Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar cnm

Benim doğum tarihim= 06.10.1987
eşiminki=21.08.1984

14 haftalık hamileyim hatta 15 in içindeyim...
son regl tarihim 23.12.2011

Son düzenleme:
kalanlar aynı çıkıyo ay farkına baktığım zaman yüksek ihitimal erkek çıkıyo

çok teşekkür ederim belli olunca yazacağım Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

pazartesi kontrole gittiğimde doktorum genital tüberkül'e bakarak %95 kız dedi önümüzdeki pazartesi gel kesinleştirelim dedi. internette araştırdığım kadarıyla 12 haftada söylenen cinsiyet tahminlerinde yanılma yüksek olabiliyormuş o nedenle size de sormak istedim. yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

kalanlar aynı çıkıyo ay farkına baktığım zaman yüksek ihitimal erkek çıkıyo

çok teşekkür ederim belli olunca yazacağım Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

pazartesi kontrole gittiğimde doktorum genital tüberkül'e bakarak %95 kız dedi önümüzdeki pazartesi gel kesinleştirelim dedi. internette araştırdığım kadarıyla 12 haftada söylenen cinsiyet tahminlerinde yanılma yüksek olabiliyormuş o nedenle size de sormak istedim. yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

merhaba ben 03/09/1987
eşim 18/06/1981 doğumlu
sat 03/11/2011

bizim cinsiyet işimiz o kadar karıştı ki ilk erkek dediler şimdi kız olabilir dedi doktor :) çin takviminde kız görünüyo bir yöntem daha varmış ona baktık kız diyo bakalım bu yöntem ne çıkaracak :)))

erkek çıkıyo canım netleşince yaz

Canım rica etsem bana da bakar mısın?

eşim 12/05/1973
ben 07/05/1977

ilk cocuğuma sattı 2 temmuz 2005
bir de seni çok uğraştırcam ama;

bu yıl benim ne senesi gözüküyor ona bakabilir misin şu anda hamile kalmaya çalışıyorumda.şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba cnm
bende yazsam bilgilerimi bakar mısın ??
benim doğum tarihim 15.01.1989
eşimin 29.12.1982
sat 19.11.2011
20 haftalık hamileyimm
şimdiden teşekkürlerr

ben de istiyoruummmmmm :)))

benim DT: 02.03.1986 eşimin DT: 05.03.1983 11 haftalık hamileyim. 2 martta 26 yaşım bitti ama ocak ayında hamile kaldım ben 25 mi kabul edersin 26 mı bilmem? teşekkürlerrr çook

Merhabalar cnm

Benim doğum tarihim= 06.10.1987
eşiminki=21.08.1984

14 haftalık hamileyim hatta 15 in içindeyim...
son regl tarihim 23.12.2011

cnm pardon yaa eşimin doğum tarihi 21.08.1982 olacak ben yanlış sene yazdım

reyhan bisey sorabilirmiyimm en son kimin kromozomu yenilendiyse o cinsiyetmi oluyooduu

senin hesaba gore kiz cikiyo bana fakatt en son kimin yenilendi diye tarih olarak hesapladimm

esimin yenilenmis bisey anlamadimmm

Selamlar bana da bakabilir misin canım?

doğum tarihim 24.10.1984, eşimin 15.08.1984, 28 yaşındayız

8+6 günlük hamileyim. sat:01.02.2012

Son düzenleme:
reyhan bi sorum var
diyelim ikisindede kalan aynı.kadın eylül koca ekim çocuk aralıkta olmuş.enson koca yeni olmazmı bu eşitlikte bebek erkekmi kızmı?

reyhan bi sorum var
diyelim ikisindede kalan aynı.kadın eylül koca ekim çocuk aralıkta olmuş.enson koca yeni olmazmı bu eşitlikte bebek erkekmi kızmı?
canım kalanlar aynı olunca %10 yanılma payı dediğimiz grup buradan çıkıyo işte tabiki doğum ayını baz alıyoruz ancak genelde nötr oluyor bu çiftler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…