kimseden çekmedim eltimden çektiğim kadar:)

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
arkadaşlar artık işin cılkını çıkaran bir eltim ve annesi var. bu c.tesi eşimin halasını ziyarete gittik (eltimde vardı) umreden döndüğü için. sorunsuz bir gün geçirdim çünkü artık konuşmuyorum kendileriyle. asıl şoku pazar günü yaşadım. pazar günü arkadaşımıza davetliydik eşim ve oğlum kapı önünde beni bekliyorlardıki bir bayan sesi duydum bir baktım eltimin annesi. içeri buyur ettim konuşmalarımız aynen yazıyorum
ben: buyur gel otur bizde arkadaşa gidiorduk
e.annesi: halaya gitmişsiniz ben kızıma giderseniz benide getirin demiştim ama getirmedi
ben: zaten yılda bir gidiyoruz birde arabaya zaten zor sığdık.
e annesi: iyi alt kattaki yenge gitmediyse eşin bizi alsın halaya götürsün
ben: kusura bakma ben c.tesi de çalışıyorum bir pazarım var o günüde eşimle ve çocuklarımla geçirmek istiyorum .
e.annesi: bir günde beni gezdirin ne olucak???????!!!
ben: kimseye gezdirme lüksüm yok pazarımı seni gezdirerek harcayamam bir ikincisi üsküdardan kalkan otobüsler var yenge hanım evi biliyor beraber biner gidersiniz illa otobüse binmem diorsan oğlununda arabası var 5 kuruş ver oğluna seni halaya götürsün.
e.annesi: yolu bilmiyorki
ben: arasın eşimi yolu tarif eder
e.annesi: kızımdan hayır yokken senden de gelmez zaten
ben: evet aynen katılıyourm kusura bakma
dedim ve evden beraber çıktık
şimdi size soruyorum ben eltimin annesini gezdirmek zorundamıyım ben onun kızıyımdabenim mi haberim yok?

eşim eltime söyleme diyor ama içimdeki ateş söyle diyor ne yapayım

Son düzenleme:
bu kadın işini baaşkalarına gördürmeyi mi sever ya da önceden tatsız olaylarınız oldu mu yine ona göre yorum yapacam da

kızı ve kendisi o kadar sömürmeyi severlerki anlatamam . eski konularımda da var .

hiç anlatma o zaman eltine mesafeyi de koyun yeter
eltinde sana hak mı verecek sanki bu şekilde yaptıgın gibi ağızlarının payını verirsin olru biter
o kadar da kafa yorma kendine edersin onlar bundan sonra düzelmezler de zaten...

hiç anlatma o zaman eltine mesafeyi de koyun yeter
eltinde sana hak mı verecek sanki bu şekilde yaptıgın gibi ağızlarının payını verirsin olru biter
o kadar da kafa yorma kendine edersin onlar bundan sonra düzelmezler de zaten...

yok ben elti hanfendiyi bozmak için söylemek istedim yoksa düzelmesi için değil. geçmiş konularımabakarsan arabam pert çıktı diye bir göbek atmadığı kalmıştıda. gerçi utanmaz dimi

karıştırdın galiba senin kızın ben değilim deseydin de anlasaydıkaydirigubbakcemile4
gerçi yine anlamasını sağlamışın,onu kızı olmadığını,
sohbetlerinizde gerekince açık olmuşsunuz,anlamalı artık

birde eşiniz niye eltinize söylemenizi istemiyor,
size eltinizin annesi size trip yapıp senden hesap soruyorsa sende eltine söyleki durumu analsın,

mesafeli davran hatta soğuk davran anlasınlar onlarla muhatap olmak istemediğini yoksa azıcık yüz versen astarını isteyecek türden insanlar sanırım bunlarbilmiyorumkismile

karıştırdın galiba senin kızın ben değilim deseydin de anlasaydıkaydirigubbakcemile4
gerçi yine anlamasını sağlamışın,onu kızı olmadığını,
sohbetlerinizde gerekince açık olmuşsunuz,anlamalı artık

