- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Canım benim.bebeğim de ben hiçbir belirti yasamadim ne göğüs ağrısı ne bulantı nede farklı birşey
O zaman ama ne hormon vardı ne de başka birşey hep sağlıklı beslenirlerdi canım.onun için hasta lık olmazdıKizlar benim.annenemin 18 çocuğu var ölenler düşenler hariç.eskiler ne yumurtlama günü birlirmis ne diş gecelik ne kist felan .maşallah hep çocukları olurmuş.
İnşallah canım.olsun da raziyim ben belirtilerineKişiden kişiye degisiyi demekki canim. İnş.bir an önce aliriz mutlu haberi ve rahat hamilelikleri geciririz
maşaşlah 18 çocuk maşallah!! Aynen canım simdi cikti boyle adetler valla Aslı'nda rahat olmak en iyisi tabi becerebilene. Benim adetime daha cook var o yuzden belirtiler üzerinde hic durmuyorum daha çok erken benim icin. Sizde durumlar ne?Kizlar benim.annenemin 18 çocuğu var ölenler düşenler hariç.eskiler ne yumurtlama günü birlirmis ne diş gecelik ne kist felan .maşallah hep çocukları olurmuş.
Aynen canim.sasirip kaliyorum oluyoruz arastiriyorz kontrolleri yaptiriyoz.bizler ne kadar titiz davraniyoruz ama süreçte uzuyo iste. Millet catir catir doguryo pufO zaman ama ne hormon vardı ne de başka birşey hep sağlıklı beslenirlerdi canım.onun için hasta lık olmazdı
M
maşaşlah 18 çocuk maşallah!! Aynen canım simdi cikti boyle adetler valla Aslı'nda rahat olmak en iyisi tabi becerebilene. Benim adetime daha cook var o yuzden belirtiler üzerinde hic durmuyorum daha çok erken benim icin. Sizde durumlar ne?
Aynen canım yaa. Keşke diyorum en başından korunmasaydım. Nerden bilirdim bu kadar zorlaşacakAynen canim.sasirip kaliyorum oluyoruz arastiriyorz kontrolleri yaptiriyoz.bizler ne kadar titiz davraniyoruz ama süreçte uzuyo iste. Millet catir catir doguryo puf(
Canım ben 1.5 senelik evliyim geçen yaz dış gebe kaldım korunma verdi doktor. Yani totolde 7 aydır istiyoruz :)Hadi bakalim hayirlisi olsun canim yeni mi düşünmeye basladiniz ne zormus ya bu isler?
Aynen canım yaa. Keşke diyorum en başından korunmasaydım. Nerden bilirdim bu kadar zorlaşacak
Geçmiş olsun canim.allah bidaha göstermesin. En kiisa zamanda alirsin inş. Hamis haberiniCanım ben 1.5 senelik evliyim geçen yaz dış gebe kaldım korunma verdi doktor. Yani totolde 7 aydır istiyoruz :)
Aynı benim durum yaaa beni anlattın sanki :)Canım ben 1.5 senelik evliyim geçen yaz dış gebe kaldım korunma verdi doktor. Yani totolde 7 aydır istiyoruz :)
Kesinlikle! Zaten mahalle baskısı insanı daha da strese sokuyor. Daha ortada Bebek yok annem birsuru patik yelek ördüHerşeyden bir hayir vardir hep diyorlar hic beklemediğimiz anda oldu diye ama takmadan takip etmeden de yapamiyorki insan. Bide artik millet soruyor yani bebek düşünmüyor musunuz artik düşünün nr bekliyorsunuz yeter iki yol olacak felan filan
İnşaallah canım hepimiz için yani. RABBİM kimseye göstermesin o dış gebeliğin acısı o iğneler cok zordu. Bu ay kürler falan yapicim bakalım tutar inşaallah :)Geçmiş olsun canim.allah bidaha göstermesin. En kiisa zamanda alirsin inş. Hamis haberini
Ben bu ay tam.teşekküllü yaptım ama olmadıBenimde çok var canim 10 nisan. Bu ay baya üzerine dusuyorum.değerlendirmeye calisiyorum. Olmazsa gelecek aya doktora gideceğim beklemek istemiyorum strese giriyorum
Bende çok acı cektim 12 gün hastanede kaldımİnşaallah canım hepimiz için yani. RABBİM kimseye göstermesin o dış gebeliğin acısı o iğneler cok zordu. Bu ay kürler falan yapicim bakalım tutar inşaallah :)
Adetin mi gecti? Neden doktora gidiyorsun canımPerşembe günü doktora gideceğim inşallah guzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?