- 27 Ocak 2016
- 185
- 138
- 103
Benimkine yakın bir hayat bu şiddet herkeste farklı etki yaratıyor bende kendine güvensiz kendini değersiz görmek kimseye hayır diyemem kedini ifade edememem etmeye çalişsamda sanki herkez beni suçlu gösterecek sanma gibi etkiler bıraktı aslında anneme kırgın olduğumu yeni farkettim hep kendimi kandırmışım bugün banyoda ağlarken ki şuanda ağlıyorum anne sen beni hiç sevmedin bende seni sevmiyorum dedim ama şuan bile kendimi suçlu gibi ihsediyorumYapmayin Allah askina bunu
Seni cokk iyi anlayacagim.Bir arkadasin konusuna da yazmistim.Annemi ambulansla goturduklerinde insaallah ölmüstur demistim yasim 7.Sebep neydi peki?Dayak.Kv kizar babama kizar,burnumu karistirmama kizar,kardesimin salincaktan dusmesine kizar kizar kizar beni döverdi.Yillarca vicdan azabi cektim bu sozume.O an icin ölurse artik dayak bitecek sandim ama sirada uvey anne vardi.Tabi bir yere kadar azicik guclendim ve uvey annemden tut kardeslerine kadar elime aldim.Olayi abarttim ters dustugum herkesi okulda,mahallede dövdüm.Dogru muydu hayir.Ama her yerim cok agriodu.İnan bana esimle tartismamizda bile hamile halimle ona saldirdigimi vurdugumu bilirim.Cocuklarim olduktan sonra duzeldim.Bunu baslatan annemdi bende anneydim duzelmem gerekiyordu.Annemden sonra hayat berbat oldu zaten 7 yasimdaydim ama sinmedim susmadim hala susmuyorum.Kendini birakma dedim ya burasi dunyaa ve her sey bizim icin.Emanet bir canimiz var onu da verecegimiz gune kadar dimdik durup kafamiz geride degilde onumuze bakarak yurumeliyiz.