Kimse tarafından beğenilmemek

Bunun güzellikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama neyle alakası var bilmiyorum 🤷
Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨 ben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.
Ay kaşe mühür imza 🤣

Yavrum esmayı yine çekte dişil enerji için başka şeyler yapman gerek. Çevrene karşı şefkatli olmak, sokakta bi hayvanı besle mesela düzenli olarak,başını okşa onu sadece bir canlı olduğu için sev karşılıksız. Mistik yol dişil enerji yaz bi izle başka tüyolar var
Benim dişil enerjim yüksek üzerine de çok Güleryüzlüyüm banada yollu diyorlar :kızgın:

Neden olmasın, neden yapılmasın .... bu şekilde olsa dert mi kalır zaten hayatta.evet genel bir toplumsal sorun bu.neden olmasın neden olmasın desek olacak mı sanki? 26 yaşına kadar olmamış işte ve yalnız olmadığını bilmek bence destekleyici birşey.

İlişkiler konusunda şansiz insanlar olabilir, kimse yalniz ve tek degildir ama erkekler artik ilişki yaşamiyor kimseyle diye birbirini kandirmaya da gerek yok evden disari cikiyorsaniz.
Konu sahibi cevresinde ilişkisi olanlari goruyor zaten. Sokaga ciktiginizda bile bir suru el ele ciftler goreceksiniz zaten. Ha ilişkileri iyidir kotudur onu bilemem ama var yani. Erkekler iliski yasamiyor yerine biz daha iyilerini bekliyoruz diye motive edin bari etcekseniz. 😁

KISMET.... başka da açıklaması yok.
Vallaha ben anlamıyorum bir erkek genel olarak bir kadinda istediği özellikleri sayiyor mesela cilveli olsun, Güleryüzlü olsun,problemsiz olsun, trip atmasın,akıllı olsun,bakımlı olsun,güzel olsun,fiziği iyi olsun vs... sonra gidiyor bu saydığı özelliklerin tam tersi biriyle beraber olabiliyor.

İlişkiler konusunda şansiz insanlar olabilir, kimse yalniz ve tek degildir ama erkekler artik ilişki yaşamiyor kimseyle diye birbirini kandirmaya da gerek yok evden disari cikiyorsaniz.
Konu sahibi cevresinde ilişkisi olanlari goruyor zaten. Sokaga ciktiginizda bile bir suru el ele ciftler goreceksiniz zaten. Ha ilişkileri iyidir kotudur onu bilemem ama var yani. Erkekler iliski yasamiyor yerine biz daha iyilerini bekliyoruz diye motive edin bari etcekseniz. 😁
Tamam tamam kızcağız kara bahtlı kör talihli.intihar falan etsin bari.bir tek o bulamamış.evet herkes çatır çatır ilişkisini hayatını yaşıyor bir sen kalmışsın derdine yan demeliyim.hergün hergün buralarda sevgili bulamıyorum konuları da açılmıyordu sanki.empati yapamayacağınız bir konuysa susup oturun.bu konuda derdi olan birine yaptığınız yorum tam cinnetlik.çok çirkin bir hareket.

Son düzenleme:
Bu arada hiç de o kadar ilişki yaşayan kişi yok.ben hastanede çalışıyorum.kadın doğum acile gece 1,2 hasta ya geliyor ya gelmiyor.keza polikilinikler de öyle.eskiden vıgıl vıgıl olurdu.sıkıntı yaşayan insan çok işte.neresini inkâr etmek istiyorsunuz?.bizim eczanede 45 kişi var.4 kişi evli.herkes de 30 yaşında ve daha büyük.

