Kimseye paylaşamadıklarımız

ipad

sevgi
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
185
138
103
Orta yaşlarda bir bayanım çocukluk travmalarım yada eşimin bana yaptıkları yani gururumu kırışı gibi şeyleri kimselere anlatamıyorum sanki ben hataliymisim gibi yada yanlış bisi yaptımda bunlar oldu gibi bu ara çocukluğuma çok gider oldum hep bi mutsuzluk psikiyatriye gitmeyi düşündüm ama anlatamam ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim benim gibi olan yada bunları aşan varmı

Burada anlatin sizi tanimiyioruz sonrasinda yargilanmansiniz.Ben cocukluk tranvalarimi anlatsam burdan oraya yol olur.Annesiz buyumek zor.Destek de alin rahatlatacaksa.Ayrica esle olan sey hep kafada döner yalniz degilsiniz bu konuda.Sebebi bence bir ömür diye yola cikmak ve beklenti de olmak haliylee

Burada anlatin sizi tanimiyioruz sonrasinda yargilanmansiniz.Ben cocukluk tranvalarimi anlatsam burdan oraya yol olur.Annesiz buyumek zor.Destek de alin rahatlatacaksa.Ayrica esle olan sey hep kafada döner yalniz degilsiniz bu konuda.Sebebi bence bir ömür diye yola cikmak ve beklenti de olmak haliylee
Cvp için teşekkür ederim 41 yaşındayım kendime bile zor itiraf ettim kendimden bi'le saklamışım yılarca bugün çok kötü hissettim banyoya girerek kendime ağlayarak itiraf ettim ama yinede kendimi kötü isediyorum bi piskiatriye yazdım online görüşme için sonra vaz geçtim ayıp oldu adama

Acaba sırlarınızı özelinizi bilmesini isteyecek samimiyette biri mi yok çevrenizde.

Bende eşimle ilgili ne olursa olsun annemle ailemle asla paylaşamam. 7 senedir evliyim. İlk 4.5 senesi zor geçti iniş çıkış sürekli ayrılma durumları oldu. Ama 1 tanesini bile bilmez ailem.
Bilmiyorum neden anlatmak istemiyorum.
Annemle aramızda o sevgi bağı yok belkide ondan.
Herkese de anlatmam. Çok yakınımda canım ciğerim dediğim 2 3 dostum dışında kimse bilmez bahsetmem bile. Herkes multi mutlu hayatım var sanar hep o yüzden.
Bence psikoloğa giderseniz anlatırsınız.
Çünkü güven verecek size

Cvp için teşekkür ederim 41 yaşındayım kendime bile zor itiraf ettim kendimden bi'le saklamışım yılarca bugün çok kötü hissettim banyoya girerek kendime ağlayarak itiraf ettim ama yinede kendimi kötü isediyorum bi piskiatriye yazdım online görüşme için sonra vaz geçtim ayıp oldu adama
Sanirim istismar.Uzulmeyin dökün icinizi aglayin rahatlayin ve inanin kimse kotu seyler yasamayi hak etmez bunu bilin yasatan bir yerde bir sekilde felegin cemberinden dönecektir.Tedaviyede gidin

EŞ olayı çoğu kadının yaşadığı şeyler gib aktarma erkek utanması gerekirken kadının utanıp bunu sır gibi salması erkeğin hala ortalıkta hiçbirşey yapmamış gibi dolaşması falan ıste
Nedir mesela her erkegın yaptıgı sey.. Ornek verirsen daha guzel diyalog kurarız.

EŞ olayı çoğu kadının yaşadığı şeyler gib aktarma erkek utanması gerekirken kadının utanıp bunu sır gibi salması erkeğin hala ortalıkta hiçbirşey yapmamış gibi dolaşması falan ıste

Aldatma mi :(

Dediğim gibi şuan eşten çok çocukluk travmam ile yüzleşiyorum meğer ben bunu kendime bile itiraf edememişim
Nedir peki boyle ustu kapalı yazarsan seni anlayamayız.
Anlamanızı istemiyorum sadece yazıcam diyorsan da, saygı duyarım.

Back
X