Kimsesi olmayıp boşananlar bakabilir mi ?

Teşwkkür ederim

öyle oluyormuki yani işkur istediğimix yere verirmi ?

Önlisansı 1.5 yılda bitirdim dersleri üatten alarak 2. Sınıntayken dgsye girip lisansın 3. Sınofın 1. Dönemi ile 2. Sınıfın son dönemini bitirmiş oldum. Bu yıl haziranda da lisans mezunu oldum.
Umarım iş sahibi olup güzel bir hayat yaşarsın bundan sonra

Bölüm ilahiyat öğretmen yada diyanette kkö olunabiliyor. Tabi şuan atanmadım .
İkisinde de alım çok oluyor diye biliyorum. Şansınız var bu kadar hızlı bitirdiyseniz akıllı birisiniz sınavı da yapabilirsiniz. Memur olursanız başka bir şehirde mutlu bir hayata başlarsınız

Kimsesi olmayıp boşanan benim Benim çocuklarda küçük. Ben gün içerisinde ne yaparsam yapayım “Baba baba” diye sayıklıyorlar. Ben de adamın peşinden “Çocukları görüntülü arasana”, “Vaktin varsa gezdirsene” diye yalvarıyorum şu an. Ama maddi güvencesi olmayan da demişsin o ben değilim.

öyle oluyormuki yani işkur istediğimix yere verirmi ?
Siz müdüre durumunuzu anlatın eğer okulda açık varsa belli şartları var okul sizi işkurdan talep ediyor.şuan okullar açıldı her okul alım yapıyor.şansınızı deneyin derim.
Her şart karşılanmadığı için herkes başvuramıyor.9 ay çalışıyorsunuz daha doğrusu 9 ay devlet destek veriyor .sonra çıkıyorsunuz.

M eğitime gitmeli ücretli öğretmenlikle başlayabilir o şekilde vardı din öğretmenimiz

M eğitime gitmeli ücretli öğretmenlikle başlayabilir o şekilde vardı din öğretmenimiz
Tabi branşını bilmiyordum.yalnız çoçuklar mesele aynı okulda olmayabilirler.
İlköğretim de din kültürü öğretmeni plmuyor galiba

Ücretliye başvurdum çıkmadı
yüz yüze gidip deneyin bir de. bu şekilde de oluyor. bir de keşke en başından lise kpss deneseyiniz şimdi işiniz çok zorlaşmış. hakkınızda hayırlısı ama bu kadar azimli bir kadın her şeyin üstesinden gelir

Allah yardımcın olsun. Öncelikle senin ve çocuklarının can güvenliği en önemlisi. “Boşan, git” demesine rağmen iş ciddiye binince bazı insanlar hırs yapıp boşanmamak için ellerinden geleni yapabiliyor. Daha önce ayrılıp geri dönmüşsün “nasıl olsa yine döner” diye cesaretlendirmiş olabilir.
Kendini ve çocuklarını düşün, hakaret mesajları, tehditler vs. varsa mutlaka delil olarak sakla. Çocuklarla kolay değil biliyorum ama sınavına da az kalmış.
Eğer güvenliğiniz açısından ciddi bir risk yoksa biraz daha dayanıp atanmayı beklemek, sonrasında kendi düzenini kurarak boşanmak seni çok daha güçlü bir noktaya getirebilir.

`