Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Le
kelenmen oldu mu hic bnce bekle

Gül valla ben sinirden güle güle katılcam kendimehsg nedir tAtlim

Bu benim olursa 2.bebegim olacak. 8 yasinda bir kizim var. Cok ara verdigim icin dr biraz zor olur dedi 1 senedir ugrasiyorum acikcasi
Benimde 2olcak 7yaşında kızım var.8aydır uğraşyom emme artıkın bıraktım
Doktor enson adetin 3günğ gel dedi olırsam gitcem geç yumurtluyomuşum.
Eşimde falgs geçio ne zamn yumurtlican kız diye☺

Benim kizim adet olacagim gun oldu. Nasil olsa adet olucam diye koyverdik oda tuttu. Oyuzden cok yumurtlama falan inanmiyorum ben Allah bilio gercekten

Benim kizim adet olacagim gun oldu. Nasil olsa adet olucam diye koyverdik oda tuttu. Oyuzden cok yumurtlama falan inanmiyorum ben Allah bilio gercekten
Orası muhakkak işimiz allahın taktirine kaldı inşallsh dileklerimiz gerçekleşir ama bnm ahdım var kırkım çıkınca olursa 3cüyüde yapcam☺

H
Haa kafana göre çektirebikyonmu yoksa doktormu istio.ayrıca banada gülebilirsin valla brn çok gülüyom yazarken yarılcam vallah☺
hahahahahah yok dr syluyo sana durumunu anlatiyon aten dr sana gerek olup olmadigini syluyo hic cekilmediysen ve bisene olmadiysa arti bide dusuk olustuysa ust uste istyolar ben iki dusuk bi kimyasal yasadimda :/

H

hahahahahah yok dr syluyo sana durumunu anlatiyon aten dr sana gerek olup olmadigini syluyo hic cekilmediysen ve bisene olmadiysa arti bide dusuk olustuysa ust uste istyolar ben iki dusuk bi kimyasal yasadimda :/
Bakalım ne dicek açıkcazı ben bitane aldırdım şimdi köpek gibi pişmanım ama ne fayda.benim kalça çıkığım var doğum biraz riskli geçti doktor enaz 3sene araya koy dedi doğumdan 6ay sora hamile kalınca sonlandırmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…