Kimlerin yanında emzirirsiniz?

demek erkeklerde böyle mi düşünüyorki. Açmış kadın bakacam bacağına falan mı diyorlar. Gözü takılıyo insanın mecbur bakıyosun hacı gibi laflar mı dönüyor aralarında. Ne acı.

Bi gun okula gidiyorum bir kadin tika basa dolu 500 t de istanbullular iyi bilir neyse açmış ula orta cikarmis cicilerini lonk diye emziriyor bakmadim valla kafami cevirdim kimisi dikkat etmiyor umursamiyor

Herkesin kendi dusuncesi kendi edebi ahlakı
Hamile bir kadina bu laflar yakismiyor. Ne olacaginiz belli degil. Belki de cocugum yeter ki emsinde 10 tane erkek doktorun icinde emsin diyeceksiniz haberiniz yok. Cok ayip cok ayristirici cok yaralayici bir yorum. 26 aydir araba plaj tiyatro avm kabin market akliniza ne gelirse enzirdim. Namusum serefim ahlakim yerimde binlerce sukurler olsun. Aksini soyleyenin de kendi ahlakindan suphe ederim.

O kadar iğrenç bir muhabbet olan çift yoktur. Varsalar da yok olsunlar...
Bence de yok olsunlar ama var böyle insanlar, sadece bu değil ki toplu halde kadınların birbirlerine ağda yapmasida doğru değil mesela gerçi şimdilerde pek yapılmıyor sanırım.

Bir gün arabadayız arkadaşım bebeğini emziriyor ama görülecek hiç bir şey yok birde ne göreyim yandan geçen kamyonun şoförü tip tip bakıyor. Allah bildiği gibi yapsın onu nasıl sinir olduğumu anlatamam. Herkes aman ne güzel evladını doyuruyor demiyor işte demiyor...

Babamın yanında emziriyorum. Şartlardan dolayı babamla bebeğe bakıyorum nereue kadar herseferinde örtüyü tak çıkar. Bazen öyle haller oluyorki kan revan içinde memeyi ağzına Basıyorum resmen:)
Kardeşimin yanında emzirdim mi hatırlamıyorum daha pek birada olamadık
Eşim annemi geçiyorum zaten onların yanında sere serpe :)
Eşimin ailesinin yanında da başka odaya geçebiliyorsam Geçiyorum, geçemiyorsam arkamı dönüp memeyi olabildiği kdar az çıkarıyorum.
Anne olmayan insanların anlaması zor tabi hak veriyorum bende öyle düşünürdüm. Çünkü ozaman meme cinsel bir objeydi benim için ayıptı çıkarılması ama anne olunca o memeler bir insanı doyuruyor mucizevi bişey bence ve cinsel objelikten çıkıyor.
Anne olunca anlarsınız :)

ulu orta açmadıktan sonra nedir bu tepki hayret ediyorum, bayanların yanında emzirirken niye rahatsız oluyum ya hu o da kadın, emzirme odaların da herkesin işi yok da benim mememe bakacak .

Emzirme sıkıntısı çekmeyene konuşmak kolay, ilk bebeğim yoğun bakımda yattı, sonra emzirmeme izin verdiler, onu emzirmek için sandalye tepesinde acemice çaresizce debelendim, doktor geldi apar topar örtmeye çalıştım, doktor umursamadı bile, bebeğim artık emebiliyor mu onun için önemli olan oydu.
İkinci bebeğim 25 gün mememi tutmadı, emzirmek için verdiğim mücadeleyi ben bilirim neler çektim, gelen misafirler mememi görmüş umrumda olmadı, kadın görse ne ya, ruh sağlığı yerinde olan kimse orda memeyi besleme aracı dışında bir gözle görmez. Erkeklerin yanında ulu orta emziriyoruz sanki ya da cinsel organımızı gösteriyoruz!

Canım bilemeyiz ki kimin rahatsız olup olmadığını. Olan da söylemez. Sen yine de dikkat et.

Kadın olmak koşulu ile yanımda kim olursa olsun emziririm (emzirme önlüğü ile)

Kendi Babamın yanında dahi emzirme örtüsü de olsa emzirmem...

Gögsüm dışarda eşimin yanı hariç kimsenin yanında emzirmem....

Kimisi çok rahat pat diye çıkarıp emziriyor bizede seyire dalmak kalıyor :))

ben bu konuda hassasım kimsenin yanında emzirmem göğsümün görünmesinden hoşlanmam
eşim ayrı tabi ki canım
ama önlükle bile olsam kardesim falan yanında emzirmem

hayir emziriyorum tabi disari gezmeye ciktigimizda kapali alanlarda emziririm ama yoksa sutumu sagip veririm ama heryerde emzirdigim icin cekinmeden babam felen kac kere gordu hemen bagiriyorum giiit diye kacar hemen yoksa bebegimin rahati herseyden onemli emzir yani tabi mahremiyetini koruyarak

hic emziremedim
pompayida herkesin yaninda kullanmak hos olmuyo tabi :)
yanimda birilerinin emzirmesindne hic rahatsiz olmam ama ben ortusuz kimsenin yaninda emziremem gibi geliyor.

Her bayanın yanında emziririm çocuğumu. Rahatsız olan çıksın gitsin. Pompa kullandım bende, ama benim pompadan bir ses çıkardı apartman yıkılıyor sanırsınız. Herkesin her şeye erişimi bir olmuyor. Bir kadın, başka bir kadının çocuk emzirmesinden nasıl rahatsız olur, bunu benim aklım almıyor arkadaş!!!

benım teyzem yıgenını hıc uzmezdı bu konuda bı keresınde yoldayken kaldırım kenarına oturup emzırmışliği var cocugumu uzemem demıştı emzıren kadına seks objesı gıbı muameleden rahatsızım benm gzumde hepsı yuruyen bıberon ama şahsen evladım olsa eşimin yanında bıle ortu kullanırım

zorunlu olmadığı sürece eşim hariç kimsenin yanında emzirmem, annem dahil. utanmak çekinmek falan değil, biliyorum ki emzirmek çok doğal ve kutsal bir şey. ama hoş bir görüntü değil, kimseyi buna maruz bırakmak istemem.
boş ve müsait başka oda varken biri yanımda emzirirse de rahatsız olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…