- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
O kadar iğrenç bir muhabbet olan çift yoktur. Varsalar da yok olsunlar...Siz anlatmayacagindan nasil emin olabilirsiniz ?
Hamile bir kadina bu laflar yakismiyor. Ne olacaginiz belli degil. Belki de cocugum yeter ki emsinde 10 tane erkek doktorun icinde emsin diyeceksiniz haberiniz yok. Cok ayip cok ayristirici cok yaralayici bir yorum. 26 aydir araba plaj tiyatro avm kabin market akliniza ne gelirse enzirdim. Namusum serefim ahlakim yerimde binlerce sukurler olsun. Aksini soyleyenin de kendi ahlakindan suphe ederim.Herkesin kendi dusuncesi kendi edebi ahlakı
Bence de yok olsunlar ama var böyle insanlar, sadece bu değil ki toplu halde kadınların birbirlerine ağda yapmasida doğru değil mesela gerçi şimdilerde pek yapılmıyor sanırım.O kadar iğrenç bir muhabbet olan çift yoktur. Varsalar da yok olsunlar...
ulu orta açmadıktan sonra nedir bu tepki hayret ediyorum, bayanların yanında emzirirken niye rahatsız oluyum ya hu o da kadın, emzirme odaların da herkesin işi yok da benim mememe bakacak .Hamile bir kadina bu laflar yakismiyor. Ne olacaginiz belli degil. Belki de cocugum yeter ki emsinde 10 tane erkek doktorun icinde emsin diyeceksiniz haberiniz yok. Cok ayip cok ayristirici cok yaralayici bir yorum. 26 aydir araba plaj tiyatro avm kabin market akliniza ne gelirse enzirdim. Namusum serefim ahlakim yerimde binlerce sukurler olsun. Aksini soyleyenin de kendi ahlakindan suphe ederim.
Canım bilemeyiz ki kimin rahatsız olup olmadığını. Olan da söylemez. Sen yine de dikkat et.Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?