- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #2.041
Bence farklı birseyle oyala kendini. Dolaylı olarak yiNe bebis geliyo aklınaBen
bebem olursa diye yelek oruyom goya mesgul ediyom kafami
Hahaha aynen oyke ama kafam dagaliyo kiz valla baska bi hevesle yapiyorum ve kayiplarimi unutup hevesleniyorum ya daha bi umudum artiyoBence farklı birseyle oyala kendini. Dolaylı olarak yiNe bebis geliyo aklına
Elbette umudumuzu kaybetmicez ama her hissettigimizi acaba deyip de uzmicez kendimizi. Allahım doğru zamanda bizlere de nasip edecek inşallahHahaha aynen oyke ama kafam dagaliyo kiz valla baska bi hevesle yapiyorum ve kayiplarimi unutup hevesleniyorum ya daha bi umudum artiyo
NsaAllahhh ablim bnm sabredicez azcik daha napalim tevekkul bizden taktir yaradanimizdanElbette umudumuzu kaybetmicez ama her hissettigimizi acaba deyip de uzmicez kendimizi. Allahım doğru zamanda bizlere de nasip edecek inşallah
Oyy oyyy bende ne yapsam aklımdan çıkaramıyorum ki :) düşünmemek için başka şeylerle oyalanmalıyım artıkkkkNsaAllahhh ablim bnm sabredicez azcik daha napalim tevekkul bizden taktir yaradanimizdan
la balim napacan mecbur bjsilerle oyalancan yoksa gecmoyo valla bu stres ne bilim bu ay dinlenicem de mesela kendini ona hazia dinlenicene ama tabiko dinlenme calosmalaara devam sadece bu ay dinlenicem diye motive et kendini ben oyle yaptim stres aza indi az az yolluyom stresi arada geliuo banaOyy oyyy bende ne yapsam aklımdan çıkaramıyorum ki :) düşünmemek için başka şeylerle oyalanmalıyım artıkkkk
Geçen gün bi arkadaşım dediki farkettinmi hep çocuktan bahsediyorsun artık at dedi kafandan insanlar demekki bıkmış benden o yüzden kimseye bahsetmemeye karar verdim bende nede olsa sizler varsınız :)Val
la balim napacan mecbur bjsilerle oyalancan yoksa gecmoyo valla bu stres ne bilim bu ay dinlenicem de mesela kendini ona hazia dinlenicene ama tabiko dinlenme calosmalaara devam sadece bu ay dinlenicem diye motive et kendini ben oyle yaptim stres aza indi az az yolluyom stresi arada geliuo bana
Hahahaha aynen oyke yap balim inan bkz aman sne aalisiyosun konusmamayaGeçen gün bi arkadaşım dediki farkettinmi hep çocuktan bahsediyorsun artık at dedi kafandan insanlar demekki bıkmış benden o yüzden kimseye bahsetmemeye karar verdim bende nede olsa sizler varsınız :)
Aynen Haklısın:)yaş kaç bu arada ne zmndır düşünüyorsun bebişHahahaha aynen oyke yap balim inan bkz aman sne aalisiyosun konusmamaya
Aynen valla en güzeli o :)Bencede artık ağzımı açıpta tek kelime etmicem insanlara kendileri soruncada düşünmüyorum bir süre daha dicem :)
Yeni üye oldum bi kızım war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo galiba bugün adet olmam gerekirken olmadım idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım bi kaç gün beklesem mi
İnş sitresten deildirde bebiş geliyodur pazartesiye kadar beklicem yoksa kan testi yaparımBir iki gün bekleneni tavsiye ediyorum çünkü stresten gecikebiliyor genelde bende öyle oluyor canim
22 yasna grcem myisin 12sndr bi senefir olmdi yani dusik yasadim ikidsuk bi kimyaasal malesef ama er yada gec olack insaAllah :) senin kac yasAynen Haklısın:)yaş kaç bu arada ne zmndır düşünüyorsun bebiş
Beklicem pazartesi de olmazsam kan testi wericem acaba mı die düşünmekten iyidir üzülmekBir iki gün bekleneni tavsiye ediyorum çünkü stresten gecikebiliyor genelde bende öyle oluyor canim
Oyy kiyamam yaa inşallah bu sefer tutunacak bebeğin bende 26 yaşındayım yaklaşık 8 ay falan oldu deneyeli bekliyorum bakalım ama artık doktora gitmeden olmayacak gibi geliyor22 yasna grcem myisin 12sndr bi senefir olmdi yani dusik yasadim ikidsuk bi kimyaasal malesef ama er yada gec olack insaAllah :) senin kac yas
Bnce git balim bnm yaaa en azindan icin rahatlar balimmm eeeee tedbir amacli bi gorunmekte fayda var balim :)Oyy kiyamam yaa inşallah bu sefer tutunacak bebeğin bende 26 yaşındayım yaklaşık 8 ay falan oldu deneyeli bekliyorum bakalım ama artık doktora gitmeden olmayacak gibi geliyor
I saAllah balkm bnm rabnim tez vakitte versin bebislerimizi :) az daha sabr ne diyeyim baska5 Senedir calısıyoruz Tık yok :) Rabbim hayırlı ise versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?