Psikolojik destek almak çok güzel ama anlatacaksan eğer çıkabilirsin bu çukurdan. Kendini neden hep hatalı göresin X yaşına gelene kadar hiç mi doğru birşey yaptığını düşünmüyorsun ? Kendi odak noktan neden hep mutsuzluk olsun neden hep suçlama olsun ? Neden gururunu kırdırdın önce kendinle yüzleşmelisin. Boyun eğdim demen için hangi nedenler vardı içinde tuttuklarının yani sıra hep galip geldin . Bak dikkat et cümlelerin hep öznesi sensin. Kendini ne kadar çok olumsuzluğamutsuzluğa arşınlarsan o kadar çok diptesin. Başkalarına anlatmak gibi bir hata olur yarın öbür gün de cidden ilişkiler yıpranıyor bu seger keşke anlatmasaydım keşke karıştırmasaydım neden anlattım gibi bu sefer de sosyal yönden kendini bitiriyorsun. Eğer ki cidden psikolojik veya psikiyatrik bir destek almak istiyorsan tüm benliğinle cidden doktoruna güvenip bunu yapmalısın. Eğer ki benim ben bunun üstesinden gelebilirim güçlüyüm başarabilirim dersen olmadı günlük tut, anıalrına yaz hatalarını gör artılarını gör sadece kendin bil. Bana kalırsa sen önce kendine güven sonra içindeki umutsuzluğu yen hayat herşeye inanmaktan geçiyor gözü kapalı sen doğru yu bil doğrundan şaşma. Ama asla ne kimseye yenil ne kendine. Hep pozitifff hep pozitiffff. KİMİN yok ki çocukluğunda anısı ama bak yaşadık diye psikolojimizi bozsaydık hangi günü selamlardık?