlerin doğum tarihi aynı olunca anırım...... tabiki kalanlarıda aynı olacak bu durumda hamile kaldığı sat tarihini göz önüne alarak doğum aylarına bakıyoruz yani sat tarihinde eşlerden hangisi ay bazında kromozom yenilemiş anlaşıldı sanırım......
bak simdii 2009 da benim yenilenmiss
2010 eylulde esimin ama bolme isleminde kalanlarda ben fazlayimm
bak simdii 2009 da benim yenilenmiss
2010 eylulde esimin ama bolme isleminde kalanlarda ben fazlayimm
canım yenilenmeye değil yaşlardan kalana bakacaksın......bu kan değişimi testi değil....tamamen yaşların 4 yılda bir yenilenen kromozomlara bölümüdür...........
canım kalanlar aynı olunca %10 yanılma payı dediğimiz grup buradan çıkıyo işte tabiki doğum ayını baz alıyoruz ancak genelde nötr oluyor bu çiftlerreyhan bi sorum var
diyelim ikisindede kalan aynı.kadın eylül koca ekim çocuk aralıkta olmuş.enson koca yeni olmazmı bu eşitlikte bebek erkekmi kızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?