Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
erkek görünüyor ........24+2 belli olmalı dr ne dedi yaz sana bana canım :)))))

canım benim süpriz yumurta 17 hft kız dediler 20 hft ayrıntılıda erkek dedi 24 haftadada kıza benziyor ama kesin değil göstermiyor dedi dr 3 yorumu yapanda farklı dr hayırlısı canım eline sağlık saolasın bir kızım var buda erkek olsun isterim ama hayırlısı

bende merak ettim banada bakarmısın?benim d.t.mayıs 8 1984 eşimin d.t.eylül 3 1980 şimdi 13 haftalık hamileyim bakarsan çok memnun olurum

bende merak ettim banada bakarmısın?benim d.t.mayıs 8 1984 eşimin d.t.eylül 3 1980 şimdi 13 haftalık hamileyim bakarsan çok memnun olurum

kaybettiğim bebekelerime bakarmısın
32 36
diğeride doğum tarihlerimizden önce ama aynı seneydi.
31 35 oluyor
aslında ayrıntı versende etrafımıza baksak.bizlerde burda çok takvim bulduk yazdık ama nasıl hesaplanır hep ayrıntılarıyla yazdık.sonuçta bakamayana biz baktık bakanlarda sonuçları yazdı.
teşekkürler merakla bekliyorum....
ha bu arada kızma bakarmısın tutuyormu
28 bendim 32 eş

Son düzenleme:
canimm bunlarada bakarmisin bi
20 yas
24 yas sene 2005 eylul ekim

23 yas

27 yas sene 2008 temmuz

Son düzenleme:

bebişimin cinsiyetini öğrenir öğrenmez yazacam erkek demiştin bana canım içimdende zaten hep erkek geçiyor zaten ikinci oğlum geliyor diyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

yaşlardan eminsen bende hesaplıyorum:))))))geçmişe dönük nede olsa.......bu arada sanırım eşinden 1 yaş büyüksün dimi doğru yazmısın yani......

25 ve 24 yaş sonuç kız görünüyor
27 ve 27 yanlışlık olmalı aranızda 1 yaş yokmuydu????
32ve 31 yaş sonuç erkek görünüyor

doğruysa bildir yada yaşları tekrar gözden geçir ve yaz.......

reyhancim

22 yas 33 yas 2012 mart ayina bakarmisin bi :26::26::26:

24-29 temmuz
2000 29-32 nisan 2005 son adet tarihini yazdım canım banada bakar mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…