- 4 Şubat 2022
- 2.871
- 6.910
- 108
Libido sorununu realistik "şeyle" çözdüNasıl ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libido sorununu realistik "şeyle" çözdüNasıl ?
Tuzlu suyu düzenli yapın inanın çok fark ediyor denge için.vird haline getirmemeye çalışıyorum 1 2 ay çekip bırakıyorum.
tuzlu su aklıma geldikçe yapıyorum.
Aşırı nazar değiyor o da yıldızımın düşüklüğünden olsa gerek
Sesi kıçına kaçanı ne demek ?Sesi kıçına kaçanı kaçırmasaydınız keşke.Sonra açılırdı belki bazı erkekler gül gibidir ilgi gösterince açılır![]()
Libido sorununu realistik "şeyle" çözdü![]()
Başka bir arkadaşa cevap yazdım.Sesi kıçına kaçanı ne demek ?
O kıçına kaçan baya flörtöz biri aslında ama bana karşı bir garipti. Mesela onun yaşadığı şehre taşınmıştım buluşmak görüşmek istediği her halinden belliydi ama storylerime alakasız alakasız şeyler yazıyorduSesi kıçına kaçanı kaçırmasaydınız keşke.Sonra açılırdı belki bazı erkekler gül gibidir ilgi gösterince açılır![]()
Sana da yetebilecek adam daha doğmadı benceErkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusuben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.
Öyle aşksız sevgisiz kaldım ki en azından deneyim olurdu diyorumSaçma sapan tipler olucağına hiç olmasın daha iyi bence
Herkesin sana sevgi duyacağını düşünme bence ortalık pislik dolu valla dikkat etÖyle aşksız sevgisiz kaldım ki en azından deneyim olurdu diyorum
uzaktan normal gibi geliyor ama içinde boşluk oluyor o eksikliği çok büyük hissediyorsun
Belki vardır?Nasıl yani? beğenilmediğini düşünüyor diye eksik bir tarafı mı olacak.
Anladim bunun ki geçici kacmiş kicinaO kıçına kaçan baya flörtöz biri aslında ama bana karşı bir garipti. Mesela onun yaşadığı şehre taşınmıştım buluşmak görüşmek istediği her halinden belliydi ama storylerime alakasız alakasız şeyler yazıyorduBir keresinde gözüme sigara kaçmıştı elimle gözümü kapattım canım yandığı için ve bakışını hiç unutmuyorum içi yandı çok etkilenmiştim
![]()
Ohoo ona gelene kadar ne eksik insanlar var hepsi de evli barklı.Belki vardır?
seni anlıyorum bunları düşünmek nasıl hissettiriyor biliyorum hepimiz insanız sonuçta robot değiliz duyguları yaşamaya ihtiyacımız var ilgi sevgi saygı aşk ruhumuzu besleyen duygulardandır. seni keşfedecek kişi çok şanslı inanki umarım kıymetin bilinir. fakat bilinçaltında bulunan mutluluğu başkasına bağlama kodunu silmeye çalış kendini sevmek için kendini mutlu etmek için eyleme geçiyorsun deniyorsun en azından bu çok güzel bilmelisinki hemen başarmak zorunda değilsin hemen mükemmele erişmek zorunda değilsin hemen mutlu olmak zorundada değilsin bunları bir başkasından elde edebileceğine inancın neden bu kadar yüksek bunları bir başkasındanda elde etmek zorunda değilsin. kendine biraz izin vermelisin. bilinçaltın ve otokontrolün üzerinde gelişime gitmen gerekli. yoksa ilk gördüğün ilgiye sevdiye kanarsın. biliyorum hasret duyduğun şeyler ama bu kafaydayken sen seni bağımlı kılar karşı tarafa hep istediğin o kişiyi bulsan bile bunun sana ileride çok daha büyük bir zararı olma ihtimali var o yüzden diyorum önce kendini besleyebilmelisin ve karşı tarafıda kendini besleyebilen birisiyse hayatına almalısınki birbirinizi beslemekle yorulmak yerine birbirinizden dolup taşanlarla mutlu olabilesinizYitirdim tabi olumsuzluk kümesi oldum çıktım. Bugün iyiysem ikinci gün düşüyorum. Ertesi gün çok iyi olcam diye kendime söz veriyorum kitaplar alıyorum okumak için üçüncü gün kendine teklif edenleri talipleri anlatınca eve gidip ağlıyorum