Son düzenleme:
Vallaha ben anlamıyorum bir erkek genel olarak bir kadinda istediği özellikleri sayiyor mesela cilveli olsun, Güleryüzlü olsun,problemsiz olsun, trip atmasın,akıllı olsun,bakımlı olsun,güzel olsun,fiziği iyi olsun vs... sonra gidiyor bu saydığı özelliklerin tam tersi biriyle beraber olabiliyor.
Kriter falan yok.özellik de.hiçbir şeye bağlı değil işte.sen de sorgulama.nedeni yok bu durumların.kimlerin kimlerin sevgilisin var.

sen kendine olan inancını yitirmişsin farkında değilsin önce kendine inan. yaydığın enerji yüzünden belkide erkekler senin ilişki yürütebileceğini düşünmüyordur sen kendi hakkında böyle düşünürken onlar niye sana inansın farklı düşünsün değil mi. bulma uğrunada saçma ortamlara girme. itibarını auranı imajını vs... zedelediğini düşündüğün şeyleri en iyi sen bilirsin bunları törpüle. kendinin en iyi versiyonuna ulaş. fakat tek bir yerdede takılı kalma. gelişimini sınırlandırma. bu konuya verdiğin önemin ağırlığının merkezine kendini koy, karşı cinsin üzerinden o ağırlığı al (beklentiyi azalt)
hayatın olası bir getirisi olarak kabul edeceğin zamanı binevi arkaplana atıp bekle. bu esnadada kendini geliştirmeye devam et. inan hiç beklemediğin bir anda hayatına birileri girecektir.

GÖrüyorum tabi bir sürü ilişki hikayesi de dinleyip iyice depresyona giriyorum ama yalnız olan insan sayısı da çok fazla arttı. Bir sürü isteyip de olmayan arkadaşlarım var zaten çevremdeki çoğu arkadaşımın da ilişkisi olsa iyice depresyona girerdim

date applerini denediniz mi öyle tinder vs gibi abaza erkek dolu olan değil de daha makul insanların olduğu

Hangi esma varmış bu konuyla ilgili? Dini yorum olmasın özelden yaz istersen banlanma benim yüzümden 😂
O kadar çok çektim ki hangisini söyleyim ama bir yerden sonra bıraktım.
Sadece
Ve hüvel kaviyyül aziz esmasını geçen sene çekerken bi iki görücü çıkmıştı hayatımda ilk defaydı. Tekrar bu esmaya başladım

Arkadaşlarınızın bekar arkadaşları varsa söyleseniz sizi tanıştırmazlar mı ? Etrafınızdakilere de bu tip şeylere açık olduğunuzu söyleyin sizi uygun birileriyle tanıştırsınlar. Bir de erkeklerin çoğu kaybedecekleri savaşa girmez . Sert bir duruşunuz varsa yaklaşmaya çekiniyor olabilirler.
Önceden söylemezdim hiç ama artık bıçak kemiğe dayandığı için şakayla karışık söylüyorum
Yakın arkadaşlarım zaten ne kadar muzdarip olduğumu biliyor ama tık yok

Kafanıza göre esma cekmemelisiniz yarardan çok zarar görebilirsiniz. Evde bol bol adaçayı yakın, saçma gelebilir ama tuzlu suyla duş alın, tüm elektriği alıyor ve içindeki mineraller bedende denge sağlıyor.
vird haline getirmemeye çalışıyorum 1 2 ay çekip bırakıyorum.
tuzlu su aklıma geldikçe yapıyorum.
Aşırı nazar değiyor o da yıldızımın düşüklüğünden olsa gerek

Genel olarak böyle mi bilmiyorum ama benim karşıma pasif erkekler çıkıyor hep. Mesela konuştuğum biri vardı neredeyse 2 yıldır yazıyordu bana. Sonra anlamsız şekilde mesajlarıma görüldü bile yapmaz ortadan kaybolurdu. Sevgilisi olmadığını biliyorum ortak arkadaşlarımız var çünkü. Yine döner dolaşır yazardı ben de pek sallamadığım için cevap verirdim. Sonra buluştuk ettik hatta 2 kez buluştuk. Beni beğendiğini de biliyorum ama yine aynı şeyi yaptı. Bir kere buluşma teklif etti haftasonu için sonra haftasonu geldi yazmadı ben de yazmadım. Bir hafta sonra ee buluşmadık yazdı. Sen yazmadın ki dedim bana dediği laf “e sen de yazmadın” baktım bu işten bir cacık olmayacak bana yazdığında görüldü bile atmadım. Tekrar tekrar yazdı, her mecradan ulaşmaya çalıştı cevap vermedikçe hala yazıyor. Hayatında biri yok, öyle çok flörtöz biri de değil. Tamamen ilişki konusunda pasif biri olduğunu düşünüyorum. Birkaç kez daha denk geldim böyle. Mesela başka biri vardı “şuraya beraber gidelim” derken utanırdı. Afedersiniz sesi kıçına kaçarak söylemişti bu cümleyi :D Belki bana denk gelenler böyledir ama tuttuğunu koparan, birini isteyince peşine düşen erkekler(abazalıktan kaynaklı olmayan) çok az gibi sanki. Burada hep diyorlar isteyen yazar eder diye ama ben pek öyle göremedim.

