kimliksiz otel

Siz ne den suphelendiniz
Kocaya kacmis olabilirmi ya da otele gitmedi gidecek piyasa arastirmasimi

kız bi soru sormuş sorduğuna soracağını bin pişman etmisler yavvv insanlik halidir unutulabilir napsin kiz sanki siz hayatiniz boyunca hic önemli biseylerinizi unutmuyorsunuz

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Öyle 5 yıldızlı, ünlü oteller almazlar. Tatile gideceğiz yazmışsın, gidiyoruz yazmamışsın bence evden çıkmadan kimliğini al..

Almazlar. Hilton da Dedeman da kimliksiz almadı beni. Allahtan evlilik cüzdanı yanımızdaydı.

Alan Otel nasıl alır bilmiyorum. Ama bana kusura bakmayın alamayız dediler.

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Ohal gibi bir zamanda kimliksiz sehir disina cikmak.... ne diyebilirim..

Ohal gibi bir zamanda bende kimliksiz şehirdışına çıktım olmayacak bir durum değil aslında, fuara gidiyorduk. Çevirmeye girdik ama problem olmamıştı tc numaramı vermiştim, eşim yanımdaydı onun kimliği vardı.

kız bi soru sormuş sorduğuna soracağını bin pişman etmisler yavvv insanlik halidir unutulabilir napsin kiz sanki siz hayatiniz boyunca hic önemli biseylerinizi unutmuyorsunuz
Hayır tabiki kimse kimliğini unutmuyor. Size normal geldiğine göre siz unutuyorsunuz herhalde? Eğer kimlik bu kadar önemli birşey olmasaydı, çalındığında kaybedildiğinde hemen koşup polise haber verilmez, tutanak tutulmazdı ve yenisi çıkartılmazdı değil mi? Ama siz kaybedince de amaaan ne var insanlik hali biraz da kimliksiz gezelim ölmeyiz ya diyorsanız bilemem tabii

Ben kimliksiz şehir dışına çıksam, polis çevirse, yanımda da kocam olsa, kocam beynimi yer beynimi. Adam kendini sorgular nasıl bir kadınla evlendim ben diye Ben de kimliğimi yanıma alamayacak kadar nasıl şuurumu kaybettim diye kendimi sorgularım... Değil buraya gururla yazmak, hiç kimseye anlatamam bu olayı... Takdir ettim sizi bravo

Kendi üzerinizden anlatarak baya hakaret ettiniz yalnız. Gururla yazmadım "kimliksiz çıkmamıştır bu işte baska iş var" diyenler olduğu için " olabiliyor böyle şeyler" dedim. Ortalığı birbirine katcak bişey yok bunda. Kimliğim ruhsatımın içinde durur genelde ama çıkartmışım, koyduğumu sanıyordum. Ruhsat yanımdaydı, kimliğim içinde yoktu. İnsanlık hali. Bunun için şuursuz veya gerizekalı olduğumu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kocam bu tür şeylere çok öenm veriyor. Karı-koca evden çıkmadan ocağı, ütünün fişini vs 3-4 kez kontrol edenlerdeniz. Kimlik unutmak bizim için büyük olay. Size hakaret etmek için yazmadım tabii ki. Ama biz bunca dikkate, birbirimize defalarca sormalara rağmen unutursak trajikomik bir an olur. O nedenle de sizin ve konu sahibinin yerine kendimi koyarak yapıyorum yorumu

Aksine bişey olur mu acaba diye ben endişelenmiştim. Eşim, abartma nolucak demişti. Büyütülecek birşey olmadı tc numaramı verdim. Yolumuza devam ettik. Bunun için kıyameti kopartmaya gerek yok, bizce.

Aksine bişey olur mu acaba diye ben endişelenmiştim. Eşim, abartma nolucak demişti. Büyütülecek birşey olmadı tc numaramı verdim. Yolumuza devam ettik. Bunun için kıyameti kopartmaya gerek yok, bizce.
Rahat olunca işiniz rast gitmiş işte bizim başımıza gelse polis kafayı bize takardı bir kere ceza kesmeden yollamazdı, zaten prosedür o şekilde 219 tl di sanırım. Ama konu sahibi doğruyu söylemiyor, ilk yorumumda belirtmiştim, konusu tutarsız. Tatile gidicem diyor yani henüz gitmemiş, gitmeden nasıl unutmuş acaba o kimliği? Hadi yolda farketti diyelim, siz olsanız böyle bir durumda açıp bilen birilerine yada otele mi sorarsınız yoksa burda konu mu açarsınız? Otele kimliğimi unuttum diyecek, yerler mi diye soruyor işin açıkçası.

bana da öyle geldi.
çünkü erkek arkadaşı ile gidecek o yüzden dolaplar dönüyor olabilir.

Benimde basima gelmisti ama suan ohal ve ben 5 yildizli bi otele gtmemistim o yuzden suan icin skinti olabilir. Ama kimliginizin fotosunu felan attirsaniz belki daha esnek davranirlar.

Eşim öyle durumlarda hep rahat olucaksın der. Gergin veya tedirgin hareketlerde bulunma der. Bı defada eşimin ehliyetı yanında yokken çevrilmiştik yine ve birşey olmamıştı. Motosikletı yeni aldığımızdan plaka daha çıkmamıştı kumpir yemeye gıdıyorduk peşimize yunus takıldı durduk konuştuk. Plaka çıkana kadar gezmemiz lazım normalde. Polis nereye diye sordu Bizimki rahat rahat "Kumpir yicez karşıda" demişti. Bırakmıştı bizi. Çokta şey yapmamak lazım. Belki konu sahibinin başka planları vardır ama burda yorumlardan korkusuna böyle anlatıyordur.

tabikide almazlar buda soru mu.ancak çok ucuz özür dilerim ama hayat kadınlarının kaldığı otelllerde sormazlar orda da polis baskanı olma ihtamali yüzde yüz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…