Kimse destek değil

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Dün uğradığım şiddet, hakaret, küfür sebebinden dolayı annemi aradım (tabi eşimle huzursuz sürekli tartışıyordk) eve kv flan geldi eşimle bir olup Bi ton laf saydılar annemde susup dinledi arkamda durmadı evine götürmek istemedi bende baba evine geldim oda çok istekli götürmedi fakat bana kimse destek olmuyor, anne baba ayrı ve herkes evime gitmem için baskı yapıyor beni ciddiye almıyor. Hatta yediğim dayağı bile küçük görüyorlar. Çok bunaldım babam 'haftaya size geleceğiz bizi nasıl karşılıcaksın' diye soruyor. Ciddi olduğumu anlatıyorum ama üzerine baskı kuruluyor. Ben şimdi ne yapacağım çok kötü durumdayım

çalış ve kendi ayaklarinin üzerinde dur. çocuğun yok bildiğim kadarıyla, gerekirse kadin sığınma evine git bir sureligine. uzun zamandır mutsuzsun hep yazıyordun buraya. kendine bu hayatı layık görme. ne anne ne de baba olabilmişler malesef, onlara muhtaç değilsin. allah yardımcın olsun.

çalışıyormsunz? yada hiç fark etmez aileniz ne derse desin sizn kolunzdan tutup sokağa atacak değil. kulak asmayın iş bulun çalışın kendnizi toparlayınca kiraya çıkar hayatınıza devam edersnz çocugnz yok ise tabi. .

Çocuğunuz yoksa hayatınızı idame ettirmek için hiç kimsenin yardımına da ihtiyacınız yok demektir. Çalışıp kendi hayatınızı kurabilirsiniz. İşte o zaman bugün size sırtını dönenler sizin hayatınıza dahil olmak için kapınızı çalacaklar.
İş bulamıyorum çok zor durumdayım

Çalışıyorsanız bir ev bulun size ve boşanın tek yaşayın hayatınızı. çalışmıyorsanızda öncelikle iş bulun, iş kura falan gidin iş ayırmayın bu olmaz yapamam demeyin kendi ayaklarınız üstünde durmanız şart bu durumda.

Bence arayin Annenizi babanizi size destek olup olmadiklarini sorun son bir kez altini cizeerek yoksa siz bavulunuzu toplayim cekip gidecegnizi belirtin ? acaba nasil tepki verirler

Calisip ayri eve cik
Ailendende kimseye kulak asma hatta gorusme bile.benim zor zamnimda yanmda olamayip.dayak yedigim haldr beni o adama geri yollamayan calisan aileye ben ailem demem

Back
X