- Emoji Skoru
- 102
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi mihrizehra
-
Teşwkkür ederimCahil bir erkekle yaşamanıza rağmen kendinizi geliştirmeye çalışmanıza çok mutlu oldum fakat bi yandan da yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ekonomik olarak bağımsızlık bu açıdan iyi olabilirdi çünkü ailelerin genel mantığı eşleri hep tekrar birleştirme üzerine. Umarım Allah yardım eder ve dilediğinizi yaparsınız…
öyle oluyormuki yani işkur istediğimix yere verirmi ?Eğitiminize uygun değil ama çocuğunuzun okulunda çalışsanız. Okul temizliği için işkur destekli eleman alıyorlar geçici süreli.çoçukşar okuldayken sizde orada olursunuz .ders çıkısıda çocuklar okulda yanınızda durur idare edersiniz.en azından bir miktar para biriktirisiniz .
Umarım iş sahibi olup güzel bir hayat yaşarsın bundan sonraÖnlisansı 1.5 yılda bitirdim dersleri üatten alarak 2. Sınıntayken dgsye girip lisansın 3. Sınofın 1. Dönemi ile 2. Sınıfın son dönemini bitirmiş oldum. Bu yıl haziranda da lisans mezunu oldum.
Umarım teşwkkür ederim.Umarım iş sahibi olup güzel bir hayat yaşarsın bundan sonra
İkisinde de alım çok oluyor diye biliyorum. Şansınız var bu kadar hızlı bitirdiyseniz akıllı birisiniz sınavı da yapabilirsiniz. Memur olursanız başka bir şehirde mutlu bir hayata başlarsınızBölüm ilahiyat öğretmen yada diyanette kkö olunabiliyor. Tabi şuan atanmadım .
Siz müdüre durumunuzu anlatın eğer okulda açık varsa belli şartları var okul sizi işkurdan talep ediyor.şuan okullar açıldı her okul alım yapıyor.şansınızı deneyin derim.öyle oluyormuki yani işkur istediğimix yere verirmi ?
M eğitime gitmeli ücretli öğretmenlikle başlayabilir o şekilde vardı din öğretmenimizSiz müdüre durumunuzu anlatın eğer okulda açık varsa belli şartları var okul sizi işkurdan talep ediyor.şuan okullar açıldı her okul alım yapıyor.şansınızı deneyin derim.
Her şart karşılanmadığı için herkes başvuramıyor.9 ay çalışıyorsunuz daha doğrusu 9 ay devlet destek veriyor .sonra çıkıyorsunuz.
Ücretliye başvurdum çıkmadıM eğitime gitmeli ücretli öğretmenlikle başlayabilir o şekilde vardı din öğretmenimiz
Tabi branşını bilmiyordum.yalnız çoçuklar mesele aynı okulda olmayabilirler.M eğitime gitmeli ücretli öğretmenlikle başlayabilir o şekilde vardı din öğretmenimiz
Yok vardı .Tabi branşını bilmiyordum.yalnız çoçuklar mesele aynı okulda olmayabilirler.
İlköğretim de din kültürü öğretmeni plmuyor galiba
Denk gelir inşallah. Allah yardımcısı olsunYok vardı .
yüz yüze gidip deneyin bir de. bu şekilde de oluyor. bir de keşke en başından lise kpss deneseyiniz şimdi işiniz çok zorlaşmış. hakkınızda hayırlısı ama bu kadar azimli bir kadın her şeyin üstesinden gelirÜcretliye başvurdum çıkmadı