erkek çıkıyo canım :))) öğrenince bize yaz.....
canım ben 15 04 1984 eşim 02 04 1978 doğumluyuz yani hamile kalma yaşlarımız ben 28, eşim 34, sat 20 mayıs şu an doktorum söleğine göre 9+4 günlük hamileyim, cevabını bekliyorum böyle şeylere pek inanmam ama işte bir umut belki yüreğimden geçeni söylersinde bende şimdilik bununla mutlu olurum ALLAH cc şu mübarek günlerin hatrına hepimizin gönlüne göre verir umarım.
erkek çıkıyor..
Dogru hrsapladiysam erkek canim senin gonlunden gecen ne
arkadaşlar merhaba bende merak ediyorum cinsiyetini ben 28/08/1984 eşim de 02/03/1984 doğumlu hamile kaldığım zaman ben 27 eşim 28 yaşındaydı şu an 12 yada 13 haftalık hamileyim sat 01/05/2012 doğum da 06/02/2013 gibi olacak herhalde hayırlısı bana da cevap yazarsanız çok sevinirim.teşekkürler
merhaba
tesaduf ben de ayni tarihte dogum yapacagim
Benim 7 yasinda bir kizim var ve suan 13 haftalik hamileyim
pazartesi gunu kontrolde doktor simdiden bebegin erkek olacaginu soyledi bana :)
Canım ya çok erken biliyorum ama meraktan çatlıyıcam banada bakarmısın lütfen bnm doğum tarhm 18/01/1987 eşimin 05/11/ 1980 6hafta 6günlükde hamileyim :) inş ....
bu adarada sat 13 haziran
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?