Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
Sogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.

Canım soğan kürünü ibrahim saraçoğlundan dinledim. Hamilelikte kullanılmasında herhangi bir sakıncası yok demişti

Sogan kurune baslamak icin cocuk istiyorsan adet bitince hemen baslayacaksinz ve 15 gun devam edeceksinz. Sabah aksam. Yilda bir kez yapacaksinz bu uygulamayida. Dogal Antibiyotik oldugu icin. Eger hamileyseniz cocuga zarar verebilr. Bilginiz olsun.

İnanamıyorum aynı anda yazmışız ve aynı kürü uyguluyoruz :)
Pco kaç cm idi sizin?
Ne kadardır bebek istiyorsunuz? Ne kadardır evlisiniz? Merak ettim
Valla bilmiyorum kaç cm ama pko demişti doktorum 1 buçuk senelik evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum 10 gün oldu bugün başlayalı adet biteli 12 gün oluyo bugün akıntı var

Bende takvimim uygulamasini indirdim canim ona gore iki gün sonra yumurtlamam.ovulasyon testini hic denenedim. Bu ay olmazsa denetim artik.bizde ayi iyi değerlendiriyorum.gün asiri yani.kismet artik canim beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden

Canim prolaktini 4ay kullanmak mi gerek?

Canım ben YouTube da Prof Dr İbrahim Saraçoğlu videolarını izledim orda kendisi diyorki adet bitiminden 2 gun sonra başlayın diye. Bugun benim soğan küründe 2.günüm. 13 günüm kaldi bitmesine. Kendimi zorluyorum yoksa içmesi pek kolay degil.. Hamile degilim su an ama hamile kalmak icin yapıyorum :)

Merhabalar güzel anne adaylarııı Biz 1.5 yıllık evliyiz ve 5 aydır bebiş istiyoruz. Fakat bu 5 ayda yumurtlama dönemine ya misafir, ya eşimin görevi ya da ya da diş tedavileri falan girdi ve kaçırdık. Doktora korunmayı bırakmadan önce gittik ve hafif PCO dedi. Adet düzensizliği yaşıyorum. Ovulasyon testi de lh PCO dan dolayı yüksek olduğu için koyu görünüyo hep ara ara yani ovulasyonu tespitte pek de sağlıklı olmuyo. Bakalım Rabbim sağlıkla isteyen herkese evlat nasip etsin hayırlısıyla. Buradan böyle paylaşalım hamilelik sevinçlerimizi birlikte inşallahhhh...

sırf bebek için birliktelik olunca, sonuç hüsran oluyor
ben bu ay bebeği hiç düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…