Kimseye guvenmeyin..

İyi de 5 ayda mı bıktı 5 ayda mı usandı 5 ayda mı tukendi?

5 ay da az bir süre zarfı değil kusura bakmayın da. Yıllarca mı mücadele etmesini bekliyorsunuz? Daha ne yapsın adam? Erkek milleti bizim gibi ince ve pozitif düşenemez, dolayısıyla sabredemez de. 5 ay 150 gün demek, ben herkesten farklı olarak sizi haksız buldum

sürekli aynı hataları yapıyosan düzelmeyeceğini düşünmüştür. bi de eski ilişkininde bu sebeplerden bittiğini biliyosa dediği gibi mutsuz bi evlilik olacağını düşünmüş ve bitirmiştir.
sen neden hatalarını düzeltmedin madem farkındaydın?

Güven sorunum var sanırım..kimseye %100 olarak guvenip kendimi bırakamıyorum.anlık ruh halim cok cabuk degisiyor ama cok da sevdim.

Neden konu başlığı kimseye güvenmeyin sonuçta bir ilişki yaşamışsınız ve bitmiş kendinizde çok bunalttım kavga çıkardım diyorsunuz okadar evlenmeye meraklı adam ayrılmak için düşünmüştür mutsuz evlilik yapıcağına mantıklı olanı yapmış keşke kadinlarımızda bunu yapa bilse

İlkini sinirinizle bunaltıp kaçırmışsınız. Bunu da aynı şekilde hayatından bezdirip kaçırmışsınız. Hata bir kez yapılır, tekrar ederse hata değildir. Siz bütün ilişkilerinizde aynı şekilde davranmışsınız. Sonra vay beni kullandı terketti ahımı aldı... Ne ahı pardon? Zorla mı birlikte oldu sizinle, evlenme garantisi mi verdi, sözleşme mi imzaladınız? Bilerek isteyerek birlikte olmuşsunuz. 27 yaşında koskoca bir kadın olarak da getirilerini götürülerini hesaplamışsınızdır öyle değil mi?

isten cikinca cok bos vaktin oldu, ona yogunlastin haliyle. Bi sure konusma yazma. Seviyorsaniz zaten yine bi araya gelirsiniz. Kavgayla olmus gibi. Sende kendine bi an once is buk. Evde oturmaktan, can skintisindan oluyo hep boyle

Tabiki hesapladım.ama bi iliskide kavga ederken pat diye mesajla bitermi? Alır karsına konusursun.birlikte olma durumundan dolayı degil.kimse birlikte oldular diye olmicani bile bile sona yürümek zorunda degil.bu kisi bende olabilirdim.olmayacagını gören..ama ben biraz duzeltmeye calısırdım yani pat diye arkama bakmadan cekip gitmek bana göre degil.

isten cikinca cok bos vaktin oldu, ona yogunlastin haliyle. Bi sure konusma yazma. Seviyorsaniz zaten yine bi araya gelirsiniz. Kavgayla olmus gibi. Sende kendine bi an once is buk. Evde oturmaktan, can skintisindan oluyo hep boyle
19 gün oldu biteli..artık biraraya gelme durumu olmaz bence.

Güven sorunum var sanırım..kimseye %100 olarak guvenip kendimi bırakamıyorum.anlık ruh halim cok cabuk degisiyor ama cok da sevdim.
ama aynı zamanda onunla bi çok şeyi yaşayacak kadar da güvenmişsin ona?
bence sen onunla cinsellik yaşadıktan sonra sana çok daha fazla katlanmasını bekledin, ondan beklentin arttı?

Seven asik adam ne yapsan gitmez, ben de cok zor bir insanim kendimden esimden biliyorum, beni de kimse cekmez saniyordum. Oluyormus. Siz sizi hic bir kosulda birakmayacak, kosulsuz sevecek birini hakediyorsunuz her kadin gibi. O gelince bileceksiniz, üzülmeyin.

