Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kizlar benim.annenemin 18 çocuğu var ölenler düşenler hariç.eskiler ne yumurtlama günü birlirmis ne diş gecelik ne kist felan .maşallah hep çocukları olurmuş.

Kizlar benim.annenemin 18 çocuğu var ölenler düşenler hariç.eskiler ne yumurtlama günü birlirmis ne diş gecelik ne kist felan .maşallah hep çocukları olurmuş.
O zaman ama ne hormon vardı ne de başka birşey hep sağlıklı beslenirlerdi canım.onun için hasta lık olmazdı

M
maşaşlah 18 çocuk maşallah!! Aynen canım simdi cikti boyle adetler valla Aslı'nda rahat olmak en iyisi tabi becerebilene. Benim adetime daha cook var o yuzden belirtiler üzerinde hic durmuyorum daha çok erken benim icin. Sizde durumlar ne?

Benimde çok var canim 10 nisan. Bu ay baya üzerine dusuyorum.değerlendirmeye calisiyorum. Olmazsa gelecek aya doktora gideceğim beklemek istemiyorum strese giriyorum

Aynen canim.sasirip kaliyorum oluyoruz arastiriyorz kontrolleri yaptiriyoz.bizler ne kadar titiz davraniyoruz ama süreçte uzuyo iste. Millet catir catir doguryo puf(
Aynen canım yaa. Keşke diyorum en başından korunmasaydım. Nerden bilirdim bu kadar zorlaşacak

Aynen canım yaa. Keşke diyorum en başından korunmasaydım. Nerden bilirdim bu kadar zorlaşacak

Herşeyden bir hayir vardir hep diyorlar hic beklemediğimiz anda oldu diye ama takmadan takip etmeden de yapamiyorki insan. Bide artik millet soruyor yani bebek düşünmüyor musunuz artik düşünün nr bekliyorsunuz yeter iki yol olacak felan filan

Kesinlikle! Zaten mahalle baskısı insanı daha da strese sokuyor. Daha ortada Bebek yok annem birsuru patik yelek ördü

İnşaallah canım hepimiz için yani. RABBİM kimseye göstermesin o dış gebeliğin acısı o iğneler cok zordu. Bu ay kürler falan yapicim bakalım tutar inşaallah :)
Bende çok acı cektim 12 gün hastanede kaldım değerlerim düşmedi 3 iğne oldum bende bu gun soğan kürüne başladim insallah şifa olur. İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…