- 3 Ekim 2018
- 61
- 34
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bulbulasikgule
-
Güzel bir günlük olmuş canım tebrik ederim Senin tarifine benzer bir tarifim var paylaşmak istedimBenim bir tarif geldi aklıma mesela. Kabak bitmeden canınız börek istediğinde yapabilirsiniz.
İki üç kabak
Bir patates
Bir havuç
Yarımşar dereotu maydanoz nane
İki yumurta
Bir iki kaşık un ( kepekli , tam, yulaf, mısır unu olabilir) Tuz pul biber. Arzuya göre patates havuç yerine lor. Ve bir kuru soğan . küçük doğra yada kalın tarafında rendele tavaya bir kaşık zeytinyağı sonra karışım önlü arkalı pişir
Nefis tarifler bayılırım ben bunlara. Aklınıza gelen tarifleri yazmaya devam edin. Çok teşekkür ederimGüzel bir günlük olmuş canım tebrik ederim Senin tarifine benzer bir tarifim var paylaşmak istedim
Ispanak (yarım kg olabilir)
2 kaşık yoğurt
2 yumurta
3-4 kaşık lor peyniri
Taze soğan, maydanoz, dereotu, pul biber, tuz
2 kaşık zeytinyağ
1 kabartma tozu
2-3 kaşık yulaf unu yada karabuğday unu yada bi çeşit un işte keyfine göre
Karıştırıp muffin kaplarında 180 derece fırında pişiriyoruz
Hem ikramı , taşıması pratik hem çok lezzetli
Afiyet olsun
MUNTER TATLISI
Hurmanın çekirdeklerini çıkarıp içine fındık yada ceviz ekliyoruz. Benim favorim hurma arasında bol hindistan cevizi ve 1-2 kırılmış fındık
Afiyet olsun
Paylaş mutlaka. Hollywood diyetini inceleyeyim merak ettim Bende başla ver bırak al şeklinde diyet yaparım hep. En doğrusu aslında çok kasmadan yavaş yavaş dengeli ve sağlıklı uzun vadede vermek. Biz hızlı sonuç almak istiyoruz malesefBen de bugün diyete başladım , umarım hazin sonlu olmaz . Pek sağlıklı diyebileceğim bir yöntem değil belki benimki hollywood diyetini denemek istiyorum . Sonuçları da buradan paylaşacağım . Sana da kolay gelsin
Evet haklısın , bu yüZden belki de yıllarımızı aldı bu kilo verme serüveni . Tabiki paylaşırım . Bakmanı tavsiye ederim kaç gündür araştırıyorum . Kilo veren bir çok İnsan var bu diyetle . Belki zor ama denemeye değerPaylaş mutlaka. Hollywood diyetini inceleyeyim merak ettim Bende başla ver bırak al şeklinde diyet yaparım hep. En doğrusu aslında çok kasmadan yavaş yavaş dengeli ve sağlıklı uzun vadede vermek. Biz hızlı sonuç almak istiyoruz malesef
Cnm baktım şimdi bu diyet çok düşük kalorili. Yani bıraktığında metobolizman dibe vurur. Çok kas kaybettirir sana bence vazgeçEvet haklısın , bu yüZden belki de yıllarımızı aldı bu kilo verme serüveni . Tabiki paylaşırım . Bakmanı tavsiye ederim kaç gündür araştırıyorum . Kilo veren bir çok İnsan var bu diyetle . Belki zor ama denemeye değer
Boyun kilon yaşın kaçCnm baktım şimdi bu diyet çok düşük kalorili. Yani bıraktığında metobolizman dibe vurur. Çok kas kaybettirir sana bence vazgeç
Forumdan da inceledim. Çok başarılı sonuçlar almışlar. İnşallah sonuç alırsınızBiliyorum , denemediğim şey kalmadı , kendimi zorlamak istiyorum
Kilom 85 boyum 1.65 yaşım 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?