Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Gunaydin kizlarr benim regl 3 gün sürdü dün akşamdan beri kahverengi lekeye döndü bitti sayilir yani acaba adet kanamasi olmayabilir mi normalde 6 gün sürer reglim
klomen mi kullandınız ?
benim de bu ay öyle önce leke geldi 2 gün kanamam oldu sonra kahverengi oldu

Yok hayir kullanmadim siz supheleniyo musunuz gebelikten? Neden böyle oldu acaba yaa
ben kan testi yaptırdım acabalarla geçiştirmemek için negatif cıktı yine klomen e başladım o yüzden sizin de aklınızda bişey kalmasın aile hekimine falan gidin hamilelikten şüpheleniyorum deyinyaptırın testi

Teşekkürler bende yaptıracam test en kisa
Teşekkürler bende yaptiracam testi en kisa zamanda insallah

kalplibalon sende belirti varmi bekide belirti aramak için erken ama. Ayin 25 önde yumurtlama akintisini gördüm değerlendirdi. Gariptirki ayni akinti dinde geldi çift mi yumurtladim dedim yine değerlendirdim.ilk defa boyle oluyor ve kasiklarimda beli belirsiz agrilarim var iki gundur

Yani bilmiyorum ki kendimi cok kaptirmak istemiyorum 4 aydr hep husran oldugu icin dinlemiyorm kendimi akisina biraktm ama insallah vardir biseyler belirtiler icin erkendir bencede artik bir gun gecsr bile hemen eczaneye kosup test almicam sonra uzuluyrm cok hayirlisi olsn bakalim

Anladom cnm peki ilacın adı nedir?
yarın doktora gidicem tekrar
kistim vardı regle olunca gider dediler ona bakıcak
gitmişken bu testide yaptırayaım
bu arada hangi hastaneye gttiniz.istanbulsa tabi

Anladom cnm peki ilacın adı nedir?
yarın doktora gidicem tekrar
kistim vardı regle olunca gider dediler ona bakıcak
gitmişken bu testide yaptırayaım
bu arada hangi hastaneye gttiniz.istanbulsa tabi
Prolaktin için kullandığım ilacın adı dostinex canım. Ben konyadayım bende de kist var demişti adetinin 3. Günü gel demişti. Baktı kestiniz adetinle atmışsın demişti doktorum

amin canım inşallah ...

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bi konuda çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum 22 yaşındayım 2 senelik evliyim pco hastasıyım ve yumurtaliklarim da tembellik varmış bu ay klomen ve catlatma ignesignesinden yaptık ama olmadı doktorum rahim filmi istedi ve çok korkuyorum benim gibi olup hamile kalan var mı sizce çektirmeyi miyim

Arkadaşlar ben gebeliğimi çok yeni öğrendim bugün yaniHemen ne yaptığımız söylemek istedim size bi faydam olur belki çünkü bende çok denedim olmadı yaşımda çok olunca korkmuştum ama rabbim verdi işte.neler yaptığıma gelince bu ay adetten sonra 2 günü soğan kürü
Preseed jel
Ovulasyon takibi
Ve en önemlisi Meryem suresi okumaya başladım çok etkisi olduğunu düşünüyorum ve Rabbim meleğimi verdi çok şükür sonunda
Bir de unuttum yakı yapıştırdım belimeHadi kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum

31 ekim 2015 de yeni evleniyorum diyip eşya fikri almaya çslışmışın şimdi 2yıllık evliyim diyorsun?

Kızla ben cuma günü doktora gittim hamile değilsin dedi alttan muane etti herşey temiz dedi ama benim 26 martta hasta olmam gerekiyordu ve ben olmadım hasta falan hiçbir belirtisi de yok

doktorum ne yazıkki yumurta takibi yapmadı bana , hemen klomen dayadı ama kullanmadım sonuçta bu ilaçların da yan etkileri var yumurta üzerinde. çatlama olup olmadığını bilmiyorum yumurtlama testi yaptım bu ay ama 2. çizgi çok koyulaşmadığı için çatlama olmadı mı acaba diye düşündüm. benim de bat 10 nisan . 25-26-27 sinde şeffaf-beyaz akıntı oldu tam da o günlerde yumurtlama testinde silik 2. çizgi gördüm . daha önceki günlerde yaptığımda silik olarak bile yoktu.yani bekleyip göreceğiz artık

Sizce ben ne yapmalıyım benim adetime.geç olmazdı genelde erken olurdu hamile olma ihtimali var midir
beklemelisin. doktor söktürücü vs verdiyse kullanma. ben çatlatma iğnesi olduktan sonraki regl günümde lekelenme oldu test yaptım çıkmadı ama 2 hafta daha bekledim tekrar lekelenme olunca bir daha test yaptım anca o zaman hamile olduğum çıktı. çatlatma iğnesine rağmen geç döllenme olmuş ve bat tarihinden 15 gün sonra anca çıktı testte
üstelik doktor alttan da bakıp birşey yok demişti

Bende canım adetime 6 gün kala kan testi verdim yok negatif idrar testi yaptım.negatif doktora gittim birşey yok dedi herşey iyi dedi sadece ama bebek yok dedi

Ben bisey dicem ya size benim goguslerim bi tuhaf sanki ne bileyim bastirinca aciyor boyle adet zamani yaklasinca boyle olurdu cokda ustune dusmek istemiyrm sonra bisey cikmayinca moralim bozuluyr bat 10 nisan gibi 11 de olablr bilmiyrm bazen sekiyor sartladm kendimi test yapmicm diye cok aklima getirmemeye calisiyrm adet bittigindn beri esimle her aksam iliski halindeydk beklemedeyz bakalim kismet Allahim dualarimzi kabul eder insallah hayirlisiyla

Canım benim bende seninle aynı durumdayım iğnenin üzerinden 15 gün geçti ama 4 gun önce kanda negatif sonuç aldım acaba degerim yükselmiş mıdır bebek var mıdır çok merak ediyorum ama yine aynı sonucu görmemek için yaptiramiyorum göğüslerim benimde öyle birkaç gün öncesine kadar dokunamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…