Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Selam canim,,bende gecmise dönük baktirmak istiyorum eger bakarsan:))dogum tarihim 26.03.1979 esiminki:22.07.1971......Ben hamile kaldigimda 32 esim ise 39 yasindaydi...birde birsey sorcam..mesela ilerki zamanlarda hangi yil yada aylarda hamile kalirsak cinsiyeti buna göre hesaplaniyormu????simdiden tsk....

bebeğin erkek mi???? ilerki zamanlar içinde hesaplama yapılabiliyor........

Reyhannnn beni unutmaaaaa...gecmisteki bakalim tutacakmi....unutmaaaaaa:)))heee hamile kaldigim yil ise 2011...vermem gereken bilgiler bu kadarmiydi,,

reyhaannnn bacim devlet sirrimi buuu

ben cozdum ama bu isiii yani duymustumm daha once ama pek ciddiye almamistimm

mrh reyhancimm,benimkinede bakarmisin ben 1986 esim 1978 dogumlu cnm ,2012 mart icin bakarmisin cnmmbide neye gore bakiyosunki takvimmi yoksa kendin bisekilde hesapmi yapiyosun

slm ben aranıza yani katıldım ben 18 haftalık hamileyim bi türlü cinsiyetini göstermiyor acaba ben.m için de bakar mısın ben 26 07 1989 yaş 23 olyor eşim de 24 09 1984 yaşi 28 oluyor lütfen bakar mısın canım ya çok merak ediyorum

ama acayipp tutuyoooo gicik oldumm
ama olsun %10 lik yanilma payi varr

ben ona giriciiimmm insallahhhhhhh

canım senin için yarın hesaplayacam yazarım burdan tamammı?????

Olur reyhan,,merakla bekleyecegim:)))birde sana ikinci bebisimin tarihlerini yazmistim o tuttu..birde ilkinin tarihlerini vereyim bakalim oda tutacakmi!!!o zaman ben 24 esim ise 32 yasindaydi..yani hamile kaldigim yil ise 2003...Bakarsan cokk sevinirim canim ..ileriye dönük icin cevabini merakla bekliycem:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…