Birincisi biraz duzgun konusmayi ögrenin, ben sizinle konusmak isteseydim alinti yapardim.
İkincisi sizin tabirinizle gavurlara özemtiligi nereden cikardiniz? Yazimda öyle bir sey yok, yabancilara dair bir sey yazmiyor.
Ücüncüsü kendinizi bu kadar yükseltmeyin, öyle sizinle ayni irktan dinden olmayan insanlara "gavurlara" diyerek asagilamaya calisamazsiniz.
Dördüncüsü ne kadar dogru yazmisim azicik iyilik yönünde olsaniz uslubunuz gavurlara seklinde olmazdi.
Mümkünse kendimin bile yaninda emzirmem
Çocuğum yok bi kac sefer emziren arkadaslarimin tanidiklarimin meme ucunu gördüm de hala kabus görüyorum o konuda.
O meme ucu nasil biberon emzigi gibi biseye donusmus allahim bak gene fena oldum.
Benim icin sorun meme degil renk degistiren ve değisik bi sekle donusen meme ucu :/
Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Duzenli emildigi ve sut bezelerinin surekli uretimde oldugu icin hormon vs gibi sebeplerden renk koyulasmasi oluyor.
Emmekten dolayi sünüp buyuyor :)
Gecici bir durum. Emzirme sonlaninca eski halini aliyor :))
Bizim de memintolarımız çok tatlıştı ama hormonlar öyle yapıyor doğurunca napcanMümkünse kendimin bile yaninda emzirmem
Çocuğum yok bi kac sefer emziren arkadaslarimin tanidiklarimin meme ucunu gördüm de hala kabus görüyorum o konuda.
O meme ucu nasil biberon emzigi gibi biseye donusmus allahim bak gene fena oldum.
Benim icin sorun meme degil renk degistiren ve değisik bi sekle donusen meme ucu :/
Bende oyle dusunuyordum test ettim onayladim emzirme bitti normal haline geldiGerçekten duzeliyo mu? Ohh cok şükür ya valla ben oyle kalir diye düşünmüştüm.
İlk gördüğümde şoka girmiştim
Su an egenin bir koyundeyim.. Eltim 5 ay once dogum yapti. Neredeyse herkesin yaninda emziriyor. Anadolu da daha guzel isler. Biryeri gorunmuyor korkmayin meme avcilari
Her yerde emzirebilirim, hele ki oğlum açsa ve deli gibi ağlıyorsa.
Elbette erkek varken daha dikkatli olurun, kadın varken de dikkatliyimdir.
Emzirme atleti kullandığım için genelde emzirme örtüsü olmasa bile çok uygunsuz görüntü oluşmuyor.
Emzirme aleti nedir?
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama bu meme denen alet niye kolay ulasilabilecek yerdendegil ki. Dusunsenize parmaklarimizin birinden sut gelse mesela. Ya da yanagimizdan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?