Ya geçenlerde biri bana laf arasınsa güzelim dedi ne kadar hoşuma gitti yavru köpek gibi ilgi istiyorum
Canısı çok klasik olacak ama özgüven çok önemli, yani dişil enerjinin taşla veya diğer şeylerle nasıl olur bilmiyorum ama videolar izle,sosyal ol, konuş hoş sohbet ol, gülümse güler yüzlü ol ve bakımlı ol..mesela hep güzel kokmalisin bence çok önemli, benim de eşimden önce sevgilim olmamıştı ama görüşmek isteyen çok olurdu benim içime sinmezdi kişiler ama çok isterdim hayatımda biri olsun çünkü sevmek sevilmek çok güzel haklısın,bu sebeple biraz daha cilveli ol,giyimine vs dikkat et, bu güzellikten çok verdiğin enerji ile alakalı...bir de samimi ol çok soğuk durma böyle fikir fikir derler ya o şekil, ben bile öyle kızları daha çok seviyorumAuram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Çok güzel yazmışsınız. Bunların farkındayım bağımlı olma merkeze koyma ihtimalim çok çok fazla. O yüzden bu konuları düşünmek istemiyorum aşk meşk sevgi erkek eş sevgili yokmuş gibi hayatıma devam etmek istiyorum ama her şey bunu hatırlatıyor benim niye yok ben niye bir insan evladı tarafından beğenilmedim sevilmedim bir kişi bile peşimden koşmadı vs vsseni anlıyorum bunları düşünmek nasıl hissettiriyor biliyorum hepimiz insanız sonuçta robot değiliz duyguları yaşamaya ihtiyacımız var ilgi sevgi saygı aşk ruhumuzu besleyen duygulardandır. seni keşfedecek kişi çok şanslı inanki umarım kıymetin bilinir. fakat bilinçaltında bulunan mutluluğu başkasına bağlama kodunu silmeye çalış kendini sevmek için kendini mutlu etmek için eyleme geçiyorsun deniyorsun en azından bu çok güzel bilmelisinki hemen başarmak zorunda değilsin hemen mükemmele erişmek zorunda değilsin hemen mutlu olmak zorundada değilsin bunları bir başkasından elde edebileceğine inancın neden bu kadar yüksek bunları bir başkasındanda elde etmek zorunda değilsin. kendine biraz izin vermelisin. bilinçaltın ve otokontrolün üzerinde gelişime gitmen gerekli. yoksa ilk gördüğün ilgiye sevdiye kanarsın. biliyorum hasret duyduğun şeyler ama bu kafaydayken sen seni bağımlı kılar karşı tarafa hep istediğin o kişiyi bulsan bile bunun sana ileride çok daha büyük bir zararı olma ihtimali var o yüzden diyorum önce kendini besleyebilmelisin ve karşı tarafıda kendini besleyebilen birisiyse hayatına almalısınki birbirinizi beslemekle yorulmak yerine birbirinizden dolup taşanlarla mutlu olabilesiniz
özgüvenim kalmadıCanısı çok klasik olacak ama özgüven çok önemli, yani dişil enerjinin taşla veya diğer şeylerle nasıl olur bilmiyorum ama videolar izle,sosyal ol, konuş hoş sohbet ol, gülümse güler yüzlü ol ve bakımlı ol..mesela hep güzel kokmalisin bence çok önemli, benim de eşimden önce sevgilim olmamıştı ama görüşmek isteyen çok olurdu benim içime sinmezdi kişiler ama çok isterdim hayatımda biri olsun çünkü sevmek sevilmek çok güzel haklısın,bu sebeple biraz daha cilveli ol,giyimine vs dikkat et, bu güzellikten çok verdiğin enerji ile alakalı...bir de samimi ol çok soğuk durma böyle fikir fikir derler ya o şekil, ben bile öyle kızları daha çok seviyorum![]()
Acaba daha mı sıcak olsanözgüvenim kalmadı![]()
Bİrilerinin bana baktığını hoşlandığını düşündüğüm kim varsa ya başkasını seviyormuş ya da sadece öküzğn trene baktığı gibi bakmakla kaldı.
Kimse adım atmadı