- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
hayır hepsi alıyor. mecbur. jandarma bölgesi bile olsa bildirim yapıyorlar. benim komşum apart otel işletiyor.Her akşam polise rapor gidiyor.Dandik oteller belki almıyordur ama diğerleri almak zorunda.
Ne numarası kiyemezler be canim...kk bu numaralari cok gordu...
ve ohal kapsamındayız kimliksiz nasıl dışarı cıkarsınız. yolda cevirme olsa gbt nize bakılacak. ve siz kendinizi ifade edecemeyeceksiniz...ayy ayyykızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Kastettiğim sokak arası ,şu dizilerde gördüğümüz fuhuş otelleri.hayır hepsi alıyor. mecbur. jandarma bölgesi bile olsa bildirim yapıyorlar. benim komşum apart otel işletiyor.
Aa bak ben bu ihtimali unutmusum. Cevirme filan olursa cok sikinti olur. Gecen sehir ici bir kontrolde cevirdiler bizi. Yanimda ehliyetim vardi polis 15 20 dk filan oyaladi bizi yok ehliyet kimlik sayilmaz yok ohalde kimliksiz yasak. Yahu diyorum akilli kimlik basvurduk kargoladilar daha gelmedi. Ben anlamam diyor. Ters bir anina geldik sanırım. Sonra nasihat verdi gonderdi kimliksiz cikma diye. Polis cevirirse sikinti yasayabilirsin..
Ben de otelciyim ,patronu bile almazdık kimliksiz,utanmasaydık tabihayır hepsi alıyor. mecbur. jandarma bölgesi bile olsa bildirim yapıyorlar. benim komşum apart otel işletiyor.
onlar bile alıyor.istisnasız.Kastettiğim sokak arası ,şu dizilerde gördüğümüz fuhuş otelleri.
eh o zaman seviş oteli dediklerimizi bilirsin. tanıdıgı ise almaz ama kapıdan gelenden alırlar.Ben de otelciyim ,patronu bile almazdık kimliksiz,utanmasaydık tabi
yasa geregi artık ehliyeet sayılmıyor.Ehliyet kimlik sayılmıyor muymuş?
Tatile gideceksin gelecek zaman ama kimliğimi unutmuşum diyorsun geçmiş zaman. Tutarsız. Yoldaysan geri donup alacaksin o kimligi. Oteldeysen burda sorman cok sacma.Bu zamanda markete bile kimliksiz gidilmez içeri dahi atabilirler isteseler. bildiğim kadarıyla 219 TL de cezası var. Otele kimliksiz asla asla asla giriş yapamazsın o işi unut! Bence sen erkek arkadaşınla kalacağın icin kimlik bilgilerini otele vermek istemiyorsun besbelli. Malesef hiç olasılık yok. Geçmiş olsun
yasa geregi artık ehliyeet sayılmıyor.
aslında bu yasa coook önce cıktı ama kimse hatırlamıyor.Vay be biz de ona güvenip ehliyetle dolaşıyorduk. İyi oldu öğrendiğimiz
5 yıldızlı otel kabul etmez, aranan sahislar kimliğe photoshop yapıyorlar kolaylıkla.
oha 18 yaşından küçük mü ? o zaman sevgilisi ?? ohaaa18 yasindan kucuksunuz ve bu sebeple soruyorsunuz sanirim. Hayir kimliksiz almazlar. En kiytirik otel de almaz 5 yildizlisi da
Geçen yaz eşimle dedik hadi 5 yıldızlı otelde tatil yapalım:)Biz evlensek 5 yildizi ancak goruruz, millete bak
Evli olup olmadıklarına bakılıyor mu gelen bay ve bayanın5 Yıldızlı otelde Resepsiyonda çalışıyorum,Birinin mail olarak görüntüsünü atması yeterli olur.Ehliyet varsa o da geçerli.
Fakat ezberinizdeyse tc numaranız ve doğum tarihide yeterlidir.Yardımcı olmaya çalışıyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?