Ben kendimi biliyorum kardesim o yüzden konusuyorumSiz bir doğum yapın, şartlara göre tekrar yazarsınız, bende asla emzirmem diyordum
Ben bilmiyordum haklısınızBen kendimi biliyorum kardesim o yüzden konusuyorum
Ne simdi bu siz utanmazsaniz utanmayin kardesim 10 20 kisinin icinde acipta emzirilmez benim dusuncem bu siz yapin o da mahrem baska yerlerinizi acipta gostersenize bakalim gosterebiliyormusunzSen niye kendin utandin?
Meme bu meme. Sende de var. Utanma
Herkesin kendi dusuncesi kendi edebi ahlakıBen bilmiyordum haklısınız
Edep ahlak ne alaka şimdi?Herkesin kendi dusuncesi kendi edebi ahlakı
Cok alaka bana göre baska yerlerinizi acıpta gösteriyor musunuz gögüslerde mahrem baska zaman esinizden baskasina acipta gösteriyor musunuz gögüsleriniziEdep ahlak ne alaka şimdi?
Kime gösteriyorum da yazıyorsunuz bunu, bayanların yanında emziriyorum bunun da ayıp olduğunu düşünmüyorum.Cok alaka bana göre baska yerlerinizi acıpta gösteriyor musunuz gögüslerde mahrem baska zaman esinizden baskasina acipta gösteriyor musunuz gögüslerinizi
İnsanların yaninda degil de baska oda da emzirim rahat rahat benim yanimda emzirenlere de bakmiyorum.zaten rahatsiz da olmam ama hos degilDemek ki neymiş; lapbadanak, şapbadanak, hopbadanak, lönk diye ( ne demekse bunlar ) açıp emzirince terbiyesiz olunuyormuş, ayıpmış! Halbuki pıt diye açsak emzirsek sıkıntı yok!
Şunu da belirteyim, hiç bir erkeğin yanında emzirmem, dışarda emzirme odalarında emziririm, arabada perdeyi çekip memenin üstünü örtüyle kapatırım. Onun dışında bayanların olduğu ortamda emziririm , emzirenlerede saygı duyarım ve hoşuma gider, anne bebek arasındaki en güzel bağ çünkü.
Emzirmek için açılan memeye öğ, iğrenç diye yaklaşanlara da hiç bir şekilde saygı duymuyorum.
ben size birsey demedim ki neden üstünüze alınıyorsunuz bayanların yaninda emzirilir bana göre hos degil neyse herkesin kendi görüsü düsüncesi benim böyleKime gösteriyorum da yazıyorsunuz bunu, bayanların yanında emziriyorum bunun da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
Anlamadan yorum yapıyorsunuz.
Siz doğum yapın, anneliğin yapmam denilen her şeyi yapmak olduğunu öğrenirsiniz.
Asıl siz anlamadan yapıyorsunuz ben genelleme konustum parklarda vs acık ortamda oturupta hic sıkılmadan acıp emzirenler var acık acık örtme falan yok ben genel konustum siz anlayip yorum yapin benceKime gösteriyorum da yazıyorsunuz bunu, bayanların yanında emziriyorum bunun da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
Anlamadan yorum yapıyorsunuz.
Siz doğum yapın, anneliğin yapmam denilen her şeyi yapmak olduğunu öğrenirsiniz.
Bakın daha dün misafirim vardı tek bayan, oğlum 1.5 yaşında meme bağımlısı 10 dk da bir emdi desem abartı olmaz, biri gelince daha çok yapışıyor bana, şimdi ben 10 dakika da bir misafirimi yalnız bırakıp başka oda da mı emzirseydim ya da bunun için bebeğimi mi ağlatsaydım, arkamı dönsem hoş olur mu misafire, örtü zaten örttürmez oğlum.İnsanların yaninda degil de baska oda da emzirim rahat rahat benim yanimda emzirenlere de bakmiyorum.zaten rahatsiz da olmam ama hos degil
Bayanların yanında emzirenleri de hoş karşılamadığınızı söylediniz, ben yapmam hoş değil demediniz miAsıl siz anlamadan yapıyorsunuz ben genelleme konustum parklarda vs acık ortamda oturupta hic sıkılmadan acıp emzirenler var acık acık örtme falan yok ben genel konustum siz anlayip yorum yapin bence
Arkanızı dönmeniz ayıp olmazdı cünkü o da bayan yanlıs anlasılcak bir durum yok arkanızı dönmenizle tabi ki de emzireceksiniz bebeginizi neyse herkesin kendi düsüncesi Allah bagıslasın bebeginiziBakın daha dün misafirim vardı tek bayan, oğlum 1.5 yaşında meme bağımlısı 10 dk da bir emdi desem abartı olmaz, biri gelince daha çok yapışıyor bana, şimdi ben 10 dakika da bir misafirimi yalnız bırakıp başka oda da mı emzirseydim ya da bunun için bebeğimi mi ağlatsaydım, arkamı dönsem hoş olur mu misafire, örtü zaten örttürmez oğlum.
Şöyle bir durum var açık alanda açılmasını asla tasvip etmiyorum.
Bakın benim demek istedigim.o kadar cok rahat cok rahat insanlar var ki daha evine yeni gitmisim iki gögsünü acip emziriyor cocgunu ayıplamiyorum igrenc demiyorum ama biraz insanin örtmesi lazım resmen ikisi de meydandaydı tuhafima benim annem cok ileri görüslü bir kadındır annemin bile tuhafina gitti tamam tabi ki de emzireceksin bebegini emzirmezlerse kizarım ama o sekilde degilŞu an hamileyim ve açıkçası utangaç bir yapım olduğu için öyle bayanların yanında rahat olamam yapamam gibi geliyor.
Ama emzireni de asla yargılamam, ahlaksızlık edepsizlik olarak da kesinlikle nitelendirmem. Bebek acıktıysa yapacak bir şey yok, her bebek de örtüyü sevmez, belki o an farklı odaya geçme şansınız da yok, aç mı kalsın çocuk yani. Bir bebeğin beslenmesini iğrenç olarak görmeyi anlayamıyorum, bakmayın yani rahatsız oluyorsanız. Kimse memelerini sergilemek için yapmıyor bunu.
Kabak gibi acıpta emzirenleri hos karsilamiyorum cok var öyle inanin sahit oldum ikisini de acip 10 15 kisinin icinde emzireni demek istedigim su ya arkanizi dönersiniz ya müsaitse baska.odaya gidersiniz o da olmadı kapatirsiniz kiyafetimizle ama tamamen acip emzirmek bana göre hos degilBayanların yanında emzirenleri de hoş karşılamadığınızı söylediniz, ben yapmam hoş değil demediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?