Kimseden çekmedim annemden çektiğim kadar

esmer06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
68
0
86
İstanbul
kızlar merhaba ,,uzun zamandır yoktum forumda ama büğün kendimi inanılmaz yanlız hissettim ve yazma ihtiyacı hissettim ..yoksa kendime zarar vermekten korkuyorum artık..
ben 28 yaşındayım yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim .ve benim ailemle yaşıyoruz.ama annem bana ufaklığımdan beri hayatı zehir etti ne çocukluğumu ne gençliğimi nede evliliğimi yaşamama izin verdi...ben orta birinci sınıftan beri yaz tatilleri olmak üzere ve liseden sonra bu zamana kadar hep köpek gibi çalışıp evime baktım çünkü baba yoktu başımızda kardeşim küçüktü ben o okusun diye üniv okuyamadım neyse şimdi büyüdü ve çok güzel bir mesleği var devlet memuru .bu yaşıma kadar herşeyimi kendim yaptım ne sevgi ne saygı ne şefkat hiç görmedim ve tatmadım eşimden hariç.annem beni çocukluğumdan beri hep dışladı bense ona tam tersini yaptı hastalandı yıllarca başımın üstünde taşıdım sanki ben değil de o benim çocugum muş gibi baktım.kendime almadım ona aldım kendim yemedim ona yedirdim şimdi allaha şükür doktorların yaşamaz dediği annem hastalığı yendi sayılır.neyse kısa geçicem biraz , kocamada banada çok çektiriyor sürekli kavga sürekli evden kovma sürekli şiddet artık bıktım .kocam 30 yaşında ben 28 hala canı sıkıldımı bize evden atıyor sanki bize o bakıyor gibi .ama iş ciddeye binince bir sürü yalan ihanet ve suçlama bi bakıyorsunuz ki sizi suçlu çıkarmış.artık evliliğim bile sallanmaya başladı bir çocuk istedik ona bile karşı çıktı .zaten allah da bize şimdilik evlat nasip etmedi .kızlar ben çok zor durumdayım geçen herşeyi bırakıp kendimi sokaklara attım bir daha dönmemeyi çok istiyordum ama gene mecbur kaldım ve eve döndüm .daha öncede eşimle birlikte gece sokaklarda sabahlamak zorunda bıraktı bizi. şuan için ayrı eve çıkmamız sözkonusu değil.çok borcumuz var ama ben her geçen gün herşeyden nefret etmeye başladım çünkü evimde huzur yok oturmamıza kalkmamıza yememize herşeyimize karışıyor ve en ufak şeyden kavga çıkartıp iftira atıyor susuyorsun kabahat cevap veriyorsun kabahat nasıl davranacağımı bilemiyorum hiç bişeyden ders almıyor .ben bu yaşadıklarımı hak etmedim .lüften bana biraz akıl verin destek olun ayakta durmakta zorlanıyorum.sizce ne yapmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir odalı da olsa ayrı eve çıkın..
Böyle olmaz ki..:çok üzgünüm:

annenin psikoljik sorunları olabilir. şiddet demişsin nasıl yani dayak mı atıyor.
hay allahım ya üzüldüm. aynı evde çok zor.

Canim seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde. Benim annemde tipki senin anneni anlattigin gibi biri. Ben bekarken hatta abilerimi babami doldururdu hep dövün sunu derdi bazen ikna etmeyi basarirdi birseferinde hem abimden hem babamdan hemde annemden birden dayak yedigimi bilirim, sanki birisinin gücü yetmiyormus gibi. Hicbirzaman arkadasim olsun istemedi kiminle arkadaslik ettiysem onlari arayip küfürler etti ailelerini arayip küfürler etti. Böyle bir ortamda sevgi görmeden büyüdügümü söylemek gereksiz olur herhalde. Cok sükür evliyim ama maalesef hala bize ne yapip edip satisiyor ama en azindan eskisi kadar degil.

Canim kendine ve esine bir iyilik yap ve ayri bir eve cikin. Görüsme annenle, tamam annendir atandir ama hersey biryere kadar. Onu degistiremezsin bu yastan sonra bari kendini kurtarmaya calis bu hep böyle dewam eder gider sonra.

insallah allah verecektir size bir evlat. Cocugun olunca onun böyle bir ortamda büyüsün ister misin? Ben kendi cocuklugumu hatirliyorumda psikolojikmen okadar kötü durumdaydim ki akliniza gelmeyecek zararlar verirdim kendime. Sen kendi cocugunda böyle olsun ister misin? Ozaman öyle olmamasi icin birseyler yap.

seni öyle anlıyorum ki canım.

