Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Su rahatsız olan bayanları da anlamıyorum vebalı gibi saklanarak mı emzirelim igrenc bir is mi yapıyoruz biz
Tabi ki edebinle oturur emzirirsin erkek olmayan yerde İslami acıdan bile göğüsler kadına mahrem degil

Sadece esimin ve kizimin yaninda emzirme ortusu olmadan emzirebiliyorum,yanimda ne kadar bi bayan olsada ortusuz imkani yok emziremem,bebegim daha cok kucuk oldugundan cok sık emmek istiyor,ilk zamanlar evdede ortu kullaniyordum ama sonra tabi basedemedim ama disarda ve arabada mutlaka ortu ile emziriyorum,bi bayan yanimda rahat bi sekilde emzirincede nedense ben rahatsiz oluyorum :)

Herkes de kendinde de olan bi seyden amma rahatsiz olmus masallah.
Kadin acmis memeyi şak diye koymuş da ici kalkmiş memesini gormek zorunda miymis
Biz sana soruyoz mu niye kadinin memeleri izliyon diye
Cevir kafani madem, her acana bakmak zorunda misin

Demek ki neymiş; lapbadanak, şapbadanak, hopbadanak, lönk diye ( ne demekse bunlar ) açıp emzirince terbiyesiz olunuyormuş, ayıpmış! Halbuki pıt diye açsak emzirsek sıkıntı yok!
Şunu da belirteyim, hiç bir erkeğin yanında emzirmem, dışarda emzirme odalarında emziririm, arabada perdeyi çekip memenin üstünü örtüyle kapatırım. Onun dışında bayanların olduğu ortamda emziririm , emzirenlerede saygı duyarım ve hoşuma gider, anne bebek arasındaki en güzel bağ çünkü.
Emzirmek için açılan memeye öğ, iğrenç diye yaklaşanlara da hiç bir şekilde saygı duymuyorum.

Cok alaka bana göre baska yerlerinizi acıpta gösteriyor musunuz gögüslerde mahrem baska zaman esinizden baskasina acipta gösteriyor musunuz gögüslerinizi
Kime gösteriyorum da yazıyorsunuz bunu, bayanların yanında emziriyorum bunun da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
Anlamadan yorum yapıyorsunuz.
Siz doğum yapın, anneliğin yapmam denilen her şeyi yapmak olduğunu öğrenirsiniz.

İnsanların yaninda degil de baska oda da emzirim rahat rahat benim yanimda emzirenlere de bakmiyorum.zaten rahatsiz da olmam ama hos degil

ben size birsey demedim ki neden üstünüze alınıyorsunuz bayanların yaninda emzirilir bana göre hos degil neyse herkesin kendi görüsü düsüncesi benim böyle

Asıl siz anlamadan yapıyorsunuz ben genelleme konustum parklarda vs acık ortamda oturupta hic sıkılmadan acıp emzirenler var acık acık örtme falan yok ben genel konustum siz anlayip yorum yapin bence

İnsanların yaninda degil de baska oda da emzirim rahat rahat benim yanimda emzirenlere de bakmiyorum.zaten rahatsiz da olmam ama hos degil
Bakın daha dün misafirim vardı tek bayan, oğlum 1.5 yaşında meme bağımlısı 10 dk da bir emdi desem abartı olmaz, biri gelince daha çok yapışıyor bana, şimdi ben 10 dakika da bir misafirimi yalnız bırakıp başka oda da mı emzirseydim ya da bunun için bebeğimi mi ağlatsaydım, arkamı dönsem hoş olur mu misafire, örtü zaten örttürmez oğlum.
Şöyle bir durum var açık alanda açılmasını asla tasvip etmiyorum.

Asıl siz anlamadan yapıyorsunuz ben genelleme konustum parklarda vs acık ortamda oturupta hic sıkılmadan acıp emzirenler var acık acık örtme falan yok ben genel konustum siz anlayip yorum yapin bence
Bayanların yanında emzirenleri de hoş karşılamadığınızı söylediniz, ben yapmam hoş değil demediniz mi

Şu an hamileyim ve açıkçası utangaç bir yapım olduğu için öyle bayanların yanında da rahat olamam yapamam gibi geliyor.
Ama bayanlar içinde emzireni de asla yargılamam, ahlaksızlık edepsizlik olarak da kesinlikle nitelendiremem. Bebek acıktıysa yapacak bir şey yok, her bebek de örtüyü sevmez, belki o an farklı odaya geçme şansınız da yok, aç mı kalsın çocuk yani. Bir bebeğin beslenmesini iğrenç olarak görmeyi anlayamıyorum, bakmayın yani rahatsız oluyorsanız. Kimse memelerini sergilemek için yapmıyor bunu.

Arkanızı dönmeniz ayıp olmazdı cünkü o da bayan yanlıs anlasılcak bir durum yok arkanızı dönmenizle tabi ki de emzireceksiniz bebeginizi neyse herkesin kendi düsüncesi Allah bagıslasın bebeginizi

Bakın benim demek istedigim.o kadar cok rahat cok rahat insanlar var ki daha evine yeni gitmisim iki gögsünü acip emziriyor cocgunu ayıplamiyorum igrenc demiyorum ama biraz insanin örtmesi lazım resmen ikisi de meydandaydı tuhafima benim annem cok ileri görüslü bir kadındır annemin bile tuhafina gitti tamam tabi ki de emzireceksin bebegini emzirmezlerse kizarım ama o sekilde degil

Bayanların yanında emzirenleri de hoş karşılamadığınızı söylediniz, ben yapmam hoş değil demediniz mi
Kabak gibi acıpta emzirenleri hos karsilamiyorum cok var öyle inanin sahit oldum ikisini de acip 10 15 kisinin icinde emzireni demek istedigim su ya arkanizi dönersiniz ya müsaitse baska.odaya gidersiniz o da olmadı kapatirsiniz kiyafetimizle ama tamamen acip emzirmek bana göre hos degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…