Kimseden çekmedim annemden çektiğim kadar

bence bebek fikrine ara verip, öncelikle hayatını düzene sokmalısın. kardesin de çocuk değil anladığım kadarıyla, ve annen ona daha düşkün.. üzerinde çok da emeğin var o çocuğun. ondan yardım istesen?
annenle oturup konuşmayı denese..

Valla madem ayrılman mümkün değil,onunla yaşamak zorundasınız.O zaman anneni hemen bi psikiyatra götürüp durumu anlatın.Ona ilaç versin.Mutlaka farkedecektir.Ama mutlaka ikna edip götürün.Evi ayıramayacaksanız tek çözüm bu görünüyorrr.....bilmiyorumkismile

annenizi bir uzmana götürmelisiniz bence, sebepsiz yere huzursuzluk çıkartması normal değil..

insan hayata bir kere geliyorsa anneniz bencillik yapıp hep bana diyorsa.birazda siz bencil olun evinizi ayırın hatta aranıza baya bir mesafe koyun biraz yalnız kalsın bakın nasıl kendine geliyor. anneniz alışmış sizin onu sırtınızda taşımanıza ki bir anne neden bu kadar bencil olur oda ayrı bir tartışma konusu. ama biraz kendinizi ve sağlığınızı düşünün. annenizin sağlığına üzülürken siz daha kötü durumlara gelebilirsizniz. birazda kendiniz için yaşayın size tavsiyem.

gitmiyor hayatım doktora gitmeyi kabul bile etmiyor.sonra daha kötü şeyler yaşanıyor ,,ve herşeyden önemlisi benden başka kimseyi gelecekte yanında istemiyor çünkü benden hariç hiç kimsenin onunla yaşayamayacağını çok iyi biliyor.herkes mutlu mesut yaşasın yuvasında ben ise onun kahrını çekeyim istiyor

Ay senin işin çok zor yaa.Üzüldüm valla zor durum.Ne diyeceğimi bilemedim.Allah sabır versin sana.:Saruboceq:
(Acaba eşin ona biraz setleşse kötümü olur ki?Hani belki çekinir ondan.fisfisfis)

canım bunu düşünmek doğru mu bilmiyorum ama , öz annen olduğuna emin misin ?eyvahedigeldismile çok özür dilerim aklıma bu geldi.. öz anne evladına bu kadar eziyet eder mi.. ? dişinizden tırnağınızdan arttırın,ayrı eve çıkın derim..Allah sabır versin, annene de hidayet..

en büyük bela ve dert kendini yetiştiremeyen ve günümüze ayak uyduramayan anneler

anneler ya onlar haklı yani eleştirsen sen suçlu duruma düşersin hayırsız evlat olursun ama toplumda görüyorum yaşlanmış ama bir türlü insan olamamış anneler var

yapacak birşey yok anneni ölene dek çekeceksin toplum anında sana kötü evlat damgası vurur yoksa ne yaşadıklarını bilmeden:kahve:

HAY ALLAH.. AKIL ALIR GİBİ DEĞİL .. YANİ Bİ ANNE YAVRUSUNUN MUTLUĞUNU İSTEMEZMİ .. NEDEN BÖYLE. ÖNCEDEN DE BÖYLEMİYDİ..? YOKSA SON ZAMANLARDA DAHAMI ÇOK SORUN YAŞATIYOR SİZE? EŞİN GERÇEKTEN ÇOK ANLAYIŞLIYMIŞ HER ERKEK BUNU KABUL ETMEZZ ..? ET TIRNAKTAN AYRILMAZ İŞTE ANNE O SONUÇTA. SEN YİNE SIK DIŞINI HİZMETİNİ YAP YANİ NE DENİR Kİ BAŞKA bilmiyorumkismile AKŞAMLARI ERKEN ÇEKİLİN ODANIZA HANİ FAZLA EŞİNDE VARKEN ÇOK GÖRÜŞMESİ ÇOK TARTIŞMA OLABİLİR. YETERİNCE ASGARİYE İNDİR YANİ BİLEMİYORUM İKİ TARAFI DA İDARE ETMEYE ÇALIŞ. ANNENLE KONUŞMAYA ÇALIŞ ONU KIRMADAN :gitme:

bence ilk fırsatta o evden taşınmaya bakın. evleriniz ayrı olsun ama gün içinde annenizin yanında olun ona bakın. yani fırsatınız varsa yakın bir ev tutun tek oda da olsa çıkın bence o evden.
eşiniz işteyken gün içinde dediğim gibi annenize yardımcı olursunuz. ne kadar canınızı sıksa da en azından eşiniz rahat eder akşamları da evinizde rahat edersiniz.

bir oda ev sizin huzurlu olmaniz icin yeterde artar bile.
nasil anneymis bu böyle cocugunu sokaga atacak kadar.

Merhaba esmerciğim annen yıllardır yokluk içinde ve hastalıklarla bir ömür geçirmiş ne yazık. Bunda tabii ki sizin suçunuz yok, çocukluk zamanlarınız çok kötü geçmiş. Annenizin psikolojisi bozuk. Siz şimdi evlendiniz mutlusunuz o ise aynı hayatı yaşamaya devam edecek, hıncını da sizden çıkaracak en yakınında siz varsınız. Bu durumda herkesin söylediği gibi ayrı bir eve çıkmazsanız bu saldırılardan kurtulamayacaksınız ve evliliğiniz ciddi hasar alacak. Annenizle aranızı bozmadan onun kalbini çok kırmadan ayrılın, gerekirse psikiyatriste götürüp tedavi imkanı sağlayın. Mutsuz olan bir insanın çevresindeki mutluluklara katlanması zor, yaşadığınızın nedeni bu. Ayrıca her kadın çocuk doğurabilir ama anne olmak farklı birşey, her yaptığına kızmayın bir anne bunu mu yapar diye. Öptüm sizi hoşçakalın.

Back
X