Kimlerin yanında emzirirsiniz?

hiç kimseyi hiç ortama bakmadan her yerde emzirebilirim oğlumu ki yapıyorum da. arabada, evde, misafirlikte, alışveriş merkezinde kısaca her yerde oğlum emmek isterse bizim için ortam önemli olmuyor, eğer imkanım varsa gidiyorum yoksa da yapacak bir şey yok

Benim oğlum da öyle eliyle dokunmadan emmiyor, üstünü örttürmüyor memenin, aşk yaşıyor adeta :)

Sağda solda göğüs dekolteli giyinmiş kadınlar var da bebeğini emziren kadınlar neden olmasın? Hiç mi meme görmedik sanki?
Benim için sorun değil. Kadın tedirgin değilse ben hiç rahatsızlık duymam. Çekiniyorsa ortamı terk ederim bebek ve anne rahat etsin diye.
Karşımda burnunu karıştıran ağzında yemek varken konuşan biri yerine bebeğini emziren bir kadını tercih ederim. Hiç de mide bulandırıcı bir görüntüleri yok.
Konu sahibi siz ve bebeğiniz nerede nasıl rahat ediyorsanız onu yapın. Rahatsız olan terk etsin ortamı. Siz kafanıza takmayın.

heryerde herkesin yaninda erkek yoksa hic cekinmem gecen plajda emzirdim. Valla kimse kusur bakmasun ben onu emzirebilmek icin 500 den fazla igne vurdum kendime.

ağzına kurban.. meme memedir anne olunca mı kutsal anne olmazken arzu nesnesi mi :)

Bikeresnde yeni evliyiz esimin yengesi löp die çıkarıp eşimle yanımızda emzirmisti çok tuhaf olmustum. Anne kv görmce vs..

Emzirirken memenin tamamini acmak gerekmiyor ki neden sorun olsun bu.oglum su an 3 aylik emziriyorum. Disari cikarken bol rahat giysi giydigimde emzirmek de cok kolay oluyor. Sadece bebegin agzina alacagi kismi ver agzina ort ustunu kimse de bon bön bakmasin mumkunse. Bi aksam disarda yemek yerken aglamaya basladi oglum yemegi birakip emzirme odasi arayamadim halitle avm de attim battaniyeyi omzuma emzirdim kimse de bebek aglamasi esliginde yemek yememis oldu.

Ama bu onun herkesin görebileceği yerde apaçık emzirdiği gerçeğini değiştirmez mağazının bir köşesine geçip emzirebilirdi mesela yani
Bakanlari kinamaniz gerekiyorken bir de gelip bu sekilde anlatiyorsunuz.
Kadin kadinin dusmani resmen ya.
Bebek emiyor hanim efendi. Emziren annenin gogsune bakanlari kinamiyorsunuz da kadini kiniyorsunuz.

Tabii bakanlarda ii değil yaptıkları şey bu arada bakanlar aradında bende varım:) baktım çünkü arkamı bi döndüm gözüm değdi sonuçta ama herkesin gözü önünde böyle yapmamalı örtü şart bence cnm

Ama bu onun herkesin görebileceği yerde apaçık emzirdiği gerçeğini değiştirmez mağazının bir köşesine geçip emzirebilirdi mesela yani
Kime ne? Cani orda emzirmek istemis emzirmis. Kimse de bakmasin. Kadinin yaptigi terbiyesizlik ahlaksizlik sanki. Bakan utansin.

kimsenin yanında emziremem diyordum. sonra sezeryan oldum. oğlum memeyi tutamadı. 3 kişi biri kayınvalidem biri emzirme hemşiresi mememi zorla tutup çocuğun ağzına tutturmak zorunda kalınca ve ilk bir ay böyle geçince anladım ki yeter ki emsin. gören görsün oldu. erkek olmayan ortamlarda örtüsüz, dışardaysak da örtüyle emzirdim hep.

Eşim hariç kimsenin yanında emzirmem, kadın erkek fark etmez.
Kimsenin memesini de görmek istemem rahatsız eder (Eltim direkt memeyi açar ona istinaden).

Yanımda emzirilmesinden rahatsız olmam ben midem bulanmaz. Çok emziren de oldu. Ama kalabalık bir yerde emzirmek gerektiğinde dikkat edilse iyi olur. Emzirme örtülerine baktım çok boğucu geldi. Onunla örtmek yerine göğsü çok açmadan yapılabilir. Kendim emzirirken utanırım gibi geliyor bakalım durum ne gösterecek :) Bir de yanımda duran kadınlar falan çeşit çeşit yorum yaparsa diye tedirgin olurum. Yani bebeğin emmesi ya da göğsüm hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…