benim annem de bana hiç sevgi göstermedi babamdan da boşanınca küçük kardeşimi bize 7 yıl göstermedi anlatsam neyse

canım başka bir eve çıkma imkanımız yok demişsin ama o ev sadece annenin evi değil senin babanın evi !

ve annen kadar sen de o evde hak sahibisin arasıra bunu ona hatırlatmalısın tabii çok sert bir biçimde değil ama bunun farkına varması lazım

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an evvel borçlarınızı bitirip kendi evinize çıkarsınız

Valla hastaysa da yakınlarda bir ev bulup oraya taşınacaksın, arada da anneni ziyaret edip halini hatını soracaksın...
Hasta hasta ama sıra huzur bozmaya evden kovmaya gelince hasta olmuyor...
Bu kadar borç varken niye evlendiniz, ev ev üzüne kurulmaz diyoruz neden annenizle aynı eve evlendiniz...
En iyi çözüm yakınlarda ama ayrı bir eve çıkmak, ne kadar borç olursa olsun neyapıp edin ayrı eve çıkın... Ayrı eve çıkmak belki borçlarınızı daha da arttıracak ama en azından evliliğinizi kazanacaksınız....

canım anne ve babalarımız başımızın üstünde yeri var dinimize göre eşinin annene bakmak gibi bir lüksü yok neyse diğer kardeşiniz erkek olarak annenizi yanına alması gerek zaten

bir ark.annesi de esinden bosanmisti kizi ark.uzaklastirmaya calistirdi simdi kocasindan ayirmaya calisiyor.sanirim kendileri mutlu olmadigi icin evladinin da olmasini istemiyorlar..yada zamaninda yasadigi seylerden seni sorumlu tutuyor olabilir.suclayacak birini ariyor..
dislerini goster derim sessiz kalma.annene elinden geleni yapmissin kardesine de..birazda o baksin annesine.en iyisi tasinman borclar hic bitmez..bir an once yavas yavas kendi hayatini kur..

ay imkanın varsa ayrılmay bak erkek kardeşın varmış baksın annenizeee
yoksa bu evlilikde biter anneniz yüzündeee
biran annenezde ayrılınnnn
--------------------------------------
bakınız ben bi şey yazacağım gercek bu
ben 26 yıldır evliğim babam ben iki yaşındakken ölmüşşşş
oralarıda geceleim ben kayın valdemde üç yıl kaldım şehre göc ettim tabiki annemde bende iki yıl once göç etmişti aynı yerlerdeyiz ama aynı mahalede
neyse zaman geldi biz ev aldık abim almanya yerleşti annem hastalandı
eşim dediki annen bizle kalsınn dedii
ben orda dur annem bizle kalamz ama evimizin altındaki daireden kalır dedimmm ve annem 10 yıldır bizim alt daireden kalıyorr
bi konuda çok iyi bi konuda hiç iyi değilllllll :olmaz:
yaşanır anlatılmazzz benim yaşantımmm anlatsam sayfalar dolar hangisini anlatıyımmm
işte size yol yakınken ayrılın dememim sebebi bu ben sizi çok çok iyi anlıyorummm by kendinize çiçi bakınnnn

annenin psikolojik sorunları var galiba
önce onu tedavi ettirmeni öneririm
işin gerçekten zor ama bencede evini ayır canım yoksa bu şekilde evliliğin biter

allah sabır versin size ne denebilirki başka. şartlarından dolayı ayrı eve çıkamıyorsun madem , annen sana kötü sözde söylese alttan alıp gülümsemeyi onu şaşırtmayı dene:CüvCüv: elbette kalp yerine taş taşımıyor ya kadıncağız! bi yere kadar zıtlaşır sonra bakmışsın oda yumuşamaya başlar , neden olmasın sonuçta annen yerimseniben

galiba ayri ev gercekten de tek cözüm gibi görünüyo simdilik kücük bi eviniz olsa esinizle huzurlu bi yuvaniz olmasi icin yeterli olucaktr ALLAH yardimciniz olsun opuyorumnanaktan

ayrı eve çıkmaktan başka çare kalmıyo borç var diyosun bu şartlarda mümkün olmasada oldurmaya çalış yoksa huzur yok .........

Bencede canim imkansiz diye birsey yoktur. Ona ayri bir ev tutabilirsin, yaninada bir bakici tutabilirsin. Sonra icin rahat etsin diye SIK SIK kontrol edebilirsin, bütün bunlar biraz tuzlu olabilir ama o para senin huzurundan degerli degildir.

Üstelik sen onun öz evladisin sen sonuna kadar dayanabilirsin ama ya esin birgün dayanmak istemezse? Zaten huzurumuz kalmadi diyorsun, allah korusun bu olaylar yüzünden yuvan yikilirsa napacaksin..

Back
X