Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Çocuğum yok ama bana göre anne, kız kardeş ve eşinin yanında emzirilebilir en yakınlar olarak tabi ki üzerine örtülü şekilde

Vay arkadaş öldürecek bazı hassasiyetler(!) beni.
Bebeğimizi emzirirken de memeden rahatsız olanları mı düşüneceğiz? "Kimsenin memesini görmek zorunda değilim" diyene de mi saygı göstereceğiz? Bakma kardeşim, bakma. Senin için bebeğimin beslenmesini köşe kapmaca oynayarak mı gerçekleştireceğim.
Zahmet olacak ama sen saygı göster, gösteremiyorsan da hassasiyetini al az ötede oyna.
Bebeğimin ağladığı her yerde emziririm. Bu onun hakkı ve bunu kimse için kısıtlayamam.

Arkadaşım bebeğini emzireceği zaman odasına gitse ben raharsız olmasın diye uzaklaşıyorum ..Yada dışarıda bi ortamdaysak yabancı gozler rahatsız etmesın dıye kendımce etrafını kapatıyorum.. Ben bundan rahatsız oldugumdan değil ama anne rahatsız olmasın diye.. Bana göre ortam çok önemli olmamalı tabiki.. Önemli olan bebek..

Yani herkesin yaninda emzirilmez bazilarnda alişkanlik olmuş hoop diye cıkarp emziriyolar herkesin yaninda

ama bebek aciktiysa doyurmak zorundasiniz başka odada yada üzerine örtu örterek emzirilebilir göstere göstere degilde aç bırakıcak degilsiniz ya

yavrucagı.ben kendim o konuda takintiliym mesela ben kisenin yaninda yada acik secik emzirmek istemem

yanimdada öyle davranilmasini istemem çok yakinlarim dişındakilerin...

İlk günlerse eğer emzirme örtüsü ile eniştemin yanında bile emzirmişliğim vardır ama erkek olarak sadece eniştem ve arkam dönük emzirme örtüsüyle yani onun dışında çok zor durumda kalırsam örtüyle birlikte her yerde emziririm.
Ama zor durumda değilsem tabi ki başka odaya geçerim.
Bayan bile olsa yanımda mememin görünmemesine dikkat ederim mutlaka.

Bebek dışarıda emzirme örtüsü varsa emzirilebilir. Ama örtüsüz lank diye memeyi dışarı çıkartmak bana ters.

tabi bebek konforu kendisi yönlendirir :) inşallah örtü seven bir bebeğim olur

Ben genelde sakin ortamlar seçerdim emzirmek için. Tabi ev ortamından bahsediyorum,boş oda varsa geçer sessiz ortamda emziririm kafasındaydım zira bebekler sesten rahatsız oluyorlar,dikkatleri dağılıyor,pek sağlıklı ememediklerini düşünüyorum. Avm'lerdeki emzirme odalarında çokça yaşadım bu durumu,kapı açılıyor kızım hemen etrafa bakıyordu yada başka bebek mıkırdanıyor yine emzirmeyi bırakıp etrafa bakıyordu bu sebeple çoğu zaman başbaşa olacağımız şekilde emzirmeye gayret ettim hep zira asla doyamadı kalabalıkta emzirirken,5 dakika sonra yine emmek istedi. Arabaya koşup emzirdiğim çok olmuştur avm'de. Ben bu açıdan yaklaşıyorum meme görmek rahatsız olmak yada meme gösterme mevzularindan ziyade. Dikkati dağılmayan bir bebeğim olsaydıda emzirme örtüsü kullanmayı tercih ederdim ki plajda dahi emzirme önlüğü ile emzirdim kızımı sessiz bir köşeye geçip.

Milletin gozune sokmamak sartiyla heryerde cikarir emziririm ortumu ortup. Rahatsiz olan arkasini donsun bi zahmet. Onemli olan benim bebegim

emzirmede sıkıntı yokta, ulu orta meme sergileniyorsa bence sıkıntı. emzirme örtüsü eşliğinde pek tabi ki yapılabilir. ama öyle şaaak diye memesini çıkaranlardan ben rahatsız oluyorum.neden bilmiyorum gözüm takılıyor sürekli bakıyorum :/

Ben yanımda erkek olmadigi surece emziriyorum her yerde. Yani cocuk acıkmıs napayım aç mı kalsın. Tabi lönk diye memeyi ortaya atmiyorum. O ne öyle göze sokar gibi. Azıcık ucunu cikartiyorum ortu yoksa bebegimin kafasi zaten kocaman oldugundan meme falan görünmuyor.

