Kimse destek değil

Bi kaç fabrika ve işkura başvurdum esnaflar askeri ücretin çok altında çalıştırıyor
Asistanlık, büyük market ve ya mağzalarda kasiyerlik, hastane ve ya sağlık kuruluşlarında banko, karşılama vs çalışabileceğiniz çok farklı iş kolları var ki bunlar benim şuan aklıma gelen bir kaç tanesi...

Siz hazırdan sığınacak liman arıyorsunuz belli ki ne diyeyim anneniz babanız bu yaşınızda sizi alır o dayakçı kocanızın yanından inşallah da besleyip büyütmeye devam eder.

+1
kulak asmayın babanıza
biran önce iş bulun ve düzeninizi kurun
Allah yardımcınız olsun

Sizin ailenize özel bir durum değil.Maddi durumu çok iyi olmayan her aile böyle tepki verirdi bence. Yani işiniz olmadan anne baba bile bir yerden sonra bakmaz istemez. Bu durumda onları suçlamayın. Siz de belli yaşa gelmişsiniz iş bulamıyorum demekle olmuyor her yere başvurun illa bulursunuz. Eve destek olursanız anne ya da babanız da sizi evine alır.

Çocuğunuz yokmuş, bu şu durumda çok büyük avantaj. Ne annenize ne babanıza ihtiyacınız yok. Tek başınıza çalışıp hayat kurabilirsiniz.

Kimseye muhtaç olup durma çalış ayaklarının üstünde dur o aileni de hiç arama sorma şimdi bunu yapan ileride neler yapmaz kaç kurtul
Unutma
gönül almayi bilmeyene ömür emanet edilmez

Annemin maddi durumu çok iyi kendisine ait evleri arabaları İş yerleri var ama malesef maddiyat değil ailede olsa kimse elini taşın altına koymak istemiyor sanırım burdakilerin dediği gibi yapıcam kendi düzenimi kuracağım

Çocuğunuz olmaması en büyük avantaj.
Asgari ücretle bile işe girseniz bir apartta kalırsınız.
Faturalar vs verdiğiniz paranın içerisinde oluyor.

Dayagin neresini kucuk gorduler? Onun kucuk gorulecek yani mi var? Anne degilim ama biri kedime bile vursa kafayi yerim adam kizlarini dovuyor umurlarinda degil. Ogrenci evine cikin kendinize ev arkadaslari bulun oyle kira odemek daha kolay olur

Aile yapınızı bilmiyorum ama babanız sizi zorla geri götürmeyecektir diye düşünmek istiyorum. Şimdi ciddiye almıyor olabilir ama ısrarla ayrılmak istediğinizi söyleyin bir yandanda iş bakin, arkadaşlar birçok alternatif yazmış zaten.

Eş denen müsveddeden dayak yiyeceginize babanizın laflarını çekin biraz. İş bulunca daha kolay olur herşey.

Dayagin neresini kucuk gorduler? Onun kucuk gorulecek yani mi var? Anne degilim ama biri kedime bile vursa kafayi yerim adam kizlarini dovuyor umurlarinda degil. Ogrenci evine cikin kendinize ev arkadaslari bulun oyle kira odemek daha kolay olur
Evden sadece Bi kaç eşyamı alabildim tüm eşyalarm çeyizlerim evlenirken ailemin aldığı mobilyaları geri alabilirmiyim yanına kar bırakmak istemiyorum

calismiyorsunuz sanirim
bir is bulup kendinize duzen kurabilirsiniz
cocukta yokmus suan

Benden önce davranınız.Dogrudan iş ilanına değil de iş kura veya firmalara basvursun .En azından güvenli bir yer mi bu belli olur
Evet bnde onu dusundugum için iskuru onerdim birde şehir değişikliği bile yapabilir yeni hayat kurabilir önemli olan azim ve niyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…