Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Siz,bebeğinizle bir yabancının olduğu ortamda
Sizin bebeğinizin rahat ve havadar beslenme Hakkı
Başkalarının göz zevkinin önüne geçer
Belki oyle olabilir ama insanlar hos karsilamiyorlar ne yazik ki
Ben ortuyu bebisin uzerine ortmuyorum,elimle gogsu kapatacak kadar ustten tutuyorum boylece bebis rahat ediyor

emzirme örtüsü var.. her yerde her şekilde herkesin yanında rahat rahat emziririm... önemli olan şak diye memişleri ortalık yere sermemek.. edep dahilinde emzirildikten sonra bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Konunun nasıl etkisinde kaldıysam bugün misafirlerimin yanında emziremedim.

O kadar emziririm demiştim.

Eşimin yanında emzirirdim.Birde annemin yanında. Diğerleri olduğunda emzirmek için başka odaya giderdim.

Ben annem kv falan varsa emziririm herkesin yanında çekinirim ne kadar samimi olsam da ,bazen kadınlar yanında kalmamı bekliyor ama ne bilim çok mahrem miş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum

İste bu milletimizdeki düşünce tarzindan kaynaklaniyor, kim yemegini yerken aman kimse gormesin diye cekiniyor ki biz cocuklarimizi doyururken gizli kapali yerler ariyoruz. Bence kadin cocugunu.her yerde emzirebilmeli, örtülü veya degil tercih meselesi oda.

Sanırım sadece eşim annem ve arkadaslarım yanında

Dusunce tarzi falan degil kardesim dinimizde bile örtün diyor rabbim kapalilik neden farz erkekler hatlarini görüp nefsine kapilmasin diye ben kapali degilim ama dikkat ederim kim nasil yapiyorsa yapsin ben emzirmem ortalikta

Ben annem kv falan varsa emziririm herkesin yanında çekinirim ne kadar samimi olsam da ,bazen kadınlar yanında kalmamı bekliyor ama ne bilim çok mahrem miş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum
Mahrem tabi ki kardesim öyle kadinlar var ki srnin gögsunu görüp gidip kocalarina anlatan kadinlar var o yüzden gösterilmesi hic uygun degil bana göre

Bebegını doyuran ve bu sebepten gogsu acık bır anneden rahatsız olan zıhnıyeti anlamam mumkun degıl.
İyi siz acip emzirin atiyorum gögsünüzde ben var bunu arkadasiniz komsunuz vs gidip kocasina anlatsin kocasida sizin kocaniza bir kavgada ve ya baska birseyde soylesin sonra adam katil olsun onu aldatigini dusunup bôyle olaylar cok gercek olan seyler o yuzden göstrilmesi hos degil siz gösterirseniz gosterin iki gun sonra kocam katil diye konu acarsiniz

Biz bebeklerinizi emzirmeyin demiyoruz, emzirin ama edepli usturuplu sırtını dön yan odaya geç örtü ört . Bazısı var kı açıp sallıyor ben utanıyorum!!!

emzirmek ayıp değil ben erkek olmadığı sürece emziririm rahatsız olan varsa da bi zahmet çıksın başka yere gitsin

Bu bıraz cevre ile hayat gorusunuz hayattaki mevcut sevıyeniz ahlaki bakış acımızla alakalı bır durum. Benim görusum bu yönde.. Sizde cevresel ve kişisel bakış acınızı soyluyorsunuz.
Hepımız aynı dusunsek olmazdı zaten kendınızce haklı olabılursınız. Sevgıler

Ya kocasına arkadaşının memesini anlatan var mı??

Ya kocasına arkadaşının memesini anlatan var mı??
Var arkadasım yasanmıs olay anlatayım kadınlar hamama gitmis tabi haliyle acklar kadin arkadasinin sırtındaki beni gòrmüs kadın gitmis kocasina anlatmıs sonra iki kadinin kocaları kavga etmisler bir gün o kadinin sirtinda ben var diye soyleyen kadinin kocasi digerinin kocasina demis karının sırtında su buyuklukte ben var diye adam da esinin aldattigini dusunup hem adamı öldürüyor hemde karısını gercek yasanmıs olay yani görüsle bilmem neyle alakası yok herkese güven olmaz o yuzden ben emzirmem kimsenin yaninda

Abartının bu kadarına pes yani... Kadın başka bir cinsinin yanında emzirdi diye katil olan kocası. Siz nerede yaşıyorsunuz, meme görmemiş kadınlar ve erkeklerin olduğu yerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…