Siz güven sorununuz yüzünden hayatınızdaki erkekleri kaçırıyorsunuz farkında mısınız? Tedbirinizi tabiki alın ama evleneceğiniz adama güvenmiyceksiniz de kime güveneceksiniz? Evlilik güven ve saygının üzerine kurulur. Siz saygıyı da yitirmişsiniz şerefsiz demişsiniz adama, hakaretler dediğinize göre başka şeyler de dediniz. 5 ayda bıktı diyorsunuz da napsın adam? Unutun bence onu. O da en mantıklısını yapmış. Birdahaki ilişkilerinizde aynı hataları yapmazsınız umarım. Zira 5 ay bile dayanmaz kimse

ama aynı zamanda onunla bi çok şeyi yaşayacak kadar da güvenmişsin ona?
bence sen onunla cinsellik yaşadıktan sonra sana çok daha fazla katlanmasını bekledin, ondan beklentin arttı?
Olabilir..ben karsımdaki erkekten cok sey bekliyorum bu dogru.annem babam gibi herseye ragmen beni sevmesini hep yanımda kalmasını falan.cünkü ben de öyle bi insanım bi insanı seversem ihanet dısında hicbir sebepten onu bırakmam.

ne ara bunlar oldu...bitti...ayrildiniz ...istemedi artik.falan... toplam 5 ay diyorsunuz. ayrilik ne zmn oldu da barisma girisiminde bulundunuz v.s. biraz geri cekilin. belli ki karsi taraf umutsuzluga dusmus ki bu da cok normal zaten sizde hatalarinizi kabl ediyorsunz. sunu unutmayin ,hicbi erkek kendisine guvenmeyen ve huzursuzluk cikaran bi kadin ile evlenmek istemez ,sevgisinden olse evliligi istemez.
madem ki haksiz yonleriniz vardi,zeytin dalini uzattiktan sonra geri cekilmeliydiniz,hakaretler v.s. isi yokusa surmus.
ne diyeyim...olmamasi gereken ne varsa olmus.kolayliklar diliyorum

ama kendini karşında ki insanların yerine koyman gerekmiyor mu sence? o sana aynı şeyleri yapsa sana güvenmese incinmez miydin kırılmaz mıydın? ne kadar tahammül edebilirdin sana hiç bi şekilde güvenmeyen birine?

Eşimle kavga ettiğimiz de bazen o alttan alıyor bazen ben ... Dengeyi kuruyoruz.. Her ilişkiyi ayakta tutan işte bu dengedir.. 'Ben taviz vermem o koşsun ya da o taviz vermez ben koşayım' derseniz denge bozulur, ilişki de uçuruma yuvarlanır.

bence önce kendine güvenmen lazım. yani senin yanında ki erkeğin başka bi kıza bakmayacak kadar seni sevebileceğine inanmıyosun bence bu da kendine güvenmemenden ve kendini sevilecek biri gibi görmemenden dolayı oluyo muhtemelen.

Olabilir cünkü hep insanların sevgisini sorguluyorum.öyle sevgisiz bi cocukluk da gecirmedim ama hep böyle biri ilgilensin ki ondan daha ilgili bi sevgilim hic olmamıstı.hep böyle el bebek gül benek filmlerdeki gibi bisi bekliyorum galiba.olmayınca da hayal kırıklıgıyla öfkeleniyorum.benim kendimle de sorunlarım var.cirkin de degilim.ama kendimi guclu bulmuyorum.basarili bulmuyorum.

Niyetim seni üzmek degil öncelikle bunu belirtmek istiyorum.Benim anlam veremedigim konu birlikte olmussun.erkekler neden böyle akılları sadece seyine calısıyo o kadar düzgün aklı basında bi insan oldugunu düşünmüyorum öyle olsa seninle ilişkiye girip ortada bırakıp gitmezdi.sana kızıyorum arkadaşım hala o adamı Seviyo ce onun için üzülüyor olmana hayırlısı böyleymiş cnm demekki hiç degilse evlenmeden yüzünü görmüş oldun zor olacak ama üzerine çizgi cek ve bundan sonraki hayatın umarım dilediğin gibi olur.///zor bi durum///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…