kimliksiz otel

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu

Almazlar. Ama evde unuttuysaniz birisi resmini atsin size. Ciktisini alip verirsiniz.

Her akşam polise rapor gidiyor.Dandik oteller belki almıyordur ama diğerleri almak zorunda.

Kimliksiz insan dışarı çıkar mı yav hele de bu zamanda ? Dua edin bir çevirmeye takılmayn incik cıncık yaparlar üzerine bir de ceza yersiniz. Ayrıca oteli arayın sorun çünkü polis kayıtları genelde inceliyor .

hem de ohal dönemi...

Aa bak ben bu ihtimali unutmusum. Cevirme filan olursa cok sikinti olur. Gecen sehir ici bir kontrolde cevirdiler bizi. Yanimda ehliyetim vardi polis 15 20 dk filan oyaladi bizi yok ehliyet kimlik sayilmaz yok ohalde kimliksiz yasak. Yahu diyorum akilli kimlik basvurduk kargoladilar daha gelmedi. Ben anlamam diyor. Ters bir anina geldik sanırım. Sonra nasihat verdi gonderdi kimliksiz cikma diye. Polis cevirirse sikinti yasayabilirsin..

Kimliksiz almazlar.ayrıca kimliksiz çevirmeye girsen karakola , geceyi nezarette bile geçirebilirsin.ayrica yazlık bölgelerin çoğunun girişlerinde polis çevirme yapıp kimlik kontrolü yapiyor.nereye gidiyorsunuz tatile

Kimliksiz nasıl çıkarsınız dışarı bide otelde kalma gibi bir durum varken . Basit bir otel olsa kimlik istemezler belki ama lüks otellerde bu tarz şeyler önemlidir . Kimliksiz alacaklarını sanmıyorum.

Almazlar.kimlik ,tc yazan ehliyet,pasaport.
Benim ehliyette tc yok kimlik baska cantamda kalmisti almiyorlardi allahtan pasaport yanimdaydi.

Normalde belki ama ohal döneminde imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…