Kimseye guvenmeyin..

Oylelerinide cok gorduk ..aldatilmissan bile dedigim gibi zaten simariksin bence ben oncesi hakkinda konusuyorum yazdigin yorumlardan vs oralari okumadim bile bisey degismedi yani

Hayatımda beni şımarıklıkla damgalayan tek insansınız saskınlıkla okuyorum yani yazdıklarınızı.

Güzel yazmışsınız. Ne yaşadıysanız kendinizin ve karşı tarafın yaptıklarını tarafsız anlatmışsınız. Burda genelde tek taraflı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama o kadar alttan alan biri sizi sevmiştir. Bitirdikten sonra patronun kızıyla görüşmüş olabilir mi.

nasıl ya başka bi kadın mı varmış? nasıl öğrendin anlatsana?

nasıl ya başka bi kadın mı varmış? nasıl öğrendin anlatsana?

Onun bir arkadası (erkek) benim bi kız arkadasım arkadaslar ve kız agzını aramak icin onlar ayrılmıslar biliyomusun demis o da evet öyleymis demis.kız biraz ustune gitmis nerden biliyosun falan.instagramda biriyle resimlerini gördüm sakın söyleme demis.söylüceksen de sakın ona söylemesin beni cok zor durumda bırakırsınız demis.kim oldugu net degil ama cok büyük olasılık patronunun kızı cünkü benimle ayrılmadan once instagramı twitterı kapatıcam takip ediliyorum fake hesaplardan diyodu.son kavga ordan cıkmıstı ben de ne var kabul etmessin olur biter demistm.ikimizin sürüyle resimleri vardı kapattı instagramı ayrıldık 3 gün sonra yeni instagram actı kilitli.ve twitterda birbirlerini takip ettigini buldum kızın adını buldum falan.daha once biz birlikteyken patronunun kardesinin yani kızın halası ona demis ki seni cık seviyorum ve begeniyorum seni yegenimle tanıstırmak isterim demis hayatında biri yoksa demis o da biri var ama beni böyle bisiye layık gördügünüz icin cok tesekkür ederim demis kapanmısmıs konu.böyle bisi vardı yani.

belki arkadaşca cekilen resimlerdir, belki çıkmıyolardır.. ya da sizden ayrılınca tanışmıştır ki sizden ayrıldıktan sonra biriyle tanışması anormal değil.. yani ayrılığınıza o kız sebep olmadı bence..

Bir anda sevgi ask ona dair ne varsa bitti icimde ama yasadıgım his cok kotu sanki biri sizi metrobuste taciz etmis siz de vurmak icin yelteniyosunuz ama anında kacıyo.öyle bi his.aldatılmak enayi yerine konulmak cok kötü.hemde böyle adicesi.ve daha onceden benimle ilgili ortak bir tanıdıgımıza söyledigi yalan ortaya cıktı.yemin verdirmis kız bugun yeminini bozmak zorunda kaldı.gecen sene o hayatında biri oldugu halde beni öptü ve sonra yazmalara basladı ben kesinlikle olamayacagını imkansız oldugunu söyleyip geri cekilmistim ama sonra yine yazfı yani 10 ay boyunca beni ara ara taciz etti arayarak ederek.hergün hergün degil ama ara ara yaptı bunu.ama arkadasıma tam tersi olarak söylemis.

Buna inanmayı cok isterdim.en azından normal bir ayrılık acısı yasar hayatıma dönerdim ama öyle degil cünkü son zamanlarda whatsapa birlikte olan resimlerimizi koymuyodu ve sebep olarak patronundan cekindigini söylüyodu.ve son 1 ayda cok düsünceliydi tırnaklarını yiyip duruyodu.instagram kapama falan.bi degisiklikler oluyodu huzursuzdu.o huzursuz oldukca ben daha cok deseledim ben deseledikce iyice kötüye gitti.en yakın arkadası gecen hafta benimle görüsmek istedi görüstüm en yakın olmasa bile yakın bi arkadasıydı ve bana ona ben de güvenmem sırtımı dayamam bana da yanlısları oldu dedi.ve o gün bNa herzamankinden farklı davrandı insan hisseder ya öyle bisi ilk defa hissettim.ve sonra ona arkadasını benle görüsmeye sen mi yolladın dedim bana hicbisey yazmadı.arkadası yazdı hemen bana yazıklar olsun ben sana ondan gizli geldim sen görüstügümüzü söylemissin ne diyim sana ben sana sadece yardımcı olmaya calıstm ama böyle yaparak sen kaybedersin dedi.ertesi gün de bana yazdı ve ..... Yüzügü istiyo senden bana vericekmissin dedi.verdim evin oraya geldi.kutuyu uzattım eliyle böyle elime dokunmamaya calısarak aldı yani ondan süphelendigimi anladı ve geri cekildi sonra da sebep sadece senin haraketlerin altında baska bisi arama dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…