Onun bir arkadası (erkek) benim bi kız arkadasım arkadaslar ve kız agzını aramak icin onlar ayrılmıslar biliyomusun demis o da evet öyleymis demis.kız biraz ustune gitmis nerden biliyosun falan.instagramda biriyle resimlerini gördüm sakın söyleme demis.söylüceksen de sakın ona söylemesin beni cok zor durumda bırakırsınız demis.kim oldugu net degil ama cok büyük olasılık patronunun kızı cünkü benimle ayrılmadan once instagramı twitterı kapatıcam takip ediliyorum fake hesaplardan diyodu.son kavga ordan cıkmıstı ben de ne var kabul etmessin olur biter demistm.ikimizin sürüyle resimleri vardı kapattı instagramı ayrıldık 3 gün sonra yeni instagram actı kilitli.ve twitterda birbirlerini takip ettigini buldum kızın adını buldum falan.daha once biz birlikteyken patronunun kardesinin yani kızın halası ona demis ki seni cık seviyorum ve begeniyorum seni yegenimle tanıstırmak isterim demis hayatında biri yoksa demis o da biri var ama beni böyle bisiye layık gördügünüz icin cok tesekkür ederim demis kapanmısmıs konu.böyle bisi vardı yani.