kimliksiz otel

Her akşam polise rapor gidiyor.Dandik oteller belki almıyordur ama diğerleri almak zorunda.
hayır hepsi alıyor. mecbur. jandarma bölgesi bile olsa bildirim yapıyorlar. benim komşum apart otel işletiyor.

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
ve ohal kapsamındayız kimliksiz nasıl dışarı cıkarsınız. yolda cevirme olsa gbt nize bakılacak. ve siz kendinizi ifade edecemeyeceksiniz...ayy ayyy

Ehliyet kimlik sayılmıyor muymuş?

Eğer öyle birşey varsa iki kişilik değil tek kişilik tutun odayı. Erkek arkadaş tutsun. O giriş yapsın. Sonra sende odasına çık. 5 yıldızlı otelde hop kimsin nesin nereye çıkıyorsun demezler. Elini kolunu sallaya sallaya gidersin yanına. Ama sabah kahvaltısına katılamazsin muhtemelen. Ya da sen ayrıca dışardan misafir gibi gelip kahvaltıya ücret ödeyip katılabilirsin. Otelin şehir oteli mi yoksa tatil oteli mi olduğuna göre değişir.

Konu sahibiii nerdesin okadar insan yazdi bisi söle meraklandim valla

Reactions: KV_
Arkadaşımda kalıcam diyip çıkmış olabilir evden nasil dönüp bir daha arasın kimliği foto atın diye kaçamak işi bu belli yoksa kimliksiz cikilirmi planlı bir yere inşalla h küçük değildir

Evli olup olmadıklarına bakılıyor mu gelen bay ve bayanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…