kimliksiz otel

Her akşam polise rapor gidiyor.Dandik oteller belki almıyordur ama diğerleri almak zorunda.
hayır hepsi alıyor. mecbur. jandarma bölgesi bile olsa bildirim yapıyorlar. benim komşum apart otel işletiyor.

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum :KK43: beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
ve ohal kapsamındayız kimliksiz nasıl dışarı cıkarsınız. yolda cevirme olsa gbt nize bakılacak. ve siz kendinizi ifade edecemeyeceksiniz...ayy ayyy

Aa bak ben bu ihtimali unutmusum. Cevirme filan olursa cok sikinti olur. Gecen sehir ici bir kontrolde cevirdiler bizi. Yanimda ehliyetim vardi polis 15 20 dk filan oyaladi bizi yok ehliyet kimlik sayilmaz yok ohalde kimliksiz yasak. Yahu diyorum akilli kimlik basvurduk kargoladilar daha gelmedi. Ben anlamam diyor. Ters bir anina geldik sanırım. Sonra nasihat verdi gonderdi kimliksiz cikma diye. Polis cevirirse sikinti yasayabilirsin..

Ehliyet kimlik sayılmıyor muymuş?

Tatile gideceksin gelecek zaman ama kimliğimi unutmuşum diyorsun geçmiş zaman. Tutarsız. Yoldaysan geri donup alacaksin o kimligi. Oteldeysen burda sorman cok sacma.Bu zamanda markete bile kimliksiz gidilmez içeri dahi atabilirler isteseler. bildiğim kadarıyla 219 TL de cezası var. Otele kimliksiz asla asla asla giriş yapamazsın o işi unut! Bence sen erkek arkadaşınla kalacağın icin kimlik bilgilerini otele vermek istemiyorsun besbelli. Malesef hiç olasılık yok. Geçmiş olsun

Eğer öyle birşey varsa iki kişilik değil tek kişilik tutun odayı. Erkek arkadaş tutsun. O giriş yapsın. Sonra sende odasına çık. 5 yıldızlı otelde hop kimsin nesin nereye çıkıyorsun demezler. Elini kolunu sallaya sallaya gidersin yanına. Ama sabah kahvaltısına katılamazsin muhtemelen. Ya da sen ayrıca dışardan misafir gibi gelip kahvaltıya ücret ödeyip katılabilirsin. Otelin şehir oteli mi yoksa tatil oteli mi olduğuna göre değişir.

Konu sahibiii nerdesin okadar insan yazdi bisi söle meraklandim valla

• Beğen
Reactions: KV_
Arkadaşımda kalıcam diyip çıkmış olabilir evden nasil dönüp bir daha arasın kimliği foto atın diye kaçamak işi bu belli yoksa kimliksiz cikilirmi planlı bir yere inşalla h küçük değildir

5 Yıldızlı otelde Resepsiyonda çalışıyorum,Birinin mail olarak görüntüsünü atması yeterli olur.Ehliyet varsa o da geçerli.
Fakat ezberinizdeyse tc numaranız ve doğum tarihide yeterlidir.Yardımcı olmaya çalışıyoruz biz.
Evli olup olmadıklarına bakılıyor mu gelen bay ve bayanın

Back
X