- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aşırı rahat insanlardan bende hoşlanmam
bende 2. çocuğumdan önce sizin ibi düşünüyordum
ama 4. ayından sonra emzirme örtüsünden nefret eden bir bebeğim oldu :) imkan yok örttürmüyor
mecbur emziriyorum tabi başka oda varsa oraya geçiyorum
Doğrudur. Ben bikini giyerim ama kadın kimsenin yanında üzerimi değiştirmem, kardeşim annem de dahil. Benim sınırlarım var yani kimsenin yanında üzerime şal almadan emzirmem. Ya da arkamı dönüp emziririm. Ya da emzireyim der beni yalnız bırakmalarını isterim.Meme hoppadanak açılacak yer değildir demişsin ama bu bir genel kabul ve emen bebek için aslında böyle bir kabul olamaz.
restorana geldin yemeğe karşı masada da bir kadın yemek yiyor ya da arkadaşi ile kahve içiyor. Bebis başladı ağlamaya kadın emzirme odası bile olsa yemeğini kahvesini bırakacak arkadaşını yanlız bırakacak 20 dk gidip bebeği emzirip gelmeli mi? O tarafa bakmamak bu kadar mı zor? Hele emzirme odası yoksa nereye gidecek tuvalete mi? O anne bebeği emzirmese o çocuk ciyak ciyak ağlar inanin o zaman çok daha fazla rahatsız olursunuz.
Benim bu arada henüz bebeğim yok. Bebek bekliyorum inşallah sütüm bol olur ben de kimsenin yanında çekinmeden emzirebilirim. Büyük göğüslerim var ve resmen sırtimda yıllarca ağırlık taşıdım. Bu göğüslerini tek bir amacı var. O da çocuklarımı beslemek başkalarına seksi çağrıştırmak değil. Eğer meme seksi çağrıştırıyor ise bu benim bebeğimin problemi olmamalı.
Siz bir doğum yapın, şartlara göre tekrar yazarsınız, bende asla emzirmem diyordumAynen bende sizin gibiyim daha bebegimin dogmasına vakit var ama kimsenin yaninda acipta emzirmem baska odaya gecer rahat rahat emzirirm baskasinin yaninda neden sikintiya gireyim örtmek icin vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?