Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
buna gore erkek cin takvimine gorede erkek doktorum da erkek gibi dedi bakalim hayirlisi

Bunun nasıl hesaplandığını bana da öğretirmisiniz. Biz hocam anlatmıştı derste ama can kulağıyla dinlememişim hatırlayamıyorum:44:

16 kasım 2012 28 temmuz 1987 17 eylül 1985 aile sırlarımız döküldü

Hamile kaldığın yıl sen 27, eşin 25;
Senin kalan 3, eşinin 1 çıkıyor, dolayısıyla sen baskın olduğundan bebek kız çıkıyor canım

Bunun nasıl hesaplandığını bana da öğretirmisiniz. Biz hocam anlatmıştı derste ama can kulağıyla dinlememişim hatırlayamıyorum:44:

Bir önceki sayfaya alintilamistim canım, kırmızı yazılı olan alıntı... Oradan bakabilirsin

hamile kaldığın yıl sen 27, eşin 25;
senin kalan 3, eşinin 1 çıkıyor, dolayısıyla sen baskın olduğundan bebek kız çıkıyor canım

4 tane ayrı dr kız dedi ee sende dein rus takvimide dedi ee kız olduğu kesinsağol canım

bak bakalım tekrardan canım
bu arada sunbal'ım avrasya'da hangi doktora gittin?

çin takvimide kız sat kasım ama ovulasyon testi yaptığım için biliyorum aralıkta hamile kaldım hadi hayırlısı diyelim özgür çetinere gidiyorum daha öncede nurcan dalan gitmiştim ama ilk zamanlar kanamam old için nurcan hanımın hasat sayısı çoktu o yüzden bıraktım özgür hanımda çok pozitif bi dr arada başka dlarda gittim kıyas amaçlı hepsi aynı şeyleri söyleyince güvenim dahada arttı bakalım doğumuda atlatalım ozamanki yorumlarımıda yazarım

Canim banada bakar misin benim dogm tarihim 04/ 11/1987 esimin dogum tarihi 29 / 03/1987 satim 1 temmuzdu..cok yeni daha..msjlari okuyunca bende yaptrmak istedimm..cok tesekkur ederim simddiden..

Hamile kaldgm yasim 26 kasim ayinda 27 den gun alicam..esim martta 27 den gun almis oluyor heralde.yazdiklarimdan anlasilir heralde canim.cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…