Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Devam ediyor mu peki kanama? Bende aşırı agridan doktora gitmiştim. Yuruyemiyordum o derece. Başka birşey var diye çok korkmustum hatta. Doktorum sorun yok sadece yumurtluyorsun normal dedi.
Sizinle geliyor hafif kahve ve bazen kırmızı bugün oldun ilk önce pembe geldi 1 saat sonra kırmızı oldu

Devam ediyor mu peki kanama? Bende aşırı agridan doktora gitmiştim. Yuruyemiyordum o derece. Başka birşey var diye çok korkmustum hatta. Doktorum sorun yok sadece yumurtluyorsun normal dedi.
Bende bugun zor yürüdüm acaba daha yumurtlamadim mi :) sali catlatma ignessi oldum :) :) igneden 32 saat sonra iliski kur dedi doktor dedigi gibi oldu stres icinde evde misafir vardı :)

Amin blim bnm ins acilisi yprim testi iki gjn once yptim cizgi kyboldu cok siligjnde otedi haylet cizgi cikar gbi oldu bnde crsamba kn vercem persembe alcm snucu blirtiler var ama tbi inanasim yok uzulmim dye bide biliyonmu sandima 12 myis dgum gunum ve bat gunum bkem ne gelecek

Sen git bida kn ver bnce yukselmistir glmediyse adet bidaha bktir knda derim bn

Çok saol ecrin umarım sevindirici bi sonuç alırım.
8aydır uğraşıyorum bi türlü kalamadım.yaklaşık 1yıl korunma iğnesi kullanmıştım bırakalı 8ay oldu hala normale dönemedim.tedaviye başladım geç yumurtlama var dedi doktor.2.19görünce umutlandım ama tekrarlamaya cesaretim yoktu saol.yarın gidip yaptırayım inş yükselmiştir

K cnm snuc ne olirs olsun takm emi kafana zorama dedimi yap erken teshis hayat kurtarir beklemek bisey ifade etmez bnce erkeden git ki allah korusun ama bi sorun varsa kistik bi srun vs ki oldunu sanmiuorum tedavini olursun ben adet pesi gidiyom bes gun gecimce vede hic yanilmadim kendime dair en azindan icin rahatlar inan bana bu konuda cok tecrubeliyim ve sende aynini yasama istiyorum git bebisin haberiyle gel emi insaAllah bnd ecarsamaba vercem kan bakalim senden umitlendim hee hadi insaAllah

Bende bugun zor yürüdüm acaba daha yumurtlamadim mi :) sali catlatma ignessi oldum :) :) igneden 32 saat sonra iliski kur dedi doktor dedigi gibi oldu stres icinde evde misafir vardı :)
Klomen ve catlatma ignesi nin etkisi uzun sürebiliyo canım. İnşallah öyle değildir. Benim igne fln olmadı.

İnşallah
Valla sen böyle yazınca baya cesaretlendim hem negatif çıksada hiç değilse aklumda kalmamış olr.
Umarım sende hayırlı haberlerini alırsın

Hiiiii ne kasar zor bi durum en iyi ben anlarim seni tamda yumlamaya denk gelmiyomu bazen abbboooo insanin sabah kalkinca yuzu kizariyo yavvv @Ask sana benzer

Erken gebelik testi kesin gösterir dicektim ama zaten kan verecekmissin. Nasıl heyecan vardır şimdi sende. Haberi aldığın anın ve en guzel dogumgunu hediyem diye haykirmanin hayalini kuruosun dimi. İnşallah aldığın en güzel hediye olur. Haberdar et bizi de emii

İnşallah
Valla sen böyle yazınca baya cesaretlendim hem negatif çıksada hiç değilse aklumda kalmamış olr.
Umarım sende hayırlı haberlerini alırsın
Yaa bak uzulmen icin demedik negatidf ciksa bile en azindan adet olmama sebebine bakar ve olirsun emin ol o adet olmK bile veli nimet hepimiz icin ben dusuk snrasi baya yiprandim bu konuda 8 ayda iki dusuk bi kimyasal sen dusun arrik halimi hamile kari gibi karnim catlaklarla dolu usak dgurmus gibi en iyisi zamanidna tedavi bence uzulme koskoca hayat var onjmuzde zehir etmeyelil bos ywre

Hiiiii ne kasar zor bi durum en iyi ben anlarim seni tamda yumlamaya denk gelmiyomu bazen abbboooo insanin sabah kalkinca yuzu kizariyo yavvv @Ask sana benzer
Aynen canım 4 gunlugune geldiler ama ona denk geldi yaptk valla stres coktu.ama alisik degilim ben rahatliga alismisim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…