seninki erkek cikiyo dogrumu dedim kendimce hesaplamalar yaptimm
Visssss valla ikiside tuttu kiz. Kiz cikti tesekkurler reyhan21.birde. Ne zaman hamile kalirsam erkek bebem olur bide onu deyi versen
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
Selam canim,,bende gecmise dönük baktirmak istiyorum eger bakarsan:))dogum tarihim 26.03.1979 esiminki:22.07.1971......Ben hamile kaldigimda 32 esim ise 39 yasindaydi...birde birsey sorcam..mesela ilerki zamanlarda hangi yil yada aylarda hamile kalirsak cinsiyeti buna göre hesaplaniyormu????simdiden tsk....
Selam canim,,bende gecmise dönük baktirmak istiyorum eger bakarsan:))dogum tarihim 26.03.1979 esiminki:22.07.1971......Ben hamile kaldigimda 32 esim ise 39 yasindaydi...birde birsey sorcam..mesela ilerki zamanlarda hangi yil yada aylarda hamile kalirsak cinsiyeti buna göre hesaplaniyormu????simdiden tsk....
Merhaba reyhan kardes banada bakarmisin
Ben 09.01.1980 (32)
Esim 05.03.1972 (40)
Mart 2012 hamilelik
Simdiden tesekurler :)
bebeğin erkek mi???? ilerki zamanlar içinde hesaplama yapılabiliyor........
Evet canim erkek:)))peki madem ileriye yönelik mümkün ise kiz icin ne zamanlar uygun görünüyor ,,bakabilirmisin cnaim..lütfennn:)))mesela 2013 icin olsa.....!!!!!
erkek görünüyo canım
:)))))))rabbim sağlıklı olanı versin hayırlı olanı versin cnm yarın hesaplarım senin için ama herşey allahtan unutma............
reyhaannnn bacim devlet sirrimi buuu
ben cozdum ama bu isiii yani duymustumm daha once ama pek ciddiye almamistimm
söz anlatacam bacımaaaaaaaa hesaplamaları yapmaktan sana dönemedim nasıl çözdün bi anlat bakemmmmmm:)))))))))
canım senin için yarın hesaplayacam yazarım burdan tamammı?????
ama acayipp tutuyoooo gicik oldumm
ama olsun %10 lik yanilma payi varr
ben ona giriciiimmm insallahhhhhhh
ama acayipp tutuyoooo gicik oldumm
ama olsun %10 lik yanilma payi varr
ben ona giriciiimmm insallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?