Basiniza bir gün gelsinde görürüm ben sizi abarti dersiniz o zaman ayrıca 15 milyon nüfslu sehirde yasiyorum herseyi gorup duyuyrumAbartının bu kadarına pes yani... Kadın başka bir cinsinin yanında emzirdi diye katil olan kocası. Siz nerede yaşıyorsunuz, meme görmemiş kadınlar ve erkeklerin olduğu yerde mi?
Ayrıca yazdigimi iyi okuyun anlayinAbartının bu kadarına pes yani... Kadın başka bir cinsinin yanında emzirdi diye katil olan kocası. Siz nerede yaşıyorsunuz, meme görmemiş kadınlar ve erkeklerin olduğu yerde mi?
Böyle derseniz benim gibi taslanırsınız bende sizin gibi dusunuyorum ama bana saldirdilar buradaBiz bebeklerinizi emzirmeyin demiyoruz, emzirin ama edepli usturuplu sırtını dön yan odaya geç örtü ört . Bazısı var kı açıp sallıyor ben utanıyorum!!!
Basiniza bir gün gelsinde görürüm ben sizi abarti dersiniz o zaman ayrıca 15 milyon nüfslu sehirde yasiyorum herseyi gorup duyuyrum
Ok.Niye gelsin başıma, rahat mı edeceksin? İnanmıyorum ki böyle bir saçmalığa, bir kadının yanında emzireceksin, o gidecek senin memeni kocasına anlatacak, onun kocası felancanın memesi diye anlatacak ve memesi görünen kadının kocası katil olacak.
Böyle derseniz benim gibi taslanırsınız bende sizin gibi dusunuyorum ama bana saldirdilar burada
Fantazinin ne oldugunu ögrende gel sırf buraya sacma sapan yorumlar yapmak icin giriyorsunuz belli anlasılan daha toysun daha cok yolun var birseyleri ögrenmen icinNiye saldırayım yahu, o kadar saçma sapan şeyler kuruyorsunuz ki, fantazi dünyanıza şaştım kaldım sadece. Başkasının yanında emzirirsin emzirmezsin bana ne...
Sizler ileri göruslü olun biz geri görüslüyüz bu kadarda gavurlara özenmeyin kardesim yaBir annenin bebegini emzirmesi gibi mukemmel bir olguyu bile cinsellige, memeye, edebe, ahlaka baglayan bir toplum oldugumuz icin bir adim iyilige gidemeyecegiz iste. Cunku bizim iligimize kadar islemis bazi seyler, guzelligi gormek yerine gider cinselligi goruruz.
Görmek istemeyen bakmaz bu kadar basit. Kimileri gözlerine engel olamiyor diye hicbir kadin bebegini gizli emzirmek zorunda degil.
Sizler ileri göruslü olun biz geri görüslüyüz bu kadarda gavurlara özenmeyin kardesim ya
Dengesek diyorum ben onlaraMahrem tabi ki kardesim öyle kadinlar var ki srnin gögsunu görüp gidip kocalarina anlatan kadinlar var o yüzden gösterilmesi hic uygun degil bana göre
Çok haklısınız.Birincisi biraz duzgun konusmayi ögrenin, ben sizinle konusmak isteseydim alinti yapardim.
İkincisi sizin tabirinizle gavurlara özemtiligi nereden cikardiniz? Yazimda öyle bir sey yok, yabancilara dair bir sey yazmiyor.
Ücüncüsü kendinizi bu kadar yükseltmeyin, öyle sizinle ayni irktan dinden olmayan insanlara "gavurlara" diyerek asagilamaya calisamazsiniz.
Dördüncüsü ne kadar dogru yazmisim azicik iyilik yönünde olsaniz uslubunuz gavurlara seklinde olmazdi.
Saldıran saldırsın bebeğini emziren memesini göstermedin!!!Böyle derseniz benim gibi taslanırsınız bende sizin gibi dusunuyorum ama bana saldirdilar burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?