Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kızlar umarım hepinizin gönlüne göre olur.
Ben bugün kanda baktırdım azımın payınıda aldım.
Bidada uğraşırsam nolim ya
Ahh ahhh bakalim bndr persembe net snuc alcam kanda bktrcam yarin persembe cikiuo sonuc eger bu ayda olmassa kesin hsg cekemem sart oldu ondan snra da zaman herseyin ilaci derler ins gerek kalmaz hsgye rabbim buyuk gercekten eger bu ayda olmazsa hsg ckilip daha da ugrasmicam ustune dustukce olmuyo yazik ediyoruz kendimize yaradan isini herkesten iyi bilir ins hersey uolunda gider gercekten yoruldum artik ve negatifse snuc bnde planladiklarimi yapicam

Dün gece göğüs acımasıyla uyandım. Ama nasıl bir sizi anlatamam. Sonra kalkıp bişeyler yedim ki hiç huyum değildir. Yine de gebeliğe yormuyorum. Adet olucam gibi geliyor. Son 2 gün

Canım kan veriyorsun ertesi gün çıkıyor bi yakınım öyle yaptırmıştı benimde dün adet günümdü 2 gün geçti henüz olmadım ama bazen bi kaç gün gecikebiliyor o yüzden beklicem şuan sadece akıntım var ama bugün 8 aydır ilk kez idrar testi yaptım tek çizgi çıktı neyse artık hayırlısı inşallah bende fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı ALLAH tan artık alnımıza yazdıysa bizimde zamanımız geldiğinde olacak

Hayırlısı tabi cnm keşke düşünmesek bi anda kendiliğinden olsa :) belkide öylesi daha iyi olur Allah hayırlısını versin inşallah hepimize

Amin canım. İnşallah adet olmazsın sen de. Benim basagrisi başladı migren gibi. Adet oncesi tutardi. Gebelik belirtisi değil sanırım başagrısı. Adet olucam galiba. Ama yine de almadım ağrı kesici. Bir de ayaklarım çok usudu.
Dinlemek istemiyorum vücudumu dedikçe bişey çıkıyor. İnşallah tez zamanda biz de tadariz annelik duygusunu

Amiin inşallah canım benimde ayaklarım çok üşüyo ellerimde genelde hep üşür ama adet zamanı daha çok ondan galiba sen kaç aydır deniyorsun benim bu 8.ay
20 aylık evliyim ama yinede 1 sene niye düşünmedim demiyorum pişman değilim çünkü olacağı varsa o zamanda olurdu nasibimizi yaşıyoruz nasıl olsa

Bende 8aydır deniyorum sat 8gün geçmişti bugün bsktırdım negatif.
Artıkın uğraşmeycem☺

Ben 2.5 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıldır da korunmuyoruz. Rabbim içimizi nasıl çok istediğimizi biliyor. Zamanını da O biliyor. Hep hayırlısı diye dua ediyorum. Ama bu haberi almaya çok ihtiyacım var bu aralar. İnnsalllaaahhh hepimizin olur en yakın zamanda cnm

Bende 8aydır deniyorum sat 8gün geçmişti bugün bsktırdım negatif.
Artıkın uğraşmeycem☺

Dimi belkide bu kadar üstüne düştüğümüzden... napalım canımız sağolsun nasip kısmet benim ailemden biri hiç ummadığı anda hamile kaldı o kadar emindiki 15 gün geçti testte çıkan çift çizgiye bile inanmadı eşiyle tam ilişki yaşamamış o yüzden şimdi 2 ay geçti daha yeni inandı ALLAH nelere kadir... bizede hayırlısıyla nasip etsin

ALLAH gönlüne göre versin bacım inşallah tez zamanda beklediğin haberi alırsın İnşallah ben inanıyorum inanmak çok önemli asla umutsuzluk yoktur Rabbimiz "isteyin vereyim" diye buyuruyorken....

ALLAH gönlüne göre versin bacım inşallah tez zamanda beklediğin haberi alırsın İnşallah ben inanıyorum inanmak çok önemli asla umutsuzluk yoktur Rabbimiz "isteyin vereyim" diye buyuruyorken....
Ahhhhh canimcim azcik ustelemesek kessinbolacak da bebegimiz iste biz beceremiyoz sabretmeyi

Ahhhhh canimcim azcik ustelemesek kessinbolacak da bebegimiz iste biz beceremiyoz sabretmeyi

Öyle ya sabırsızız çok... Peygamberler nelere sabretmişler mesela 90 yaşında baba olan peygamber neydi adı unuttum kuyudan 7 yıl sonra çıkarılan hz.yusuf... daha neler yaşamışlar bizim yaşadıklarımız onlarınkinin yanında fıss.. kurban olduğum ALLAH herşeye gücü yeten bizede nasip eder inşallah kardeşcezim

M
innnnn aminnnnnnnnnn rabbim onlarin sabrindna versin bize ya insaAllah

Amin cnm amin ben hakkaten üstüne düşmem artık. Olursa haber ederim.
Sıkıntıya düştükçe olca varsada olmuyo insan sürekli negatiften herşey nrgatif gibi gelio.kendimden sıkılxım ha deyincede kafandan atamıyon ne bilim öle işye

Aminnn
Ecrin benimki negatif çıktı. 2.19 düşmüş 0.01 e

Deme ya insaAllah hayirlisiyla mayista olacak insaAllah balim uzulmek yok oldumu bak bnde persembe alacam agzomin payini bakalim hayirlisi ya rabbim saglikli hayirli evlatlar verisn bjze emi
Yok ya üzülmedim ☺yinemi gol değil be diye bağırasım geldi hastanede☺ valla bütün iyi dileklerim seninle umarım yüzün güler umarım hayırlı haberle gelirsin ama olumsuz olsada kafana takma nasibimiz neyse nerdeyse mutlaka bizi bulur.
Ben artıkın kafamdan atmaya çalışcam düşündükçe olmaiii☺
Adetim bi düzene gireydi iyiydi

Adetime 2 gun var. 1 haftadir hic gecmeyen mide bulantisi ( ama kusacak kadar degil) , bas agrisi, kasiklarda batma, gogus agrisi ve dun baslayan bas donmem var. Bugun test yaptim ama negatif. Bunlara ilave olarak cok halsizim ve uykuluyum. Bide surekli ellerim titrio. Hamile olabilirmiyim acaba? Biraz uzun oldu kusura bakmayin

Haha
hahah senin o buda mi gol degil behhhh diye bagrisin gozumun onune geldi deee esimin bazi didikleri aklima geldi bebem gulesim gel yanlos anlama ben bunu kac aydir faekli sekillerde duyuyorum o konuda bnde eger hamis degilsem ilk is adet bitimi 5 gun icinde hsg cektirmek olcak ondan snrada drum neyse onu yapacaz artik

Valla ben bişey diyip ümit vermek istemem adet öncesi sendromuda alabilir kesin sonuç için adetinden geçmesini bekle.
Umarım hayırlısı olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…