Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Cok tesekkur ederim canım. Hayırlısı ile insallah olur dizinde. Sen daha yenisin o Zaman insallah nisan ayı uğurlu gelir hepimize
Aynen canim ama iki senelik evliyim.sürpriz olur gelir inş.hepimizinki aslında çok takmamak gerekmiş.ama insanin elinde değil.olursa ikiz istiyorum.ben ikiz tekiyim :)

Benim.kız ikizm harika bir duygu bana gore hiçbir zaman seni yalnız bırakmıyor her daim yanında ve düşünsene onun 9ay aynı yerde büyümüş sun ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip etsin insallah

Amin canim ozaman buradan kalplerimizi birleştirip güzel enerjiler gonderyoruz ve birbirimize dua ediyoruz.inş.hepimizin ikizleri olurrrrr

Benim.kız ikizm harika bir duygu bana gore hiçbir zaman seni yalnız bırakmıyor her daim yanında ve düşünsene onun 9ay aynı yerde büyümüş sun ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip etsin insallah

Amin canim.inş.bende kiz olsun yada ben erkek olayim istedim ama kismet iste. Her halükarda güzel bir duygu.inş.bizlerde geçmiştir bu genetik.

Bu sayfa hepimize yeni güzel umutlar nasip etsin kozlar buradan konuşarak bütün güzellikleri paylasalim hem stresimiz azalir hem de birbirlerimizin tecrübelerinden yararlaniriz.

Kizlar kaç yasindasiniz hangi sehirdesiniz ve neler yapiyorsunuz?

Ama ikiz olursa bir kız bir erkek isterdim ne güzel bir taşla iki kuş minik minik.iki güzel kus :) ayy hayali bile coook guze

Ben İstanbul 24 1.5 yıllık evliyim

İnsallah canım ya! :)) ankaradayım 26 yaşındayım sizler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…