Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

çok silik var sanki canım ama bence sabah tekrar yap
Canim hic suphem yokki yumurtlama günü sadece bir günü degerlendirebildim normalde 9 mayis adet günün fakat erken yumurtlama oldu 5 mayisi bekliyorum hic belirtim yok yinede test yaptim iste fotoda çizgi görünmüyor ama ben canli bakinca sanki çok hafif çizgiyi görüyor gibiyim yada psikolojik bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20160503_120436.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
bende bekliyorum bat ı dün lekelenme oldu kesildi ama geçen ayda öyle olmuştu ağrım var gelir bugün yarın zaten bu ayı değerlendiremedik pek umudum yoktu ama insan düşünmeden edemiyor yine de :))

Aynen canim bende bu ay ovu testi demedim ilk defa 13. Günüm çift cizgiydi o günü değerlendirdi fakat diğer günleri degerlendiremedim yatili misafir vardi yoksa çok umutluydum her ay bidahaki aya demekten valla Yoruldum herkes soruyor düşünmüyor musunuz diye inş.sende hastalanmazsin

hayırlısı canım yaa bu ayda olmazsa zaten oluruna bırakıcam artık sıkıldım zaten bir oğlum var nasipse ikinci gelir hayırlısı artık

Kizlar iki günüm var test yaptim umutlanmak için erken ama galiba ikinci çizgi gorunuyo

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-03-18-16-06.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 48
beni yaklaşık 6 aydır herkes rüyasnda görüyor :) hatta geçenlerde annem bi fa
Kizlar iki günüm var test yaptim umutlanmak için erken ama galiba ikinci çizgi gorunuyo
canım naptın sabah ilk idrarınla denedinmi

Doktora gittinmi yas kac canim
24 yasindayim iki kez arka arkaya hamilelik yasadim en son hamileligim 13 haftalikken kalbi Durdu kurtaj oldum ve aradan 10 ay gecti hala hamile kalamadim iste doktora gittim kurtajdan sonra bi kac kez ve sorun olmadigini söyledi ama sadece ultrason yapti baska biseye bakmadi baska biseye bakmasi gerekiyormu ultrason yetiyormu?

Sonucta iki kez hamile kalmissin canim sorun olmadiginida soylemis belki gerek gormemistir. Psikolojik olabilir cunku cok fazla kafaya takinca biliyorsun olumsuz oluyor bence hic takma sonucta hic tedavi gotmeden hamile kalmissin yine olur bence

Sonucta iki kez hamile kalmissin canim sorun olmadiginida soylemis belki gerek gormemistir. Psikolojik olabilir cunku cok fazla kafaya takinca biliyorsun olumsuz oluyor bence hic takma sonucta hic tedavi gotmeden hamile kalmissin yine olur bence
insallah canim rabbim isterse olur gercekten fazla takiyorum galiba biri hamile oldugunu duyunca bile etrafimda cok üzülüyorum sonra da kendime kiziyorum sanki kiskaniyor gibi oluyorum

insallah canim rabbim isterse olur gercekten fazla takiyorum galiba biri hamile oldugunu duyunca bile etrafimda cok üzülüyorum sonra da kendime kiziyorum sanki kiskaniyor gibi oluyorum
Sakin ole olma bence olumlu dusun dedigim gibi sonucta bi problemin yok ve daha once hamile kaldiysan yine olur belki daha zamani vardir allah dogru zamanda verecektir eminim baska seylerle ugras kendini oyala ve surekli dusunme eminim daha iyi olur senin icin

bu ay yine daha iyiyim daha önceleri sürekli aklimdaydi artik öyle degil tarihlere bile bakmiyorum affedersn iki günde bir iliski yasiyoruz tuttarsa tutar tutmazsada vardir rabbimin bi bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…