- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
Benim oğlum da öyle eliyle dokunmadan emmiyor, üstünü örttürmüyor memenin, aşk yaşıyor adeta :)Bebegim 19 aylik baska bir evde olunca emzirmek icin baska bir odaya gitsem asla emmez memeyi birakir odaya odaklanir buda bir sorun emzirme örtüsünü zaten hep atiyor rahatsiz oluyor daha kücükken kullaniyordum disarda ama büyüdükce cekip atti. Artik disarda emzirmek zorunda kalirsam oglum tunikim altina giriyor öyle emziriyorum cok rahat oluyor kucagims oturuyor yüz yüze karsi karsiya. Ama oglumun bir tiki var gögsümün kapali olmasini sevmiyor iki eliyle acmaya calisiyor hep kimseyede elletmiyor gögsümü bana bile illa kendisi tutacak gögüslerimde büyük sikinti oluyor bazen
heryerde herkesin yaninda erkek yoksa hic cekinmem gecen plajda emzirdim. Valla kimse kusur bakmasun ben onu emzirebilmek icin 500 den fazla igne vurdum kendime.Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Denize bile girsek memeyi kapatırız. Meme popo ve kuku hoppadanak açılacak yerler değil bence. Karşımdaki kadın hop diye memesini açsa rahatsız olurum. Ama emzireceğim dese ben zaten rahat rahat emzir diyip yanından ayrılırım.
Veya dışarıda yemek yiyorum diyelim, yakınımda karşımda falan oturan kadın açıp emzirse rahatsız olurum, daha doğrusu memesini görmekten rahatsız olurum. Gerçi hiç denk gelmedim, herkes üzerine bir şal alıp ya da emzirme için satılan şeylerden alıp önünü kapatıyor. Olağanı bu bence.
Konu sanki meme görmekten rahatsız olanları, 'biz anneyiz, emzirmek kutsaldır istediğimiz yerde emziririz' şeklinde azarlamak için açılmış gibi geldi, bakalım şimdi yorumları okuyacağım, amaç neymiş.
Bu konulara hiç girmiyorum bile.ağzına kurban.. meme memedir anne olunca mı kutsal anne olmazken arzu nesnesi mi :)
Bende arkami dönüyorum zaten. Ama ister istemez her ortamda emzirmek durumunda kaliyosun:))Yok ben kendimi biliyorrum kimsenin yaninda emzirmem hic olmazsa arkamı dönerim
Bakanlari kinamaniz gerekiyorken bir de gelip bu sekilde anlatiyorsunuz.
Kadin kadinin dusmani resmen ya.
Bebek emiyor hanim efendi. Emziren annenin gogsune bakanlari kinamiyorsunuz da kadini kiniyorsunuz.
Bu konulara hiç girmiyorum bile.Topik ağzımı karışlayacak insanlarla dolu.
bende iett otobüsünde yaşadım kadın zart die çıkardı bisürü insan doluBikeresnde yeni evliyiz esimin yengesi löp die çıkarıp eşimle yanımızda emzirmisti çok tuhaf olmustum. Anne kv görmce vs..
Kime ne? Cani orda emzirmek istemis emzirmis. Kimse de bakmasin. Kadinin yaptigi terbiyesizlik ahlaksizlik sanki. Bakan utansin.Ama bu onun herkesin görebileceği yerde apaçık emzirdiği gerçeğini değiştirmez mağazının bir köşesine geçip emzirebilirdi mesela yani
Siz anlatmayacagindan nasil emin olabilirsiniz ?Akşam eşine arkadaşının memesini anlatan bir kadın gördünüz, duydunuz mu hiç?
İnşallah canım hayırlısıylaAhh hayırlısıyla hamile kalıp bi doğursam taksim meydanında bile emziririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?