- 3 Ekim 2018
- 61
- 34
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bulbulasikgule
-
Çok iyi vermişsin. Senin kaç kg falan var
Sen de inşallah hedefine ulaşırsın. Sen nasıl bir sistem uyguluyorsunMerhabalar bende 5 haftadır diyetteyim tabi önceside var ama 5 haftadır düzenli gidiyor.
Dahil olurum tabicanım istersen
Aşağıdaki linki tıklayıp motive ile zayıflatabilirsin
Başka bi zayıflama gurubunda diilsen tabi :))
Kep de kaparsın benim gibi :)))
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-23577#post-57704188
Gayet iyi zaten zayıfsın fazlan yok öyle. Ama en doğru kararı vermişsin kilo üç beş fazla iken olaya hakim olup kurtulmak lazım64 kg ile başladım şuan 61.2 kg yum 2 hafta oldu
Bıy 168 hedef 58.5
İki gündür düzensiz besleniyorum. Regl den dolayı da 3 kilo ödem yaptım. Bugün iki dilim peynir bir kaşık reçel bir kaşık kadar yer fıstığı ve çiğdem iki elma yarım bardak süt iki kaşık yulaf yarım bardak süt yarım mandalina bir dilim fit kek dört kaşık puding bir kaşık kavurma bir kaşık pilav bir kaşık karnıyarık bir kaşık yoğurt bir kaşık salata yedim yaz yaaazz bitiremedim :)
ay biraz geç oldu ama :) diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek öğlen sebze yada et grubu çorba bol salata arada 15 tane kuruyemiş akşamda 5 kaşık sebze yemeği çorba salata yoğurt yatmadan yine yoğurt tabi :) ben bunlara ek dukan bira uyguluyorum ve faydasını gerçekten gördüm spor yapamıyorum vakit bulamıyorum çünkü.Sen de inşallah hedefine ulaşırsın. Sen nasıl bir sistem uyguluyorsun
kızlar hala katılabiliyormuyuzyürürüm sağlıklı beslenirim her yediğimi gün sonunda da olsa yazarım,arkadaşlarımı destekler moral veririm,kilo vermem şekle girmem lazım diyorsanız burayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?