Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
4 yılda bir kan yenilemeye göre mi yapılıyor bu test.ben geçen yıl kasımda bir düşük yaptım.dikkate alınabilir diye yazıyorum.
benim doğum tarihim 12/03/1988 , eşim ay ve günü kesin olmamakla beraber 15/04/1987 sat 9 Haziran 2013 8 +1 günlük hamileyim

Bebeğin cinsiyetini öğrenebilmek çok güzel, 15. haftada mı belli oldu sizin:26:
Bana da arkadaş erkek dedi bakalım doğru çıkacak mı çok merak ediyorum

evet bugün öğrendim hemen aklıma burası geldi...
15 haftadan önce öğrenenler bile var...
allah gönlüne göre versin...

phia bana da bakar mısın?
birde senden yorum bekliyorum
doğum tarihim 12,04,1989
eşimin 06,05,1986
sat 31 mayıs

Arkadaşlar bi yardımcı oluverseniz on gündür geliyom gidiyom bana bi cevap veren yok :):) ben 05.09.1988 eşim 17.05.1985 sat 06 Haziran ne oluuuur cevap verin lütfen phia veya reyhan duyun gari sesimi:)

phia bana da bakar mısın?
birde senden yorum bekliyorum
doğum tarihim 12,04,1989
eşimin 06,05,1986
sat 31 mayıs

Erkek çıkıyor canım...

İlk ultrason fotoğrafını da yüklersen ona da bakayım.
Bir de muayeneye gideceğin ilk vakit bebeğin kalp atışı sayısını sor;
110-130 arası ise erkek,
140-160 arası ise
kız demek...
Bunlarla da destekleyebilirsin canım cinsiyeti

Arkadaşlar bi yardımcı oluverseniz on gündür geliyom gidiyom bana bi cevap veren yok :):) ben 05.09.1988 eşim 17.05.1985 sat 06 Haziran ne oluuuur cevap verin lütfen phia veya reyhan duyun gari sesimi:)

Kız çıkıyor canım

bunlar ilk ve son görüntüler canım sırasıyla yani
kalp atışlarını duyduk ama sayısını bilmiyorum acaba verdikleri fotoda yazıyor mudur?

Eki Görüntüle 772934

Eki Görüntüle 772933

bunlar ilk ve son görüntüler canım sırasıyla yani
kalp atışlarını duyduk ama sayısını bilmiyorum acaba verdikleri fotoda yazıyor mudur?

Hımm, ilk ultrason görüntüsünde kesen uzun bu da erkek oluşunu destekliyor, ikinci görüntüde bebek kesenin solunda bu da erkek olduğunu destekliyor canım

Bir sonraki muayenende kalp atışını da öğren canım.
Bir de benim açtığım konu olan
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-alyans-evlilik-yasi-cinsiyet-belirleme.html bak canım, bunda ne çıkacak bakalım?

Bir de sonucun belli olunca mutlaka bu yazdığımı alıntılayıp cinsiyetini yaz tamam canım? :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…