• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse yokmuuuuuuuu

kendımı trafığın ortasında kalmış gıbı hıssedıyorum üüff şu kırmızı ışık bı yanmadı :18::18::18:

çok şirinsiniz ya ben burda yeni üyeyim demiştim nasıl arkadaş olunur soru sorma sayfaları falanmı var konulara göre nebilim bunun gibi şeyler çiok yaşayın o kadr güldürdünüzki beni aklımda olanda giti:))

çok şirinsiniz ya ben burda yeni üyeyim demiştim nasıl arkadaş olunur soru sorma sayfaları falanmı var konulara göre nebilim bunun gibi şeyler çiok yaşayın o kadr güldürdünüzki beni aklımda olanda giti:))

soru sorma sayfalari yok geyik topiklerine takilip arkadas edinebilirsin ama sana gerek kalmadi butun kk ile tanistin zaten :9:

baskin basanindir :8::9:
:27::27::27:

Allah baska dert vermesin bacim,bundan kolay ne var el birligiyle hallederiz biz gel hele soyle yamacimiza :27: :60:

daha önce bir arkadaş da açmıştı böyle bir konu kimseyi göremiyorum ben yazmış sürekli ama konu açmayı nasıl beceriyolar bende onu anlamıyorum :1: bence şuan çözmeye çalışıyo ve yorumları görmüyo

aaa rüzgar gülü espirimi çaldın ben yapıcaktım onu :27::27: valla ben muneyi aşağıda görür görmez yokolurum söylim piston aşağı düştüüüü :4::4::4::4:

Back
X