Kimler zayıflama arkadaşı arıyor

Yağ eklemeden yapılan soslar ile bir öğün makarna yiyebilirsiniz. Domates sarımsak fesleğen yada reyhan pişirin haşlanmış makarna ile karıştırın

Haşladığınız nohut havuç rendesi ve dereotu kıyın sarımsaklı yoğurt ekleyin hem siz hem çaya davet ettiğiniz dostlarınız yesin zira enfes oluyor

Güzel bir günlük olmuş canım tebrik ederim Senin tarifine benzer bir tarifim var paylaşmak istedim
Ispanak (yarım kg olabilir)
2 kaşık yoğurt
2 yumurta
3-4 kaşık lor peyniri
Taze soğan, maydanoz, dereotu, pul biber, tuz
2 kaşık zeytinyağ
1 kabartma tozu
2-3 kaşık yulaf unu yada karabuğday unu yada bi çeşit un işte keyfine göre
Karıştırıp muffin kaplarında 180 derece fırında pişiriyoruz
Hem ikramı , taşıması pratik hem çok lezzetli
Afiyet olsun
MUNTER TATLISI
Hurmanın çekirdeklerini çıkarıp içine fındık yada ceviz ekliyoruz. Benim favorim hurma arasında bol hindistan cevizi ve 1-2 kırılmış fındık
Afiyet olsun

Nefis tarifler bayılırım ben bunlara. Aklınıza gelen tarifleri yazmaya devam edin. Çok teşekkür ederim

Dün sağlıklı tercihli kaçamaklar yaptım. Pazar gününü de böylece atlattım . Kalori yine de fazla idi. Sabah bir yumurta iki dilim tam buğday ekmeği yeşillik az çemen ve üç kaşık lor yedim. Öğlen ise çeyrek simit ikindi yeşil elma Akşam beş köfte iki dilim ekmek Bir minnak dilim büsküvi pastası

Bu sabah bir dilim esmer ekşi maya ekmeği bir yumurta 4 zeytin ekmeğe bir çay kaşığı labne sürdüm. 7bardak su içtim toplam

Haşlanmış nohutlu yoğurt ve havuç az dereotu ile salatam var öğlen için. Akşam haşlanmış tavuk yemeyi planlıyorum Bu sabah kızım hasta olduğu için yürüyemedim. Akşam eşime devredip yürürüm inşallah

Ben de bugün diyete başladım , umarım hazin sonlu olmaz . Pek sağlıklı diyebileceğim bir yöntem değil belki benimki hollywood diyetini denemek istiyorum . Sonuçları da buradan paylaşacağım . Sana da kolay gelsin

Paylaş mutlaka. Hollywood diyetini inceleyeyim merak ettim Bende başla ver bırak al şeklinde diyet yaparım hep. En doğrusu aslında çok kasmadan yavaş yavaş dengeli ve sağlıklı uzun vadede vermek. Biz hızlı sonuç almak istiyoruz malesef

Evet haklısın , bu yüZden belki de yıllarımızı aldı bu kilo verme serüveni . Tabiki paylaşırım . Bakmanı tavsiye ederim kaç gündür araştırıyorum . Kilo veren bir çok İnsan var bu diyetle . Belki zor ama denemeye değer

Cnm baktım şimdi bu diyet çok düşük kalorili. Yani bıraktığında metobolizman dibe vurur. Çok kas kaybettirir sana bence vazgeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…