sen kendine olan inancını yitirmişsin farkında değilsin önce kendine inan. yaydığın enerji yüzünden belkide erkekler senin ilişki yürütebileceğini düşünmüyordur sen kendi hakkında böyle düşünürken onlar niye sana inansın farklı düşünsün değil mi. bulma uğrunada saçma ortamlara girme. itibarını auranı imajını vs... zedelediğini düşündüğün şeyleri en iyi sen bilirsin bunları törpüle. kendinin en iyi versiyonuna ulaş. fakat tek bir yerdede takılı kalma. gelişimini sınırlandırma. bu konuya verdiğin önemin ağırlığının merkezine kendini koy, karşı cinsin üzerinden o ağırlığı al (beklentiyi azalt)
hayatın olası bir getirisi olarak kabul edeceğin zamanı binevi arkaplana atıp bekle. bu esnadada kendini geliştirmeye devam et. inan hiç beklemediğin bir anda hayatına birileri girecektir.
Yitirdim tabi olumsuzluk kümesi oldum çıktım. Bugün iyiysem ikinci gün düşüyorum. Ertesi gün çok iyi olcam diye kendime söz veriyorum kitaplar alıyorum okumak için üçüncü gün kendine teklif edenleri talipleri anlatınca eve gidip ağlıyorum
Ya geçenlerde biri bana laf arasınsa güzelim dedi ne kadar hoşuma gitti yavru köpek gibi ilgi istiyorum

Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨 ben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.
Sizin azgın bir tekeye ihtiyacınız var. Eli kolu durmayan havada karada götüren var öyleleride size gelmiyor. Çok isteyince olmazmış.

Genel olarak böyle mi bilmiyorum ama benim karşıma pasif erkekler çıkıyor hep. Mesela konuştuğum biri vardı neredeyse 2 yıldır yazıyordu bana. Sonra anlamsız şekilde mesajlarıma görüldü bile yapmaz ortadan kaybolurdu. Sevgilisi olmadığını biliyorum ortak arkadaşlarımız var çünkü. Yine döner dolaşır yazardı ben de pek sallamadığım için cevap verirdim. Sonra buluştuk ettik hatta 2 kez buluştuk. Beni beğendiğini de biliyorum ama yine aynı şeyi yaptı. Bir kere buluşma teklif etti haftasonu için sonra haftasonu geldi yazmadı ben de yazmadım. Bir hafta sonra ee buluşmadık yazdı. Sen yazmadın ki dedim bana dediği laf “e sen de yazmadın” baktım bu işten bir cacık olmayacak bana yazdığında görüldü bile atmadım. Tekrar tekrar yazdı, her mecradan ulaşmaya çalıştı cevap vermedikçe hala yazıyor. Hayatında biri yok, öyle çok flörtöz biri de değil. Tamamen ilişki konusunda pasif biri olduğunu düşünüyorum. Birkaç kez daha denk geldim böyle. Mesela başka biri vardı “şuraya beraber gidelim” derken utanırdı. Afedersiniz sesi kıçına kaçarak söylemişti bu cümleyi :KK70: Belki bana denk gelenler böyledir ama tuttuğunu koparan, birini isteyince peşine düşen erkekler(abazalıktan kaynaklı olmayan) çok az gibi sanki. Burada hep diyorlar isteyen yazar eder diye ama ben pek öyle göremedim.
Sesi kıçına kaçanı kaçırmasaydınız keşke.Sonra açılırdı belki bazı erkekler gül gibidir ilgi gösterince açılır🤣

Back
X