- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Nasihat olabilir . Vazgeçtim yazdığımdaneşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi
ama sanki mutlu görünüyorum diye bu kadar da güvenip mutlu olma der gibi geliyor. bilmiyorum ya bende dedim ben anı yaşıyorum şuan güveniyorum, mutluyum sonrasını bende bilemem dedim. ben iyiliğin için söylüyorum diyor.Ee nasihat yani bu.
Kötü birşey göremedim ben.
sanki bu kadar da mutlu olma seninde başına ilerde bişey gelir der gibi geliyor ondan. bilmiyorum daha yeni evliyim 9 ay oldu mutlu görünmek de normal bişey gibi. derdim yok diye düşünüyorKötü şeyler yasamistir kendisi nasihat ediyor .Siz neden bir sebep arıyorsunuz ?
Güvenin tabi ki güvenmeden evlilik mi olur? Ama bir tarafınız da olası darbelere karşı hazır olsun. Hayatın ne getireceği belli değil. Sonra yıkıldım, yandım bittim kül oldum moduna girmeyin.ama sanki mutlu görünüyorum diye bu kadar da güvenip mutlu olma der gibi geliyor. bilmiyorum ya bende dedim ben anı yaşıyorum şuan güveniyorum, mutluyum sonrasını bende bilemem dedim. ben iyiliğin için söylüyorum diyor.
Bana da eşim der bazen. sen insanları benden iyi tanıyorsun ama yine de samimi olma der. muhabbet arasında konuşulan bir şey yanieşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?