erkek görünüyor ........24+2 belli olmalı dr ne dedi yaz sana bana canım :)))))
Benide unutma canimBen 22/01/1980. Esim 01/04/1981. Hamile kalinan sat. Mart 2007. Diger cocuk nisan2009. Yas 32 esim 31 tesekurler.
herkese merhaba.....
Ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. Bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
Bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
kız görünüyor canım ,ben müneccim değilim hesaplama üzerine yorum yapıyorum doğruluk payı ne ona bakıyoruz illede cinsiyet bu demedim hiç bi zaman :))))
anaaaaa cıdden dogru benımkı kızz
canim sana butun takvimler kiz diyodu hatirliyomusun bio rus yorumcu([/QUOTEçok işim var dı bu gün herkesin hesaplarını akşam tek tek yapacam aklınız kalmasın.............
canimm bunlarada bakarmisin bi
20 yas
24 yas sene 2005 eylul ekim
23 yas
27 yas sene 2008 temmuz
canim sana butun takvimler kiz diyodu hatirliyomusun bio rus yorumcu([/QUOTEçok işim var dı bu gün herkesin hesaplarını akşam tek tek yapacam aklınız kalmasın.............
supersin canimm cok saoll aslinda aciklasan yorulmazssin be canim
canim o halde benim diger cocuklarim icinde bakarmisin
ben 25, esim 24 hamile kaldigim ay ekim
ben 27, esim 27 hamile kaldigim ay subat
ben 32 esim 31 hamile kaldigim ay ekim
dogum tarihim 15.10.78, esim 17.12.1978
cok merak ettim simdi bunlarda hesaplama dogru cikacakmi
reyhancim
22 yas 33 yas 2012 mart ayina bakarmisin bi :26::26::26:
lütfen banada cevappppp
ben 25/11/1987
eşim 25/05/1985
3-4 haftalık hamişim
erkek görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?