- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Siz ne den suphelendinizHehe inandik tabiii, yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis.. nasil giris yaptin anlatsana bi !!! Kimlik yok bisey yok.. bagri otelin ismine verde basina bisey gelirse polisi arayalimne cesaret yahu neler oluyor neler, birde sen kimliksiz cikiyorsun guya guyaaaaa yani..
Boyle konularda aklima hic senpatik seyler gelmez benimoha 18 yaşından küçük mü ? o zaman sevgilisi ?? ohaaa
kız bi soru sormuş sorduğuna soracağını bin pişman etmisleryardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. sorun çözüldü giriş yapabildim.
not:23 yaşında çalışan bir kadınım ve numara yapma amacım yok. hey allahım. bence entrika arayan arkadaşlar fazla aski memnu izlemesin.
Öyle 5 yıldızlı, ünlü oteller almazlar. Tatile gideceğiz yazmışsın, gidiyoruz yazmamışsın bence evden çıkmadan kimliğini al..kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Ohal gibi bir zamanda kimliksiz sehir disina cikmak.... ne diyebilirim..kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Hayır tabiki kimse kimliğini unutmuyor. Size normal geldiğine göre siz unutuyorsunuz herhalde? Eğer kimlik bu kadar önemli birşey olmasaydı, çalındığında kaybedildiğinde hemen koşup polise haber verilmez, tutanak tutulmazdı ve yenisi çıkartılmazdı değil mi? Ama siz kaybedince de amaaan ne var insanlik hali biraz da kimliksiz gezelim ölmeyiz ya diyorsanız bilemem tabiikız bi soru sormuş sorduğuna soracağını bin pişman etmisleryavvv insanlik halidir unutulabilir napsin kiz sanki siz hayatiniz boyunca hic önemli biseylerinizi unutmuyorsunuz
Ben kimliksiz şehir dışına çıksam, polis çevirse, yanımda da kocam olsa, kocam beynimi yer beynimi. Adam kendini sorgular nasıl bir kadınla evlendim ben diyeOhal gibi bir zamanda bende kimliksiz şehirdışına çıktım olmayacak bir durum değil aslında, fuara gidiyorduk. Çevirmeye girdik ama problem olmamıştı tc numaramı vermiştim, eşim yanımdaydı onun kimliği vardı.
Ben kimliksiz şehir dışına çıksam, polis çevirse, yanımda da kocam olsa, kocam beynimi yer beynimi. Adam kendini sorgular nasıl bir kadınla evlendim ben diyeBen de kimliğimi yanıma alamayacak kadar nasıl şuurumu kaybettim diye kendimi sorgularım... Değil buraya gururla yazmak, hiç kimseye anlatamam bu olayı... Takdir ettim sizi bravo
Benim kocam bu tür şeylere çok öenm veriyor. Karı-koca evden çıkmadan ocağı, ütünün fişini vs 3-4 kez kontrol edenlerdeniz. Kimlik unutmak bizim için büyük olay. Size hakaret etmek için yazmadım tabii ki. Ama biz bunca dikkate, birbirimize defalarca sormalara rağmen unutursak trajikomik bir an olur. O nedenle de sizin ve konu sahibinin yerine kendimi koyarak yapıyorum yorumuKendi üzerinizden anlatarak baya hakaret ettiniz yalnız. Gururla yazmadım "kimliksiz çıkmamıştır bu işte baska iş var" diyenler olduğu için olabiliyor dedim. Ortalığı birbirine katcak bişey yok bunda. Kimliğim ruhsatımın içinde durur genelde ama çıkartmışım, koyduğumu sanıyordum. Ruhsat yanımdaydı ama içinde kimliğim yoktu. İnsanlık hali. Bunun için şuursuz veya gerizekalı olduğumu düşünmüyorum.
Konu sahibinin yalan soyledigi belli yaniSiz ne den suphelendiniz
Kocaya kacmis olabilirmi ya da otele gitmedi gidecek piyasa arastirmasimi
Benim kocam bu tür şeylere çok öenm veriyor. Karı-koca evden çıkmadan ocağı, ütünün fişini vs 3-4 kez kontrol edenlerdeniz. Kimlik unutmak bizim için büyük olay. Size hakaret etmek için yazmadım tabii ki. Ama biz bunca dikkate, birbirimize defalarca sormalara rağmen unutursak trajikomik bir an olur. O nedenle de sizin ve konu sahibinin yerine kendimi koyarak yapıyorum yorumu
Rahat olunca işiniz rast gitmiş işte bizim başımıza gelse polis kafayı bize takardı bir kere ceza kesmeden yollamazdı, zaten prosedür o şekilde 219 tl di sanırım. Ama konu sahibi doğruyu söylemiyor, ilk yorumumda belirtmiştim, konusu tutarsız. Tatile gidicem diyor yani henüz gitmemiş, gitmeden nasıl unutmuş acaba o kimliği? Hadi yolda farketti diyelim, siz olsanız böyle bir durumda açıp bilen birilerine yada otele mi sorarsınız yoksa burda konu mu açarsınız? Otele kimliğimi unuttum diyecek, yerler mi diye soruyor işin açıkçası.Aksine bişey olur mu acaba diye ben endişelenmiştim. Eşim, abartma nolucak demişti. Büyütülecek birşey olmadı tc numaramı verdim. Yolumuza devam ettik. Bunun için kıyameti kopartmaya gerek yok, bizce.
Rahat olunca işiniz rast gitmiş işte bizim başımıza gelse polis kafayı bize takardı bir kere ceza kesmeden yollamazdı, zaten prosedür o şekilde 219 tl di sanırım. Ama konu sahibi doğruyu söylemiyor, ilk yorumumda belirtmiştim, konusu tutarsız. Tatile gidicem diyor yani henüz gitmemiş, gitmeden nasıl unutmuş acaba o kimliği? Hadi yolda farketti diyelim, siz olsanız böyle bir durumda açıp bilen birilerine yada otele mi sorarsınız yoksa burda konu mu açarsınız? Otele kimliğimi unuttum diyecek, yerler mi diye soruyor işin açıkçası.
Rahat olunca işiniz rast gitmiş işte bizim başımıza gelse polis kafayı bize takardı bir kere ceza kesmeden yollamazdı, zaten prosedür o şekilde 219 tl di sanırım. Ama konu sahibi doğruyu söylemiyor, ilk yorumumda belirtmiştim, konusu tutarsız. Tatile gidicem diyor yani henüz gitmemiş, gitmeden nasıl unutmuş acaba o kimliği? Hadi yolda farketti diyelim, siz olsanız böyle bir durumda açıp bilen birilerine yada otele mi sorarsınız yoksa burda konu mu açarsınız? Otele kimliğimi unuttum diyecek, yerler mi diye soruyor işin açıkçası.
tabikide almazlar buda soru mu.ancak çok ucuz özür dilerim ama hayat kadınlarının kaldığı otelllerde sormazlar orda da polis baskanı olma ihtamali yüzde yüz artık.kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?