Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Hahaha aynen oyke ama kafam dagaliyo kiz valla baska bi hevesle yapiyorum ve kayiplarimi unutup hevesleniyorum ya daha bi umudum artiyo
Elbette umudumuzu kaybetmicez ama her hissettigimizi acaba deyip de uzmicez kendimizi. Allahım doğru zamanda bizlere de nasip edecek inşallah

Val
Oyy oyyy bende ne yapsam aklımdan çıkaramıyorum ki :) düşünmemek için başka şeylerle oyalanmalıyım artıkkkk
la balim napacan mecbur bjsilerle oyalancan yoksa gecmoyo valla bu stres ne bilim bu ay dinlenicem de mesela kendini ona hazia dinlenicene ama tabiko dinlenme calosmalaara devam sadece bu ay dinlenicem diye motive et kendini ben oyle yaptim stres aza indi az az yolluyom stresi arada geliuo bana

Geçen gün bi arkadaşım dediki farkettinmi hep çocuktan bahsediyorsun artık at dedi kafandan insanlar demekki bıkmış benden o yüzden kimseye bahsetmemeye karar verdim bende nede olsa sizler varsınız :)

Geçen gün bi arkadaşım dediki farkettinmi hep çocuktan bahsediyorsun artık at dedi kafandan insanlar demekki bıkmış benden o yüzden kimseye bahsetmemeye karar verdim bende nede olsa sizler varsınız :)
Hahahaha aynen oyke yap balim inan bkz aman sne aalisiyosun konusmamaya

Kızlar valla banada ablam dedi geçen gün sürekli araştırıyosun bişeyler soruyosun kendini bu kadar sabitleme ne zaman olcak diye dedi bende karar verdim artık hiç kimseye bahsetmicem en azından burdan hep birlikte konuşabiliriz

Yeni üye oldum bi kızım war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo galiba bugün adet olmam gerekirken olmadım idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım bi kaç gün beklesem mi

Bir iki gün bekleneni tavsiye ediyorum çünkü stresten gecikebiliyor genelde bende öyle oluyor canim

22 yasna grcem myisin 12sndr bi senefir olmdi yani dusik yasadim ikidsuk bi kimyaasal malesef ama er yada gec olack insaAllah :) senin kac yas
Oyy kiyamam yaa inşallah bu sefer tutunacak bebeğin bende 26 yaşındayım yaklaşık 8 ay falan oldu deneyeli bekliyorum bakalım ama artık doktora gitmeden olmayacak gibi geliyor

Oyy kiyamam yaa inşallah bu sefer tutunacak bebeğin bende 26 yaşındayım yaklaşık 8 ay falan oldu deneyeli bekliyorum bakalım ama artık doktora gitmeden olmayacak gibi geliyor
Bnce git balim bnm yaaa en azindan icin rahatlar balimmm eeeee tedbir amacli bi gorunmekte fayda var balim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…