Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Ben de malesef başkasının memesini görmekten rahatsız oluyorum. Bakmamaya görmemeye çalışıyorum. Rahatsız olmamak için rahatsız etmenın mantıgı yok. Sen çocugumu rahat emziricem örtemem dersin karşındaki ben de görmek zorunda mıyım der. Gayet kullanışlı çocugu boğmayan emzirme örtüleri var.

Abartının bu kadarına pes yani... Kadın başka bir cinsinin yanında emzirdi diye katil olan kocası. Siz nerede yaşıyorsunuz, meme görmemiş kadınlar ve erkeklerin olduğu yerde mi?
Basiniza bir gün gelsinde görürüm ben sizi abarti dersiniz o zaman ayrıca 15 milyon nüfslu sehirde yasiyorum herseyi gorup duyuyrum

Basiniza bir gün gelsinde görürüm ben sizi abarti dersiniz o zaman ayrıca 15 milyon nüfslu sehirde yasiyorum herseyi gorup duyuyrum

Niye gelsin başıma, rahat mı edeceksin? İnanmıyorum ki böyle bir saçmalığa, bir kadının yanında emzireceksin, o gidecek senin memeni kocasına anlatacak, onun kocası felancanın memesi diye anlatacak ve memesi görünen kadının kocası katil olacak.

Polemik olmasın üsluplar bozulmasın, lütfen.

Niye saldırayım yahu, o kadar saçma sapan şeyler kuruyorsunuz ki, fantazi dünyanıza şaştım kaldım sadece. Başkasının yanında emzirirsin emzirmezsin bana ne...
Fantazinin ne oldugunu ögrende gel sırf buraya sacma sapan yorumlar yapmak icin giriyorsunuz belli anlasılan daha toysun daha cok yolun var birseyleri ögrenmen icin

İlk aylar annemin dışında kimsenin yanında emzirmiyordum ... Hep örtüyle yada başka boş bir odada... 14 aylık oldu sürekli emmek istiyor artık örtünün altında da durmuyor açıyor falan ortamda erkek yoksa arkamı dönmeye çalışarak mümkün mertebe gogsumu kapatarak emziriyorum bi süre sonra bıkkınlık geliyor ve çocuk beklemiyor başka odaya geçmeyi falan

Bir annenin bebegini emzirmesi gibi mukemmel bir olguyu bile cinsellige, memeye, edebe, ahlaka baglayan bir toplum oldugumuz icin bir adim iyilige gidemeyecegiz iste. Cunku bizim iligimize kadar islemis bazi seyler, guzelligi gormek yerine gider cinselligi goruruz.

Görmek istemeyen bakmaz bu kadar basit. Kimileri gözlerine engel olamiyor diye hicbir kadin bebegini gizli emzirmek zorunda degil.

Sizler ileri göruslü olun biz geri görüslüyüz bu kadarda gavurlara özenmeyin kardesim ya

Sizler ileri göruslü olun biz geri görüslüyüz bu kadarda gavurlara özenmeyin kardesim ya

Birincisi biraz duzgun konusmayi ögrenin, ben sizinle konusmak isteseydim alinti yapardim.

İkincisi sizin tabirinizle gavurlara özemtiligi nereden cikardiniz? Yazimda öyle bir sey yok, yabancilara dair bir sey yazmiyor.

Ücüncüsü kendinizi bu kadar yükseltmeyin, öyle sizinle ayni irktan dinden olmayan insanlara "gavurlara" diyerek asagilamaya calisamazsiniz.

Dördüncüsü ne kadar dogru yazmisim azicik iyilik yönünde olsaniz uslubunuz gavurlara seklinde olmazdi.

Mahrem tabi ki kardesim öyle kadinlar var ki srnin gögsunu görüp gidip kocalarina anlatan kadinlar var o yüzden gösterilmesi hic uygun degil bana göre
Dengesek diyorum ben onlaraeşimin tarafı oyle kv dahil ,erkek varmış yokmuş farketmeden konuşuyorlar bu yüzden kafalarına tabure yiceklerdi

Çok haklısınız.

Annenin bebeğini emzirmesi gerçekten mükemmel bir olgu. Harika bir şey. Cinsellikle alakası yok. Bebegin doğumu da yine öyle. Cinsellikle alakalı değil. Muhteşem bir şey. Bu uluorta yapılabilir anlamına gelmez. Sonuçta bu olaylar dışında oralar özel bölge olarak geçer. Cinsellikte rolleri olmuştur bu olaylar dışında tahrik unsuru ya da görülmesi durumunda rahatsızlık veren bir unsur olmuştur. Bebeği emziren kişi o an emzirme ruh halinde normal görebilir. Ama hayatında hiç emzirmemiş biri ya da emzirip o dönemi atlatmış biri o ruh halinde olmadıgından rahatsız olabilir görmekten. He bir çok öküz erkek de bakma heveslisi de oluyor malesef. Dikkat edilmeli. Çok kasıp tuvaletlere gidilmesine karşıyım ama ulu orta açık görmek beni rahatsız edıyor. Emzirme örtüleri edinilmeli nasıl bez biberon taşınıyorsa onlar da edinilmeli benim fikrimce

Dayımın eşi çok tutucudur açık giyiniyoruz diye bize sokaktakine tvdrkine dergidekine saydırır ama kendi çocuğunu bayramda herkesin içinde emzirir
Örtü mörtü ypk şak diye çıkarır çocuğun ağzına verir çocuk memeyi bırakır meme dışarda sallanıyo
Bana göre normal değil kimsenin memesini görmek zorunda değilim kimsede benimkini görmek zorunda değil

Birçok kişi kafasini cevirsin rahatsiz olan demiş. Zaten rahatsiz olan kisiler oturup dakikalarca sizi izlemiyor kafalarini ceviriyorlardir emin olun.
Ben bir kez denk geldim böyle biseye. Evdeydik kadın açtı memesini cıkartti cocuga ve ben o manzarayi görmüs oldum. Bunun ustunden yillar gecmistir hala hatirliyorum serce parmagi gibi bir meme ucu ve baya koyu renk biseydi midem bulandi bildiğin. Birde emzirmesini izleyemezdim zaten ciktim. Kimse merakli degil yani memenize. Deseydi emzircem ben, başta cikardim o problem degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…