Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Ama cookk uzun süredir takip ediyorum siteyi. Ben 1 yıldan fazladır deniyorum. Gitmediğimiz doktor, kulkanmadigimiz ilaç, bitkisel kür kalmadı. 1 başarısız asilama geçirdim. Bu son ay diyerek klomen kullandım. Beklemedeyim.bat 13 Mayıs. Göğüs acısı, kasık ve karın ağrısı dışında 1 şeyim yok. Adet belirtisi olarak bunlara ilave 1 başağrım yok. Dusunmeyeyim diyorum ama olmuyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Aminnnn balim benim herkesin anneler gunu mubarek olsun anne ve anne adaylari hersey gonlumuzce olsun sizleri seviyom optum koccaman

İnşallah en kısa sürede olur cnm. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Merhaba kizlar benim bat 14 mayis bu ay klomen ve catlatma ignesi yapildi ve doktorum progestan verdi insallah bu ay tytunur bebisim :)
Bende klomen kullandım bu ay. Ama ilacim bittikten sonra aksilikler yüzünden kontrollere gidemedim. Yumurtalarım çatladı ama buna eminim. Beklemedeyim şimdi. Bu arada benim de bat 13 Mayıs. Aramızda 1 gün var. Ama ben birkaç gün gecikme olmasını beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabii. Test fobim oluştu artık. Kasık ağrım var. Dün felaket karnim ağrıdı. Göğüs acısı var. Arada da sarımsı akinti oluyo. Klomendendir yada adet habercisidir diyorum ama gönülden geçen bebis haliyle. İnşallah rabbim nasip eder bizlere ve isteyen herkese

Benim de sulu acik sari akintm oluyor yürürken özellikle bir de bugun disari ciktim adetliymis gibi kasiklarimda dolgunluk batma var hayir olsun insallah

12 mayisa ben arada 1 er guj var desene

Merhabalar
bişey sormak istiyorum.
Bende geç yumurtlama var adetimden 4gün geçince hcg yaptırdım 2.19çıktı ilk defa böyle oluyor daha önce 0.01/0.02/0.05 çıkardı şuan adetimden 8gün geçti acaba bu değerin yükselebikme ihtimali varmıdır

Kızlar yumurtlama günüm suan 14. Günü ve bende hafif kanama oldu gebeliğe engel mi
Bazı kadınlarda yumurtlama olurken şiddetli ağrı akinti karin sismesi mide bulantısı kanama bile olabilir demişti doktorum. Ve okumuştum da bunu biyerde. Sanmam engel olacağını. Değerlendirmeye bak bugunlerini. Ama yine de doktora danismanda bir fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…