Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şirinsiniz ya ben burda yeni üyeyim demiştim nasıl arkadaş olunur soru sorma sayfaları falanmı var konulara göre nebilim bunun gibi şeyler çiok yaşayın o kadr güldürdünüzki beni aklımda olanda giti:))
aaa rüzgar gülü espirimi çaldın ben yapıcaktım onuvalla ben muneyi aşağıda görür görmez yokolurum söylim piston aşağı düştüüüü
![]()
çok şirinsiniz ya ben burda yeni üyeyim demiştim nasıl arkadaş olunur soru sorma sayfaları falanmı var konulara göre nebilim bunun gibi şeyler çiok yaşayın o kadr güldürdünüzki beni aklımda olanda giti:))
merhaba kızlarrr! Sizi de mi? uyku tutmadıı ??
aaa rüzgar gülü espirimi çaldın ben yapıcaktım onuvalla ben muneyi aşağıda görür görmez yokolurum söylim piston aşağı düştüüüü
![]()
![]()
ben de yeni üyeyim sabahtan beri nasıl konu açacağım diye geziniyorum ama bi yer bulamadım yeni üye olduğumiçin mi konu açamıyorum acaba ... hiç arkadaşım da yok. ay çok yalnız hissettim kendimi:))
Yok gardaş bizi arkadaş tuttu![]()
ben konuya cevap ver yazan yere tıklayıp yazıyorum konu açmış mı oluyorum... neyse ben biraz daha kurcalayayım tşk ii gclr
ben konuya cevap ver yazan yere tıklayıp yazıyorum konu açmış mı oluyorum... neyse ben biraz daha kurcalayayım tşk ii gclr