Asistanlık, büyük market ve ya mağzalarda kasiyerlik, hastane ve ya sağlık kuruluşlarında banko, karşılama vs çalışabileceğiniz çok farklı iş kolları var ki bunlar benim şuan aklıma gelen bir kaç tanesi...Bi kaç fabrika ve işkura başvurdum esnaflar askeri ücretin çok altında çalıştırıyor
+1çalışıyormsunz? yada hiç fark etmez aileniz ne derse desin sizn kolunzdan tutup sokağa atacak değil. kulak asmayın iş bulun çalışın kendnizi toparlayınca kiraya çıkar hayatınıza devam edersnz çocugnz yok ise tabi. .
Marketlere baş vurun, her ilde şubesi olan mağazalara falan.Bi kaç fabrika ve işkura başvurdum esnaflar askeri ücretin çok altında çalıştırıyor
Annemin maddi durumu çok iyi kendisine ait evleri arabaları İş yerleri var ama malesef maddiyat değil ailede olsa kimse elini taşın altına koymak istemiyor sanırım burdakilerin dediği gibi yapıcam kendi düzenimi kuracağımSizin ailenize özel bir durum değil.Maddi durumu çok iyi olmayan her aile böyle tepki verirdi bence. Yani işiniz olmadan anne baba bile bir yerden sonra bakmaz istemez. Bu durumda onları suçlamayın. Siz de belli yaşa gelmişsiniz iş bulamıyorum demekle olmuyor her yere başvurun illa bulursunuz. Eve destek olursanız anne ya da babanız da sizi evine alır.
Yatılı bakıcı işlerine bakİş bulamıyorum çok zor durumdayım
Bu çok iyi bir fikir teşekkür ederimYatılı bakıcı işlerine bak
Huzur evi fln onlara başvur hem kalacak yer sıkıntısı olmaz
Hakkinda hayırlı olsun başka sehirlerede bak iş kurda yatılı ilanlara basvur seni bağlayan ailede olmayınca aynı yerde kalsan ne yazar kiBu çok iyi bir fikir teşekkür ederim
Bi kaç fabrika ve işkura başvurdum esnaflar askeri ücretin çok altında çalıştırıyor
Aile yapınızı bilmiyorum ama babanız sizi zorla geri götürmeyecektir diye düşünmek istiyorum. Şimdi ciddiye almıyor olabilir ama ısrarla ayrılmak istediğinizi söyleyin bir yandanda iş bakin, arkadaşlar birçok alternatif yazmış zaten.
Eş denen müsveddeden dayak yiyeceginize babanizın laflarını çekin biraz. İş bulunca daha kolay olur herşey.
Evden sadece Bi kaç eşyamı alabildim tüm eşyalarm çeyizlerim evlenirken ailemin aldığı mobilyaları geri alabilirmiyim yanına kar bırakmak istemiyorumDayagin neresini kucuk gorduler? Onun kucuk gorulecek yani mi var? Anne degilim ama biri kedime bile vursa kafayi yerim adam kizlarini dovuyor umurlarinda degil. Ogrenci evine cikin kendinize ev arkadaslari bulun oyle kira odemek daha kolay olur
Benden önce davranınız.Dogrudan iş ilanına değil de iş kura veya firmalara basvursun .En azından güvenli bir yer mi bu belli olurYatılı bakıcı işlerine bak
Huzur evi fln onlara başvur hem kalacak yer sıkıntısı olmaz
Evet bnde onu dusundugum için iskuru onerdim birde şehir değişikliği bile yapabilir yeni hayat kurabilir önemli olan azim ve niyetBenden önce davranınız.Dogrudan iş ilanına değil de iş kura veya firmalara basvursun .En azından güvenli bir yer mi bu belli olur
Koruma kararı cikaet polis eşliğinde gider alırsın heralEvden sadece Bi kaç eşyamı alabildim tüm eşyalarm çeyizlerim evlenirken ailemin aldığı mobilyaları geri alabilirmiyim yanına kar bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?