- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Kaç gündür kullaniyosun incir ~ havuç kurunu
Sizin ne kadar oldu başlayalıBen adetimin 4. Günü başladım 13 gün oldu başlayalı 21 e tamamlayacağım Allah kısmet ederse ^-^
Sogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
Sogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.
Ssinde soğan kürüylw mi hamile kaldınız :-DSogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.
Valla bilmiyorum kaç cm ama pko demişti doktorum 1 buçuk senelik evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum 10 gün oldu bugün başlayalı adet biteli 12 gün oluyo bugün akıntı varİnanamıyorum aynı anda yazmışız ve aynı kürü uyguluyoruz :)
Pco kaç cm idi sizin?
Ne kadardır bebek istiyorsunuz? Ne kadardır evlisiniz? Merak ettim
Ölcuyorum cnm ilk 35 ° çıktı sonra 35.5 sonra da 35.7 yusekliyo mu sizceHımm anladım canım o zaman akıntı ile anlayacaksın ateş ölçme yönteminide kullanabilirsin
10 gündür kullaniyorumKaç gündür kullaniyosun incir ~ havuç kurunu
Evet canim seninle ayniyiz adet bittiginden beri iyi calisiyorz takvimim uygulamasini takip ediorm ben ona gore bugun yumurtlama gunum dun aksam ovulasyn testi yaptm 2.cizgi silik cikti bu aksam yapicam bakalim 2 koyu pembeyi gorebilcem mi ya bide pek tutturamiyrm bu yumurtlama zamani mi iyi hesplayamiyrm galiba ne bileyim artik olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan o ne derse o
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 aylık evliyiz ve hiç korunmadik hamile kalamadım doktora gittik prolaktin seviyem 29 cikti dostinex verdi 4 aydır kullanıyorum normale dondu ama hala hamile kalamadım geçen ay gittim progestan verdi bunu kullan dedi kullandim 3 gün sonra adet günüm inşallah adet olman ve bu hamile olduğumu öğrenirim.
Heyecanla haberini bekliyoruz canim inş.bebegin seninledirİnşallah hamilesin dir canım
Canım ben YouTube da Prof Dr İbrahim Saraçoğlu videolarını izledim orda kendisi diyorki adet bitiminden 2 gun sonra başlayın diye. Bugun benim soğan küründe 2.günüm. 13 günüm kaldi bitmesine. Kendimi zorluyorum yoksa içmesi pek kolay degil.. Hamile degilim su an ama hamile kalmak icin yapıyorum :)Sogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.
Amin canım inşallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin. Kaç aydır düşünüyorsun bebekAy kizlar ya insallah nisan ay'i guzel gelir hepimize bugun yumurtlama gunum benim hesabima gore insallah hayirlisi olur Rabbim gonlumuze gore verir
Amin canım inşallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin. Kaç aydır düşünüyorsun bebek
Amin canım daha önce düşük falan oldu muValla martta tutmayinca 4 ay oldu iste insallah bu ay olur ya cok istiyorm rabbim hayirlisiysa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?