Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım rica etsem banada bakarmısn
benım yaş: 30/06/1984
eşimin :07/04/1979
en son sat :8 haziran 2012
7+6 haftalık
şimdiden teşekkürler

ben biraz hissediyorum sanki cinsiyetini
ben 29 yaşımayım eşimde 29
7 haftalık hamileyim şimdiden allah razı olsun.

ben hamile değilim de,evli de değilim doğal olarak,baktım çoğunuzun doğru çıkmış merak ettim nerden bakıyosunuz ona?

merhaba

rica etsem bana da bi el atsan..

ben 06/11/1986 doğumluyum. hamile kaldığım yaşım 25i doldurmuş halim.
eşim 16/01/1980 doğumlu. o sırada kendisi 32 yaşını doldurmuş durumdaydı.

şimdiden teşekkürleeeerrrr

hemen el attım :)))kız çıkıyo senin canım:))))))

hiç pipi ihtimali yok mu?

topiği olduğu gibi okumadım ama çoğu tutuyo galiba doğru mu? hakkını helal et valla canım yaa. saolasın

sen de hamile misin?
waaw 30 hafta olmuşsun :) şimdi gördüm maaşallah? seninkinin cinsiyeti ne? sende de tuttun mu? :)

Son düzenleme:

canım herşey allahtan ben sadece bilimadamlarının ortaya attığı bi teori üzerine hesap yapıyorum yüzde 10 luk bir yanılma payı var ancak yaşı aynı olan ve kalanları aynı olan eşlerde oluyor bu kişinin doğum tarihi gerçek olmalı ........sevgiler.........allahtan hayırlısı ne diyelim ..........

saol cnm seninkinin cinsiyeti ne?

ben de istiyorum :)

ben : 09/11/1986
eşim : 19/05/1986
hamileliğimin 5. haftasındayım

canım sen ve eşinin yaşları aynı olduğu için yüzde 10 luk yanılma payı grubu içindesin ancak ay hesabı yaptığım zaman bebek erkek olarak çıkıyor ama dediğim gibi yanılma payının yüksek olduğu gruptasın :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…