Kimseye guvenmeyin..

bence sorunlarının temel sebebi kendini sevmemen beğenmemen. ailen sana istediğin kadar sevgi vermiş olsun ne olursa olsun sen kendini beğenmezsen sevmezsen hiç bi zaman mutlu olamazsın ve yanında ki insanları da mutsuz edersin böyle kaçarlar senden.

Yok onun daha fazla çaba sarfetmesi kesinlikle gerekmiyormuş sizin durumuzda, anlayışsızlıkla daha önce itham edilmişsiniz zaten, bu tarafınızı düzeltmek için çabalasaydınız muhtemelen şu an hala devam eden bir ilişkiniz olurdu.

Size sadık ama şiddet uygulayan, sizi hakir görüp başkasına da bakmayan biriyle yine de mutlu olmayada çalışmayın gelecekte. Bırakmak için tek sebebi ihanet gördüğünüz için onun yaptığına anlam veremiyorsunuz şu an ama insan sevdiğinin yanında mutlu olmak ister kapris çekmek değil. İşten ayrılmanıza o sebep olmadı, depresyona da o sokmadı dolayısıyla bu sebeğlerden çıkan kavgalara ancak belli bir yere kadar tahammül edebilirdi. :/

daha cok mucadele etmeliydi demissin de, anlatimina bakilirsa biktirmissin.. adam net sekilde soylemis; kim surekli suclanmak, guvenilmemek ister? dahasi, insanlar mutlu olmak ister beraberliginde degil mi? durmadan kavga cikaran, alttan aldigin halde sorun cikarmaktan vazgecmeyen ve degil duzelmek, tam gaz devam eden biri icin sen ne kadar cabalardin? duzelmeyecegini, degismeyecegini anladigi icin pes etmis.. net..

Bilmiyorum..hayırlısı buymus mu diyim kin mi duyuyim bilmiyorum.tek bildigim o sevdigini bir gün göremeden duramıcak biri.demekki cok sogudu.

Bilmiyorum..hayırlısı buymus mu diyim kin mi duyuyim bilmiyorum.tek bildigim o sevdigini bir gün göremeden duramıcak biri.demekki cok sogudu.
bence psikologa gitmelisin.
ve kendine geldiğin zaman eğer onu sevdiğini düşünüyorsan hala o zaman msj atarsın ' sana ettiğim hakaretler için özürdilerim senin şerefsiz olduğunu düşündüğüm için değil kendini kötü hissedip bana geri dönmen için bu şekilde konuştum kendimde değildim. artık hatamın farkına vardım ve kendime geldim. ' şeklinde.
bence büyük sıkıntıların var ve sorun sende bunu kabullen.

Himmm o da cok katiymis cnm hayirlisi neyse o olsun diyelim sana mi deli sizofren diyomus sanki kendisi o hareketleri sergilio yani su hayatima birini sokacam ne demek ben anlamadim

Cankm yanlış anlama ama davranışların cok tutarsız geldi bana neden bu kadar cabuk guvendin ki 8 yillik iliskinde guvenmeyip 5 ayda bu kadar hızlı yasamissin ki zaten erkeklere çok güvenmemek lazim hic bi zaman ben bunu bilir bunu söylerim

Birlikte oldugun icin omur boyu birakmamak zorunda degil ki.
Evliyim iki cocuk da yaptim, ama mutsuz olursam kocami dahi birakabilirim yani.
Bu hayata birilerini pispislamaya ya da kahir cekmeye gelmiyoruz ki.

önce gözünü boyamış,
sonra da çizdim oynamıyorum demiş.
gerçekten seven adam sapa sağlam durur.

Himmm o da cok katiymis cnm hayirlisi neyse o olsun diyelim sana mi deli sizofren diyomus sanki kendisi o hareketleri sergilio yani su hayatima birini sokacam ne demek ben anlamadim
Yani biriyle olucakmıs bende cıldırcakmısım...basta acaba gercekten biri var da ön hazırlık mı yapıyo dedim ama kesinlikle inkar ediyo onu da.

Ne olursa olsun ortada bir sebep yokken çok fazla abartıp ondan kabullenmesini bekleyemezsin
Kim olsa sıkılırdı
İnsanlar yıllarca işsizlik çekiyor o zaman gidip katil mi olsun, sonrada anlamaları lazımdı mı desin
Kusura bakma ama hem bunaltıp sıkıp hemde mecburmuş gibi dayanmalıydı diyemezsin

bence adam biraz dolmuş taşmış anladığım kadarıyla erkekler kaprise gelemiyor ama dedikleri gibi elde etme hisside var bunda ego tatmini yani ama canım yakın arkşdlrdan sevgili olmuyor ben 7 yıllık arkadaşımla sözlendim ve bitti tabuı bızımkı anne yuzunden ama bazen olmuyor işte biraz gayret lazım sanırım ilişkilerde

Ya kendisin
Yani biriyle olucakmıs bende cıldırcakmısım...basta acaba gercekten biri var da ön hazırlık mı yapıyo dedim ama kesinlikle inkar ediyo onu da.
Taniyo en azindan kesin aldatirim ben diye iyi olmus ayrılmaniz

Konunun başlığı ne alaka?
birlikte oldunuz diye evlenmek zorunda mısınız? size tecavüz etmedi ya?
ayrıldınız diye "kimseye güvenmeyin" demek saçma olmuş biraz.

Seviyor iseniz, hatalarınızı anladı iseniz özür dileyip tekrar denemek için bir araya gelmeye çalışın. olmuyorsa olmuyordur ama.

Valla yapılan yorumları aradaki konuşmaları okumadım. Sadece derdini okuyarak yorum yapıyorum. Abartmissin. Bak kendin de diyorsun. Isten çıktım tartışma çıkardım değişen bişey yoktu ama yetmedi falan filan. Yani ortada birsey yokken ben sıkıntı yaptim az biraz çekti sonra gitti diyorsun. Olabilir isten cikmissindir da o mu kovdurdu seni? Demem o ki suçu ne?
Bir de farkettim ki yazfiklarinda hep kendini ben söyleyim ben böyleyim diye uçlarını anlatmissin. Bence insan ilişkilerinde biraz daha ılımlı olmayı deneyebilirsin.

arkadaşım asla bir erkeğe güvenmeyeceksin. psikolojini ve yarını düşünerek sınırı bulunmayan ve malesef geri dönüşü olmayan yollara girmeyeceksin.erkeklerin ayrılırken kimi zaman ne kadar aşaglık oldabildiğini hepimiz biliyoruz artık. sen hayatına devam edeceksin eger imkanın varsa buradan çok duygum birtakım operasyonlar yaptırıyorlar git yaptır çünkü seninle bunu yaşayan adam gidip bakire birini arayacak. tüm diger kizları ortada bırakan erkekler gibi.bunlara müstehak bence.

Ailenizle tanıştırmamışsınız muhtemelen beni istemiyor demiştir. Bir yerde de haklı, siz onun aile ortamına girmişsiniz onu kendi ailenize layık görmemişsiniz gibi bir durum oluşmuş.
Şu da var seviyor olsaydı sizin kadar biraz daha mücadele edebilirdi ama etmemiş. Demekki bu ilişkide çok seven sizdiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…