birde eşiniz niye eltinize söylemenizi istemiyor,
size eltinizin annesi size trip yapıp senden hesap soruyorsa sende eltine söyleki durumu analsın,

açık açık söyledim evet ama anlama zorluğu var kadında sanırsam tuhaf tuhaf yüzüme baktı sanki mecburmuşum gibi. birde dedimki ben daha abimle gezmeye gitmiyorum senimi gezdircem dedim ne dese beğenirsiniz neden abin yatalakmı? sanki kendisi yatalak . daha önce kendisi bizim mahaleye gelir gezer gezer akşam namazına yakın gelir kapımızı çalar beni eve bırakın diye . 1 oldu 2-3-4 5 incide bağırdım bende artık dedim geç kaldıysan erken kalk git. yada oğlunu ara gelsin alsın bu ne ya dedim . orda kayınvalideme diyor ki gelinin kızdı. sizce kızmakta haksızmmıyım. bana misafir olsan hadi bırakayım o mahalleye nasıl geliyorsa öyle gitsin.

Agzinin lafini vermissin bir daha cesaret etmez.. Kizininda haberi olur muhtemelen sorarsa dersin onada.. ne yaparsak kar kafasiyla yola cikmazlar en azindan

[QUOTE=Mert0403;13364279

Zaten çok güzel cevap vermişsiniz, gayet de yerini bulmuş..
Daha fazla düşünüp yormayın kendinizi..
Eltinize ne söyleyeceksiniz ki? Zaten bu hanım, kızına söyler bunu, saklamazki, öyle değil mi.

mesafeli davran hatta soğuk davran anlasınlar onlarla muhatap olmak istemediğini yoksa azıcık yüz versen astarını isteyecek türden insanlar sanırım bunlarbilmiyorumkismile

dün gittiğimiz yere onlarda davt edilmiş(eltim ve kocası) elinde mantıyla gelmiş dedim rica edersem eşime mantı olduğunu söyleme dedim (çok sever ama ben yemem) neden dedi zaten midem kötü bu geceyide sarımsak kokusuyla çekem dedim dememle mantı yiğen varmı dedi ve eşim tabiki mantımı yerim dedi bende arkadan yemiyceksin diye bağırdım ki nitekim yedirtmedim.güzellikle söylemişim yani ne var söylemesen dimi. sonra arkadaşlarımı çok iyi tanımıyor kendisi içli dışlı değil temizlediği evin muhabbetini anlatıyor arkadaşlarıma işte kardeşini (küfür) diye çağırıyor hahahah herkes dumur tabi bakıyorlar eltme işte dün gece hayatımda duymadığım küfürleri duyup yerin dibine geçtim arkadaşlarımın yanında saolsun.4 kişiyiz sadece o güldü küfürlere anlatıp anlatıp arkadaşlarım dondu kaldılar
:1no2:

ben olsam eltime söylerdim,
ben eltimin annesini çekmeye mecburmuyum ya bu nasıl bişey anlamaıdm gitti,
arkadaşım kendini güzel ifade etmişsin, hala daha gelirse aynı şekilde benide bırakın bende sizinle geleyim vs.gibi cümleler kullanırsa,bu kadının algılaması güç yada işine geldiği gibi anlıyor
bu kadar laftan sonra artık sizi rahatsız etmemesi gerekiyor,
ne kadar yüzsün bu ya
sanırım ilk başta mesafeyi iyi koyamamışsınız ki bu kadar rahat bir tavırla çat kapı gelip beni bırakırmısınız deme lüksüne sahip,ona bu hakkı kim verdi acaba:olmaz:

offf ya bu eltiler hep mi böyle ya görüşmesende illa bi yerde karşına çıkar ama takdir ettim seni ne demek beni gezdir hayır sana duble versiyon hem elti hem annesi :umursamaz:tavrını koy eltinede söylemek için acele etme o lafın yeri mutlaka gelir ozaman otutursun aklinialirimsmile

herşeye mana buluyorsun arkadaşım sende :delphin:
yok işimiz var dersin olur biter, bu kadar kızmana içlenmene ne gerek var :kahve:

Back
X