kimliksiz otel

Oteller genelde almazlar kanunen de almamalılar lakin bu kural valeye teslim ettiğiniz aracın markasına göre değişiklik gösterebilir.

Geçen yaz eşimle dedik hadi 5 yıldızlı otelde tatil yapalım:)
Ooo keyifle geçti tatilimiz amaaa ikinci yaz geldi hala borcunu bitiremedik
Aay kiyamam
Biz de bu sene evlenecegiz, balayinda uygun otel aramaktan gobegim catladi, naparsin fakirlik :)

Almazlar. Ayakta duramayacak kadar hastayken aile hekimliğine gittim gözümün yaşına bakmadılar diğer çantamda kalmış kimlik almadılar tc numarasını ezbere bilmeme ramen. Bu kadar ufak bisey olmuyorsa otel hiç olmaz

Adam nerden bilsin aranan suçlu musun? Kaçırıldın mı? Binbir ihtimali var bunun, kurala uygun olanı almaması, Türkiye şartları belli de olmaz tabi alırlarsa şaşırmam.
Poposunu ye Türkiye'nin

Sanırım alınmış arkadaş şu an sevgilisiyle beraber. Boşa yazıyorsunuz gibime geliyor. :)
Belkide kimliksizlikten gözaltına almışlardır. Telefonunuda alıyorlar sanırım :) Otelde olsa sevgilisi duş alırken arada girip bakardı

Bu arada bu üyenin 18 yaş altı olduğunu nerden çıkardınız yahu ?
Lisans yazıyor eğitim durumu..
Konularında evlilik yolunda olduğu anlaşılıyor..
Ay banane be ..
Gecenin bir buçuğu ben eski konulara bakıyorum,konu sahibi otelin 6.yıldızı olma yolunda

Bu isin icinde baska bir is var bence.. bu kimlik unutulmusa benzemiyor.. baska biseyler var..

Hehe inandik tabiii, yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis.. nasil giris yaptin anlatsana bi !!! Kimlik yok bisey yok.. bagri otelin ismine verde basina bisey gelirse polisi arayalim ne cesaret yahu neler oluyor neler, birde sen kimliksiz cikiyorsun guya guyaaaaa yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…