- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Amin canım daha önce düşük falan oldu mu
Hayırlısı canm inşallah gorursunAy yok Allah korusun henuz cift cizgiyi goremedim
Bende varıııım kızlaaar[/QU
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah anneliğiiiiAy kizlar ya insallah nisan ay'i guzel gelir hepimize bugun yumurtlama gunum benim hesabima gore insallah hayirlisi olur Rabbim gonlumuze gore verir
meraba ben de yeni katıldım bizde cocuk istyz ben bu ay karnımı bile cektirdim inş olu olmayan herkese rabbim nasip etsin
Adet oldum canım ya 1 yıldan fazla oldu ugrasiyoruzİnş.canim güzel haberleri verirsin bize belirtin var mi? Ne kadardır ugrasiyorsunuz?
Geçmiş olsun diyelim..umarım en kısa sürede hamile kalırsın.Bende adet oldum kızlar .
Adet oldum derken aslında pazar günü olmam lazım bugun aksam üstü kahverengi leke geldi kasiklarimda dolgunluk var oldum gibiGeçmiş olsun diyelim..umarım en kısa sürede hamile kalırsın.
Çok mu kanaman? Rengi ve yoğunluğu farklıysa belki adet değil de yerleşme kanamasıdır.Adet oldum derken aslında pazar günü olmam lazım bugun aksam üstü kahverengi leke geldi kasiklarimda dolgunluk var oldum gibi
Cok degil rengi kahverengi serce parmak kadar insallah yerlesmedir ama sanmıyorum :/Çok mu kanaman? Rengi ve yoğunluğu farklıysa belki adet değil de yerleşme kanamasıdır.
Canım yumurtan çatlıcağı zaman şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor, kimisinde kasıklarda hafif batma acı, kimisinde kahverengi lekelenme oluyor. Fakat vücut ısısı düşüşe geçiyor ve vücut ısının düşüşe geçtiğini ancak ısı takibiyle farkedebilirsin. Eğer pco gibi bi problemin yoksa da ovulasyon testleri en iyi yöntem yumurta çatladığını anlamanın..Biz de bu ay çalışıyoruz bakalım inşallah kırmızıları görmeyiz nisan ayında ve de sonraki 9 ay tabii. biz de bayağı sorunları gerimizde bıraktık çok şükür hiç düşünmek bile istemiyorum.Neyse.. Bu ay klomen kullandım 12. günümde 17.5 mm olmuştu ve tek yumurtam gelişmiş. Bugün 14. günüm. Doktorum çarşamba perşembe demişti ama çok korkuyorum çatlamaz yumurtam diye ya nerden anlıyoruz yumurtanın çatladığını lütfen yardım edin bana
Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için:)Canım yumurtan çatlıcağı zaman şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor, kimisinde kasıklarda hafif batma acı, kimisinde kahverengi lekelenme oluyor. Fakat vücut ısısı düşüşe geçiyor ve vücut ısının düşüşe geçtiğini ancak ısı takibiyle farkedebilirsin. Eğer pco gibi bi problemin yoksa da ovulasyon testleri en iyi yöntem yumurta çatladığını anlamanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?