- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Peki adet olucakmis gibi belirtileriniz oluyor muyduYa kızlar bende hamilelik geçirdim ama benim göğüslerini.falan hiç agtimadi ben hamile olduğumu 2 ay sonra öğrendim.ama hiçbir belirti yoktu sadece cook yemek yiyordu. Göğüs ağrısı mide bulantısı ne bikeyim.HIc farklı şeyler olmadı
Yok bende sadece aşırı yemek yeme.başladı oturdum.iki tabak yiyordum herkes sasiriyordu ama karin ağrısı cook yaşadım oda zaten iltihabı varmış ondanmisPeki adet olucakmis gibi belirtileriniz oluyor muydu
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı diye biliyorum. En önemli belirti de kasıklarda batma olması kızlarPeki adet olucakmis gibi belirtileriniz oluyor muydu
AminnnnnnnnBu ay o kadar çok belirti vardı ki ama hüsranla sonuçlandı. Rabbim inşaallah önümüzdeki ay nasip eder. Allah tüm arkadaşlara tez zamanda sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bu kasık dediğiniz yer alt karın mı arkadaşlar :))
Canım çift yumurtluyor olabilirsin, akıntın ((şeffaf ve uzayan cinstense eğer)) yumurta akı diye tabir ediyorlarKizlar ovulasyon günüm geçti. Ve şuan akintim artti ilk defa boyle fazla akintim oluyor klasik agrim oluyor ama çok hafif
İnşaallah canım inşaallahOlsun canım sıkma canını, bidahaki ay olur inşaallah hayırlısıyla
Şeffaf olacak tatlımya bu akıntı şeffaf mı oluyor yoksa beyazmı yumurta akı denilince aklım karışıyorya ben beyaz akıntı olunca ovulasyon testi yaptım sonuç negatif ben olayı bi araştıracam yada bana bu konuda yardım etmek isteyen çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?