Kadın aile bireylerinin yanında emziririm ortamda aileden erkek var ve gidecek yer yoksa örtünün altında emziririm sorun yaşamam

Doğrudur. Ben bikini giyerim ama kadın kimsenin yanında üzerimi değiştirmem, kardeşim annem de dahil. Benim sınırlarım var yani kimsenin yanında üzerime şal almadan emzirmem. Ya da arkamı dönüp emziririm. Ya da emzireyim der beni yalnız bırakmalarını isterim.
Meme seksi çağrıştırıyor diye değil, bikiniyle bile kapalı bir uzvumuz olduğundan, yani vücudun kadına (insana) özel bir parçası olduğu için görmek istemiyorum. Annemin ya da kardeşimi de iç çamaşırıyla veya memelerini görmekten hoşlanmam yani bu sadece sokaktaki kadını görünce aaaa aklıma seks geldi demek değil. :d Huy. Meme görmekten rahatsız olanlara saygı duymayanlar olmuş. Önceki yorumumda dediğim gibi konunun tek bir amacı varmış.
Ha bu arada ben de her yerde emziririm, kadınlar da her yerde emzirebilir. Gerek hafif arkasını dönerek, gerek emzireceğini söyleyip yalnız kalmayı tercih ederek, gerek sakin gördüğü bir yerde vs vs. Yani her şeyin makul bir oluru vardır, bir usulü vardır. Bunu ben istediğim şekilde istediğim yerde emziririm şovuna dönüştürmeye gerek yok. Nasıl ki bebeğin altını da herkesin içinde açılmaması gerektiğini savunduğum gibi. Benim için aynı şey.

Burda bi konu vardı emzirde dedesi görsün amcası görsün demekki erkekler bu konuda rahat

Çocuğum yok ama olsaydı kendi evimde boş odaya geçip emzirirdim
Başkasının evinde yada dışarda böyle bi imkan olmuycağına göre örtüyle emzirirdim

Ya herkes ortuyle emzirilirsin demiste allah askina sizin bebisler hic hareket etmiyo mu ben ortuyle emzirmeye kalktim parcaladi resmen ortuyu. Yani. En fazla 8. Aydan sonra ortu hicbir ise yaramaz. Bebek istiyorsa ucunu cikarip emziriceksin baska yolu yok. Zaten emzirirken gogus mahrem bir yer gibi gelmiyor insana sahsen biberon gibi hissediyorum onu artik. Ucunu cikariyorum sadece bebegin emecegi kadar elimlede memenin ustunu ortuyorum o kadar. Bence herkesin yaninda emzirilmeli cekinilecek utanilicak bisey gormuyorum

Sürekli emmek isteyen bir bebeğiniz varsa, misafirlikte hadi başka odaya geçilir de, kendi evinde misafiri sürekli yalnız bırakmak olmuyor. Meme orda besleme aracı, farklı gözle bakan kendi çıksın odadan.

Aynen bende sizin gibiyim daha bebegimin dogmasına vakit var ama kimsenin yaninda acipta emzirmem baska odaya gecer rahat rahat emzirirm baskasinin yaninda neden sikintiya gireyim örtmek icin vs .
Siz bir doğum yapın, şartlara göre tekrar yazarsınız, bende asla emzirmem diyordum

Bebegim 19 aylik baska bir evde olunca emzirmek icin baska bir odaya gitsem asla emmez memeyi birakir odaya odaklanir buda bir sorun emzirme örtüsünü zaten hep atiyor rahatsiz oluyor daha kücükken kullaniyordum disarda ama büyüdükce cekip atti. Artik disarda emzirmek zorunda kalirsam oglum tunikim altina giriyor öyle emziriyorum cok rahat oluyor kucagims oturuyor yüz yüze karsi karsiya. Ama oglumun bir tiki var gögsümün kapali olmasini sevmiyor iki eliyle acmaya calisiyor hep kimseyede elletmiyor gögsümü bana bile illa kendisi tutacak gögüslerimde büyük sikinti oluyor bazen

ben mahremiyete çok önem veren biriyim. göğsü azıcık açık biri görsem rahatsız olurum. ama velhasıl konu bebeğin beslenmesi ise kadın olan herkesin yanında emzirilebilir. mecbur kalınırsa erkek olsa bile fark etmez. yani napalım çocuklar aç mı kalsın. bu arada emzirmiyorum şu an ama düşüncem bu yani. rahatsız olan kalksın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…